Bu Kanalı Kurtarma Şansım Var Mı ?

• Kullanıcı Verywell
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları

Verywell

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar ne yazık ki silmeyi unuttuğum iki telifli kanala content id gelmiş bu sabah ve adsenseye bağlı tüm kanallarımın para kazanması kapatılmış. Alt kanal çalışıyordum.

Adnsenseye bağlı önemli bir kanalımında para kazanması gitti doğal olarak. O kanalımda çok tutmuştu son günlerde iyi kazanç getiriyordu. Para kazanma kısmında

'' Bu hesabın para kazanma özelliği, birden fazla topluluk kuralları ihtarı, telif hakkı ihtarı veya diğer XXXXXX adlı kanalınızda bulunan dünya geneli Content ID engellemeleri nedeniyle devre dışı bırakılmıştır. ''

yazıyor. Fotoğrafıda eklentide verdim zaten.

Arkadaşlar şimdi sıkıntılı olan kanalı sildim.O kanalın google plus sayfasını da silersem diğer alt kanallarla olan bağlantısı kopar bu kanalında para kazanması açılır belki google kesme yaparak. Ne dersiniz ?

Bugün aynı durum benim başımada geldi sonucu merak ediyorum

olmazsa 50 tl ye alt kanalı açan vardı.

Arkadaşlar bugün benim başıma gelen yarın sizlerin de başına gelebilir bi durum. hiç bir şeyin garantisi yok görüyorsanız. Lütfen bilenler varsa bilgilendirsin, bu bilgiler buradaki bir çok arkadaşımız için yararlı olacaktır.

Arkadaşlar alt kanalı google plustan başka bir gmail hesabına devretsek o gmail hesabından da özel url alıp para kazanması kaybolan kanalımı oraya taşısam acaba para kazanma açılır mı ?

bu kadar kişi bir alt kanala çözüm bulamadı.
bulan da sır gibi saklıyor...sanki biri paylaşsa kazancını etkileyecek ...

benimde kazanmam kapatıldı bi aralar 50 tlye açan vardı konusunu arattım ancak bulamadım heralde forumda değil artık. Gerçekten bilen varsa parası neyse vericem artık açtırmak için.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri