Bu Kanallar nasıl böyle oluyor ?

Ben bunu hiç anlamıyorum zaten keza spam kanallarda var aynı böyle bildiginiz uçmuş bence YouTube de bilinmeyen dünya dolusu Bilgi derinliği var sanırım doğru etiket mi doğru başlık mı bilmiyorum ama mutlaka birşey var Zihni’m kabul etmiyor çünkü :)

yorum sayısına bakıp ya bot yada izlenimi sosyal medyadan çekmiş olabilirler. Arkasında sağlam bir firma olmalı. Cringe tarzı sesi ile ergen amerikan idol kitlesini hedef alıyor tıpkı enes abi gibi. Ama enes abi bir numaradır onun yerini kimse dolduramaz, yaşa enes abi...

açıkçası olay nedir ben de merak ediyorum. kanalımın içerikleri rakip kanallardan kat be kat daha güzel küçük resimlerim daha güzel ama izlenmiyor. Rakiplere bakıyorum attıkları minimum 100-200k izleniyor benimki taş çatlasa 1k. geçtiğimiz günlerde bu işten soğuma derecesine geldim ve konu etiketleri yardımcı sitelerden değil de elle girdim, gözle görülür değişiklik oldu ve daha çok izlendi.

Bunlar virüs gibiler hocam :) Youtubeta ilk voleyı vuranlardan. Yüksek hitli ve aboneli diğer kanallarından bu tip yeni kanallara video sonu, kartı vs ile hit ve abone çekiyorlar.
Onedio youtube kanalı gibi düşün. 50 farklı konsept var kanallarında onedio'nun mesela. Tek fark bu tip kanallar her konsept için farklı kanal açıp dediğim şekilde trafik sağlıyorlar. Olay bu. Network olayı yani.. Başka kanallara trafik sağlayacakları bir mega kanal daha doğurmuşlar ki bu tip networklerin elinde bu tip 10larca kanal var.

Önceden kanalın adsense mi partner mi olduğunu öğrenebiliyorduk partner kanal?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri