Bu Kanalı Nasıl Daha Popüler Yaparım

• Kullanıcı siberkaptan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

siberkaptan

Kayıtlı Üye
Merhabalar Arkadaşlar Youtubede 2014 yılında bu kanalı açtım ne yaptım ne ettimse kanal patlamadı sosyal deney ,kamera şakaları, klipler ,oyunlar vs. vs. önerileriniz yorumlarınız benim için çok önemli gerekirse linç edin :),yanlışlarımı sanırım ben göremiyorum siz gösterirseniz çok sevinirim buraya benim sevdiğim bir videomu bırakıyorum. Bu Aile benim için çok değerli.

https://www.youtube.com/watch?v=JeI9j8WQMAI

Kanalin kategorisi belli degil, onu belirlemelisin. Abone sayin kac onu de bi de, grafiklerini paylas. Etiketleri duzgun girmelisin. Biraz daha acik ver ki yorumlar cogalsin bizden taraf da :)

Kanalin kategorisi belli degil, onu belirlemelisin. Abone sayin kac onu de bi de, grafiklerini paylas. Etiketleri duzgun girmelisin. Biraz daha acik ver ki yorumlar cogalsin bizden taraf da :)

Hocam kategori karışık :) ,abone sayıma göre izlenmem düşük olduğu için gizledim uzun zamandır video atmadığım için izlenme düştü,grafikleri sizinlemi paylaşaym hocam anlamadm,etiketleri elimden geldiğince düzelticem,açık vermekten kastınız nedir acaba ?

Hocam kategori karışık :) ,abone sayıma göre izlenmem düşük olduğu için gizledim uzun zamandır video atmadığım için izlenme düştü,grafikleri sizinlemi paylaşaym hocam anlamadm,etiketleri elimden geldiğince düzelticem,açık vermekten kastınız nedir acaba ?

Karisik veya her telden diye kategori yok hocam. Bir konu uzerine dusun. Ya sosyal deneyler yapin ya oyun kanali yapin ya da klip olusturun. Kanaliniz istatistiklerini paylasin en cok izlenme hangi videoda gelmis veya hangi yas araligi kitleniz daha cok.

Hocam kategori belirlemen onemli. Eglence kanalimisin yada oyun kanalimi. Cunku gozatma ozelliklerine cikamazsan izlenim alamazsin. Ortalama kategorisinde 20k izlenen bir kanala kategori haricinde bir video atarsam 1k bile izlenmez. Durum budur. Kolay gelsin.

Hocam kategori belirlemen onemli. Eglence kanalimisin yada oyun kanalimi. Cunku gozatma ozelliklerine cikamazsan izlenim alamazsin. Ortalama kategorisinde 20k izlenen bir kanala kategori haricinde bir video atarsam 1k bile izlenmez. Durum budur. Kolay gelsin.

Yorumunuz için teşekkür ederim.

Hocam belli bir kategoriye yoğunlaşmazsanız işiniz çok zor.

Örnek vermek gerekirse;
Vlog videolardan hoşlanan ziyaretçiler sizin 1-2 videonuzu görüp abone olabilir.
Oyun videoları seven ziyaretçiler de sizin videolarınız görüp abone olabilir.
Fakat vlog sevenler oyun videolarını görünce abone olmayı bırakabilir.
Oyun videoları sevenler de vlog videolardan hoşlanmayıp abonelikten çıkabilir.

Belli bir kategoride ilerlerseniz hem hedef kitleniz oluşur hem de sadık aboneler kazanırsınız.
Ayrıca sanırım doğrulama rozetini ücret karşılığı ya da partner yardımıyla aldınız.
100.000 aboneyi geçtiğinizi varsayarsak izlenmeler yerlerde...

Hocam belli bir kategoriye yoğunlaşmazsanız işiniz çok zor.

Örnek vermek gerekirse;
Vlog videolardan hoşlanan ziyaretçiler sizin 1-2 videonuzu görüp abone olabilir.
Oyun videoları seven ziyaretçiler de sizin videolarınız görüp abone olabilir.
Fakat vlog sevenler oyun videolarını görünce abone olmayı bırakabilir.
Oyun videoları sevenler de vlog videolardan hoşlanmayıp abonelikten çıkabilir.

Belli bir kategoride ilerlerseniz hem hedef kitleniz oluşur hem de sadık aboneler kazanırsınız.
Ayrıca sanırım doğrulama rozetini ücret karşılığı ya da partner yardımıyla aldınız.
100.000 aboneyi geçtiğinizi varsayarsak izlenmeler yerlerde...

Tamamdır hocam 1 kategori belirleyip o yolda ilerleyeceğim,onay rozetini 2015te partner sayesnde almışm abone daha 10k bile deil sağolun yorumlar bana yol gösterdi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri