Bu Kanalı Nasıl Kapatabilirim

• Kullanıcı AyyildizCs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Hesabi biliyorsan kanali neden silemiyorsun? Gmail adresini biliyorsan giris yap, butun urunleri sil. Kanalda kazandiklarin dahil gider ama

Hesabi biliyorsan kanali neden silemiyorsun? Gmail adresini biliyorsan giris yap, butun urunleri sil. Kanalda kazandiklarin dahil gider ama

hesabı bılmıyorum kanal hangı hesapda bılmıyorum kasteddıgım gmaıl hesabını sıldıysem bu kanalın acık kalma ıhtımalı varmı hanı belkı gmaılı sıldım ama kanalı sılmedım bunun gibi

kanalda video varsa telifle kapattırın. kapansın o kanal yanlız dikkat edin. eksik telif felan atarsanız daha cok bela olur başınıza komple kapattırmaya calısın kanalı. video felan varsa urlsini özelden yollayın 1 telifi ben atarım.

kanalda video varsa telifle kapattırın. kapansın o kanal yanlız dikkat edin. eksik telif felan atarsanız daha cok bela olur başınıza komple kapattırmaya calısın kanalı. video felan varsa urlsini özelden yollayın 1 telifi ben atarım.

bi el atıver ya xd kanal lınk var konuda ben telıf atmasını bılmıyorum sana zahmet

aynı sorun benim başımdada var hocam ama benim kanal feshedilmiş öyle yazıyor kullanıcı adını bilmediğim için giremiyorumda napmam lazım acaba?

ya gir kardeşim kanalı sil falan direk gmail kalsın gmailin zararı yok..Yalnız o gmailde yeni kanal açma işte.

Youtube'a girdiginizde mail adresi yerine yukarida bahsi gecen kanalin adini ve sifresini yazin.. Eger bilgiler dogru ise, size mail adresi verilecektir kanalin..

Boyle durumlarda telif vs atilmasina karsiyim.. Sonucta bu durumu kotu niyetli olarak kullanmak isteyenler de olabilir..

Youtube'a girdiginizde mail adresi yerine yukarida bahsi gecen kanalin adini ve sifresini yazin.. Eger bilgiler dogru ise, size mail adresi verilecektir kanalin..

Boyle durumlarda telif vs atilmasina karsiyim.. Sonucta bu durumu kotu niyetli olarak kullanmak isteyenler de olabilir..

ellerine saglık buldum sayende gmaıl hesabını verdıı anaaaa dedım :D hatırladım hesabı saoalsın :D

hocam bende denedim ama kanal kapandığı için giriş yapamıyorum napmam lazım kanalı silmem için?

1 kanal var şifre vs unutmuşum başıma bela oldu Varsa telifle kapatacak 1aylık vds+bot hediye edecem

kapali kanal yuzunden kapandi ise para kazanmalar, onun icin suan bir care yok. En azindan boyle bir care var ise ben bilmiyorum. Ayni dertten benim de var..

yt ye gırıs yap maıl kısmına kanalının adını yaz şifreyı yaz gırıs yap alta maıl adresını verıcek sana unuttugun hesabın

yok hocam kanal kapalı olduğu için vermiyor mail adresini şifre felan kesin doğru ama kanalınız kapatıldı yazıyor bilgi olarak .

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri