Bu kanala yatırım yapilirmi ?

Açılabilir Pk Ama facecam ve ses oluncada pk açılmayan çok kanalım oldu keşke face + ses tüm gönderdigim kanalların pk açılsa ama olmuyor ayrıca kanalının daha pek bir olayı yok ayrıca oyun kanalları hit aldırmak çok zor farklı bir içerik yaparsanız farkı anlarsınız ama yatırım yapabilirsin denemekten zarar gelmez

Açılabilir Pk Ama facecam ve ses oluncada pk açılmayan çok kanalım oldu keşke face + ses tüm gönderdigim kanalların pk açılsa ama olmuyor ayrıca kanalının daha pek bir olayı yok ayrıca oyun kanalları hit aldırmak çok zor farklı bir içerik yaparsanız farkı anlarsınız ama yatırım yapabilirsin denemekten zarar gelmez

Farkli icerik hic bulamadim hocam yaaa şu youtubeden hic para kazanamafim yerimde sayiyotum hep sadece bu kanali yaptim çoğu icerigide 4K yyüklemeye çalıştım

Hocam kendinizi izleyicinin yerine koyun, böyle bir kanalı izler misiniz? kimse gelip burada "1 saatlik" sadece normal bir oyunu izlemez yani. Artık kısa video devri millet 20-30 dakika video bile yapmıyor maksimum 15-16 dakika oluyor videolar ve o videolar dolu dolu oluyor. Kanalınızdaki çoğu video anlık hit almak için yapılmış. Demek istediğim videolar tutar ama kanalının tutma imkanı yok.

Kendimden örnek vereyim mesela ben tarihçiyim ve tarih üzerine kanalım var. Haftada bir video yüklüyorum, bu videoların montajını ses kaydını vs 1 günde anca tamamlayabiliyorum. Hangi konuya ilginiz var ise o konuyla ilgili emek vererek videolar çekmeniz daha iyi olacaktır. Oyunlara ilgin varsa oyun videosu çek ama gidip mesela yıl 2013 gibi 40-50 dakikalık videolar çekme. Sen yine oyun videonu çek tabii ses mutlaka olsun o videonu atıp montajla minimum 10 dakika maksimum 20 dakika olacak şekilde yükle. Onun dışında Güzel bir kanal ismi bul, marka olacak şekilde. Fotoğraflarını kendin tasarla ve video kapak fotoğraflarına çok önem var.

Hocam kendinizi izleyicinin yerine koyun, böyle bir kanalı izler misiniz? kimse gelip burada "1 saatlik" sadece normal bir oyunu izlemez yani. Artık kısa video devri millet 20-30 dakika video bile yapmıyor maksimum 15-16 dakika oluyor videolar ve o videolar dolu dolu oluyor. Kanalınızdaki çoğu video anlık hit almak için yapılmış. Demek istediğim videolar tutar ama kanalının tutma imkanı yok.

Kendimden örnek vereyim mesela ben tarihçiyim ve tarih üzerine kanalım var. Haftada bir video yüklüyorum, bu videoların montajını ses kaydını vs 1 günde anca tamamlayabiliyorum. Hangi konuya ilginiz var ise o konuyla ilgili emek vererek videolar çekmeniz daha iyi olacaktır. Oyunlara ilgin varsa oyun videosu çek ama gidip mesela yıl 2013 gibi 40-50 dakikalık videolar çekme. Sen yine oyun videonu çek tabii ses mutlaka olsun o videonu atıp montajla minimum 10 dakika maksimum 20 dakika olacak şekilde yükle. Onun dışında Güzel bir kanal ismi bul, marka olacak şekilde. Fotoğraflarını kendin tasarla ve video kapak fotoğraflarına çok önem var.

Hocam kanal ismi öm atar mısınız?

Hocam o attigim video izlenim almak icin yüklesigim video yoksa güzel montajlı video dolu sadece 1 saatlik olan video izlenim satin almak icin atmıştım. Şu videoyamada bakarmisin birde
https://www.youtube.com/watch?v=VRleKV0pEJ0&app=desktop

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri