bu kanalı kapattıralım

Allah düsmanin bile Mertini nasip etsin.Yüzyillardir bu milletin kanatlari altinda hayatlarini sürüp,Sonra birtakim cikarlar icin Onun bunun altina yatan kanciklar...

Şikayet ettim ben de. Facebook'ta bunun 10 katı olan sayfaları şikayet ediyorum ama nedense hiçbir zaman topluluk kurallarına aykırı bir şey olmadı diyor.

kanalın veya kanalların son durumunu farkeden arkadaş teyit ederse sevinirim. umarım sabaha çıkmaz

Yorum okuyop geçmeyin şikayet edin lütfen arkaslar

Kãrargahtan Yazıyorum

aynen herkes bir şikayet için 10 kelime yazacak. 10 saniye almaz.

Şimdi bakıyorsun 2009 2010 ların videoları hiçmi şikayet almadı,almıyor. Kaçkere şikayet ediyoruz kapatılmıyor.

Burdan çıkan sonuç youtube pkk yı destekliyor. Zaten teröristleri çıkaran amerikanın ve ecnebilerin bakış açısını biliyoruz düşmanımın düşmanı dostumdur diyerek bunlara tasma takmışlar. Peki acaba biz yt den para kazanırken yt ye kazandırdığımız paralar şehit kanına dönüştümü? Sonucta amerika kazandıkça teröristlere yol ve su olarak geri dönüyor. Bu konuda bilgili,yok bu öyle değil diyecek varmı?

Hayla ayaktamı bu kanal yok artık ! şuraya bir film dizi kanalı atmış olsaydım çoktan uçtuydu.

Şimdi bakıyorsun 2009 2010 ların videoları hiçmi şikayet almadı,almıyor. Kaçkere şikayet ediyoruz kapatılmıyor.

Burdan çıkan sonuç youtube pkk yı destekliyor. Zaten teröristleri çıkaran amerikanın ve ecnebilerin bakış açısını biliyoruz düşmanımın düşmanı dostumdur diyerek bunlara tasma takmışlar. Peki acaba biz yt den para kazanırken yt ye kazandırdığımız paralar şehit kanına dönüştümü? Sonucta amerika kazandıkça teröristlere yol ve su olarak geri dönüyor. Bu konuda bilgili,yok bu öyle değil diyecek varmı?

bu dediğini bende düşünmedim değil doğrusu. 3 5 ışid videosu yayınlayınca. hemen topluluk aldık. peki bunlara hiçmi topluluk gelmiyor.

1 kanalı kapattıramayıp olayı youtubeye bağlamak gerçekten çok komik olmuş, bu tür şikayet ve spamları genelde youtubenin botu hallediyor, demekki gerçekten yogun veya kaliteli şikayetler gitmiyorki kanal kapanmıyor.

kitlesel şikayetle hertürlü kapanır, forumun %50sinde spam botu var spamlasınlar.

ama komik senaryolar yazmayalım,

şimdi o kanalda şikayetle en kolay kapatılabilecek videolar, köpek olan video, çatışma videosu[ buda zor aslında haber niteliği taşıyor] bide ışid leşleri videosudur, diğerleri haber zaten, youtubede aynı videolar farklı başlıklarla zaten var, videoyu şikayet etmek pek akıllıca değil, başlığı şikayet etmek gerekiyor, o noktadada youtube kardeşim ben tarafsızım o adam gerillayı seviyor olabilir dersede yapacak bişey yok,

o yüzden dediğim videolardan yürümek gerekiyor, [ kanalı tam incelemedim , farklı videolarda vardır]

Şırnaklı Apocuymuş isme bak. Cizreyi 9 gün cayırrrr cayırrr yaktık. Akılları başlarına gelmemiş ****lerin belli ki. Hak böylelerine.. Basın spam ve hilekarlığı 10dakka da patlar gider

1 kanalı kapattıramayıp olayı youtubeye bağlamak gerçekten çok komik olmuş, bu tür şikayet ve spamları genelde youtubenin botu hallediyor, demekki gerçekten yogun veya kaliteli şikayetler gitmiyorki kanal kapanmıyor.

kitlesel şikayetle hertürlü kapanır, forumun %50sinde spam botu var spamlasınlar.

ama komik senaryolar yazmayalım,

şimdi o kanalda şikayetle en kolay kapatılabilecek videolar, köpek olan video, çatışma videosu[ buda zor aslında haber niteliği taşıyor] bide ışid leşleri videosudur, diğerleri haber zaten, youtubede aynı videolar farklı başlıklarla zaten var, videoyu şikayet etmek pek akıllıca değil, başlığı şikayet etmek gerekiyor, o noktadada youtube kardeşim ben tarafsızım o adam gerillayı seviyor olabilir dersede yapacak bişey yok,

o yüzden dediğim videolardan yürümek gerekiyor, [ kanalı tam incelemedim , farklı videolarda vardır]

Hocam siz videoları izlemediniz sanırım adamlar araç havaya uçarken video çekmiş havada uçan araç yaralıları taşıyan askerler ve neler neler, olayın gerilla felan alakası yok direk terörist eylem videoları ve 5 yıldır ayakta. Eğer yaptırım uygulamicaksa ozman flag ayarlarından terörizm kaldırsın isid videlarıda kalsın amerikan leşleride havaya uçarken videolar yükleyelim onlar ayakta kalmıyor gayet iyi kaldırıyorlar.

neyse ben elimdeki şahsi 2 kanallada şikayet ettim,

Son düzenleme:
Valla bizler elimizden geleni yaptık senelerce Türk halkı olarak. Kardeş olarak gördük onları ama onlar anlamıyor. Ulan mis gibi memleketteler kimse Türk kürt ayrımı yapmıyor. Senelerce el uzatılmış onlara. En güzel en çok kazandıran sektörler bu adamların eline geçmiş durumda. Ama adamlar anlamıyor işte. Cahil insan çok fazla ülkede.. Bunların çocuklarını alıp dağa kaçırıyorlar, kızlarını zorla alıp bunların ele başlarına ihtiyaçları için sunuyorlar. Ama bunların bazıları anlamıyor işte kardeşim. Yine gidip bu adamların partisinede oy veriyorlar bu adamlara arkada çıkıyorlar..

Allah belasını versin bu ülkeyi bölmek isteyen herkesin..

Bu kanalları bir konu açıp sürekli orada paylaşıp kapattırmamız lazım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri