Bu kanalın ederi nedir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
o izlenmeye o gelir süper, aynı kanalım günlük 15-20 getiriyor. aklınızda fiyat olursa link ile beraber pm alabilirim, bu kanallarda ciddi alıcıyım forumda 10 bin üzeri alımım mevcut. katıl butonu aktif sanırım, katıl butonu hiç kazandırdı mı?

o izlenmeye o gelir süper, aynı kanalım günlük 15-20 getiriyor. aklınızda fiyat olursa link ile beraber pm alabilirim, bu kanallarda ciddi alıcıyım forumda 10 bin üzeri alımım mevcut. katıl butonu aktif sanırım, katıl butonu hiç kazandırdı mı?

Eger 6 ay pk kapalı olmasaydi gelir 40 bin dolar falan olurdu.
Mesele gecen yeni bir oyun cikti yükledim gelir 230 tl falan cıkti.ama videomu siralamasi degisince gelir dustu.bana gelen izlenim harici kaynaktan geldigi icin izlenimler pek düsmuyor.abonelerden pek izlenim gelmiyor .aklimda bir fiyat yok .katıl butonu kimsr gelmedi

Eger 6 ay pk kapalı olmasaydi gelir 40 bin dolar falan olurdu.
Mesele gecen yeni bir oyun cikti yükledim gelir 230 tl falan cıkti.ama videomu siralamasi degisince gelir dustu.bana gelen izlenim harici kaynaktan geldigi icin izlenimler pek düsmuyor.abonelerden pek izlenim gelmiyor .aklimda bir fiyat yok .katıl butonu kimsr gelmedi

Harici kaynak derken başka bir kanaldan mı trafik aktarıyorsunuz yoksa önerilenlerden mi geliyor hocam?

senin kanalını biliyorum ben attıgın videolar 40 50 geçmiyorki eski videolardan geliyorlar hitler sadece yani 15k edebilir tabi eski videoların hiti ölürse kanal çöp olur

Son düzenleme:
senin kanalını biliyorum ben attıgın videolar 40 50 geçmiyorki eski videolardan geliyorlar hitler sadece yani en fazla 10k ederr
2 yıldan fazladir video yuklemiyom ve rakipte cok suan.her yeni oyun yuklendiginde gelir artiyor.ayda 15 tane falan oyun cikiyor.70 tlden 230 tl bosuna cikmamis orda.15 onceki gunluk gelir ile bugunku gelir arasinda 15-20 tl fark var.yeni oyunlar yükledigim icin.3 -4 senedir ölmemis simdimi ölecek

2 yıldan fazladir video yuklemiyom ve rakipte cok suan.her yeni oyun yuklendiginde gelir artiyor.ayda 15 tane falan oyun cikiyor.70 tlden 230 tl bosuna cikmamis orda.15 onceki gunluk gelir ile bugunku gelir arasinda 15-20 tl fark var.yeni oyunlar yükledigim icin.3 -4 senedir ölmemis simdimi ölecek

ben yıllardır bu işin içindeyim ama konun baltalamak istemiyorum ama senin kanal ayaklı bomba

ben yıllardır bu işin içindeyim ama konun baltalamak istemiyorum ama senin kanal ayaklı bomba

Vergi isleri olmasa hayatta satmam .istesem aylik getirisini 10 bin tl bile cikaririm . dünyada videolari ilk çeken kisilerden biriyim :) :) hatta bu kanali kardesime vermistim iki yıl elini bile sürmedi yinede aylik 3- 5 bin arasi getiryordu.

Son düzenleme:
Vergi isleri olmasa hayatta satmam .istesem aylik getirisini 10 bin tl bile cikaririm . dünyada videolari ilk çeken kisilerden biriyim :) :) hatta bu kanali kardesime vermistim iki yıl elini bile sürmedi yinede aylik 3- 5 bin arasi getiryordu.

vergi işlerini çöz kazanmaya devam et o halde? vergini de öde paranı da kazan? niye satasın ki madem iddialısın bu kadar aylık 10 bin falan. 3-4 bini vergisidir muhasebesidir diye ayarla kalanı sabit gelirin olsun?

vergi işlerini çöz kazanmaya devam et o halde? vergini de öde paranı da kazan? niye satasın ki madem iddialısın bu kadar aylık 10 bin falan. 3-4 bini vergisidir muhasebesidir diye ayarla kalanı sabit gelirin olsun?

Devlete guvenemiyorsun ki vergini versen bile yarin bir gün karsina ne cikaracaklari belli degil.bunun alakali adam akilli bir adım atılmamış. Korkuyom yani

Bu konuyu acalı 5 ay oldu kanalım allaha şükür hala acık ve o zamanlar 2000 ile 2500 tl getirirken suan 3500 ile 4200 arası getiriyor. Bilip bilmeden bazı kişiler konuyu baltalamıştı.

KDnShM.jpg
[/url][/IMG]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri