AyyildizCs
Yasaklanmış
Editt..
Son düzenleme:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hesabi biliyorsan kanali neden silemiyorsun? Gmail adresini biliyorsan giris yap, butun urunleri sil. Kanalda kazandiklarin dahil gider ama
kanalda video varsa telifle kapattırın. kapansın o kanal yanlız dikkat edin. eksik telif felan atarsanız daha cok bela olur başınıza komple kapattırmaya calısın kanalı. video felan varsa urlsini özelden yollayın 1 telifi ben atarım.
ya gir kardeşim kanalı sil falan direk gmail kalsın gmailin zararı yok..Yalnız o gmailde yeni kanal açma işte.
Youtube'a girdiginizde mail adresi yerine yukarida bahsi gecen kanalin adini ve sifresini yazin.. Eger bilgiler dogru ise, size mail adresi verilecektir kanalin..
Boyle durumlarda telif vs atilmasina karsiyim.. Sonucta bu durumu kotu niyetli olarak kullanmak isteyenler de olabilir..
Youtube'a girdiginizde mail adresi yerine yukarida bahsi gecen kanalin adini ve sifresini yazin.. Eger bilgiler dogru ise, size mail adresi verilecektir kanalin..
Boyle durumlarda telif vs atilmasina karsiyim.. Sonucta bu durumu kotu niyetli olarak kullanmak isteyenler de olabilir..
hocam bende denedim ama kanal kapandığı için giriş yapamıyorum napmam lazım kanalı silmem için?
yt ye gırıs yap maıl kısmına kanalının adını yaz şifreyı yaz gırıs yap alta maıl adresını verıcek sana unuttugun hesabın
yok hocam kanal kapalı olduğu için vermiyor mail adresini şifre felan kesin doğru ama kanalınız kapatıldı yazıyor bilgi olarak .
kapali kanal yuzunden kapandi ise para kazanmalar, onun icin suan bir care yok. En azindan boyle bir care var ise ben bilmiyorum. Ayni dertten benim de var..
kanal kapandıysa ıstedıgın nedır
Kanali degil ,gmail dahil o hesaba ait ne varsa silin.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.