Bu kapanan Kacıncı kanal bıktım artık

ShineAizen

Kayıtlı Üye
merhaba arkadaşlar 8 aydır bu işi yapıyorum son 3 aydır kapanan kanalların sayısını kendim bile hatırlamıyorum ama +150 oldu garanti
her yolu denedim bi konuvardı kanalın daha uzun sure dayanması hakkında kanalları acalı 2 ay oldu 1 gün boyunca cerezleri temizledim ıp degiştirerek alt kanal actım bu düzeni sagladım kanalları bir kenara yazmıştım not olarak şimdi 50 üstü asla video atmazdım günde 30 tane filan herşeyi ayarladım 1 gün arayla sıkıntı olmasın diye 3 gündür düzenli olarak her gün yükleme yapıyordum günde her kanala 30 videodan her kanalda 30 video kadar oldu kanallar 2 mail ana kanal yani 15 tanede alt kanaldı kapandı hepsi şu anda bilmiyorum pes etmek yok aslında ama 2 aydır düzenli para alamadıgım ve 1 kanal yüzünden 50 den fazla kanalın para kazanması kapanması ünlem olayları filan derken 2 .5 ayda 0 nakit aldım pes etmek istemiyorum
birde beni şaşırtan özgün çalıştıgım kanalda kapandı bune anlamadım ya özgün yapalım deniyelim dedik hatta ayrı adsense vardı ginede kapandı kara listeye alınsam bile ıp degiştiriyorum cidden yt beni sevmiyo galiba
2.5 3 aydır yaşadıgım olayları az anlattım özür dilerim uzun oldu biraz ama içimi boşaltmam lazımdı
hayırlı ve bol kazançlar

Yazinin icine nokta, virgul koymayi deneseydin daha iyi anlasilirdi anlatmak istediklerin!

Dogru anladimsa, bir adsensene bagli butun kanallarinin para kazanmasi kapatilmis. Eger bu durum varsa, o adsenseye baska kanal baglama, cunku onlarin para kazanmasi da kapatilacaktir...

Yazinin icine nokta, virgul koymayi deneseydin daha iyi anlasilirdi anlatmak istediklerin!

Dogru anladimsa, bir adsensene bagli butun kanallarinin para kazanmasi kapatilmis. Eger bu durum varsa, o adsenseye baska kanal baglama, cunku onlarin para kazanmasi da kapatilacaktir...
topluluk + dünya engelinden para kazanması kapatılan 1 kanaldan para k. kapatılan 50 kanal
bu yeni yaşadıgım kapatma topluluktn

:) Sıkıntı Yapma Dostum Bak mesela daha düne kadar 300-400 tl günlük kazanıyordum. bugün kanallarım kapandı ve 0 dan başlamak zorundayım.. eminim en az 1 haftada biraz doğrulabilirim.. günlük 20 tl hedefliyorum şuan :) sıkıntı yok aynen yola devam ;)

geçmiş olsun...Ya bu Deveyi güdersin..Yada bu Diyardan Gidersin..Ama sen giden olma bence,yt ye karşı savaşa devam :cool:

:) Sıkıntı Yapma Dostum Bak mesela daha düne kadar 300-400 tl günlük kazanıyordum. bugün kanallarım kapandı ve 0 dan başlamak zorundayım.. eminim en az 1 haftada biraz doğrulabilirim.. günlük 20 tl hedefliyorum şuan :) sıkıntı yok aynen yola devam ;)

bu mantıkla hareket edenler basarıyı yakalıyor zaten.

15 tane alt kanal açman baştan hata zaten.

para kazanman kapanır 500 tl getiren kanala 2 sahte telif yersin benim gibi :) önemli olan pes etmemek

Geçmiş olsun her spamcının başına gelen durumlar bunlar.

Anladığım kadarı ile para kazanman değil kanalların kapatıldı.

Yeni çalışmalarında şunu aklında çıkarma.

Kanalların kapatılması durumu adsense ile değil youtube un politikaları ile ilgili bir durumdur.
Peki ne yapmamız lazım?
IP değiştirerek kanal açmak mı?

Kesinlikle değil.

Youtube bir kişiye ait birden fazla kanalın olmamasını isteseydi bir hesaba birden fazla kanal açma seçeneği sunmazdı emin ol.

Adsense bir hesaba çok kanalın eklenmesini istemeseydi zaten oda buna izin vermezdi.

Youtube her zaman olduğu gibi spamın önüne geçmeye çalışıyor.

Bu durumda dikkat etmen gereken en önemli şey youtube un dikkatini çekmeden spam yapmandır.

Yani normal hareket etmen gerekiyor

Normal bir youtube ziyaretçisi gibi davranman,
açtığın kanal hesapları ile başka kanalların videolarını izlenmen,
beğenmen yorum yapman gerekiyor.

kanalla birlikte oluşan plus hesaplarını aktif tutman, mail adresinle mail göndermen ve alman gerekiyor.

Yani anlayacağın sadece spam yapmak para kazanmak için kurulmuş spam kanal gibi görünmekten vazgeçmen gerekiyor.

Başarılar...

Geçmiş olsun her spamcının başına gelen durumlar bunlar.

Anladığım kadarı ile para kazanman değil kanalların kapatıldı.

Yeni çalışmalarında şunu aklında çıkarma.

Kanalların kapatılması durumu adsense ile değil youtube un politikaları ile ilgili bir durumdur.
Peki ne yapmamız lazım?
IP değiştirerek kanal açmak mı?

Kesinlikle değil.

Youtube bir kişiye ait birden fazla kanalın olmamasını isteseydi bir hesaba birden fazla kanal açma seçeneği sunmazdı emin ol.

Adsense bir hesaba çok kanalın eklenmesini istemeseydi zaten oda buna izin vermezdi.

Youtube her zaman olduğu gibi spamın önüne geçmeye çalışıyor.

Bu durumda dikkat etmen gereken en önemli şey youtube un dikkatini çekmeden spam yapmandır.

Yani normal hareket etmen gerekiyor

Normal bir youtube ziyaretçisi gibi davranman,
açtığın kanal hesapları ile başka kanalların videolarını izlenmen,
beğenmen yorum yapman gerekiyor.

kanalla birlikte oluşan plus hesaplarını aktif tutman, mail adresinle mail göndermen ve alman gerekiyor.

Yani anlayacağın sadece spam yapmak para kazanmak için kurulmuş spam kanal gibi görünmekten vazgeçmen gerekiyor.

Başarılar...
çok teşekkür ederim bi sistem kurmaya çalışıyordum bu dedikleriniz işime cidden yarıyacak cok sagolun amacım 20 kanalla saglam kalıcı spam kanalları
ŞU anda dediginizi yapıyorum ve kusursuz cidden 1 ay daha böyle devam edicek gibi cok sagolun

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri