Bu Kategori Tutarmı Dersiniz ?

• Kullanıcı kib3La
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

kib3La

Kayıtlı Üye
arkadaşlar asla ama asla spam çalışmıyorum.kanallarım çok kopyalanıyor ama halen kanal kopyalamaya başlamadım.sağdan soldan çinden hindistandan vs topladım derledim kestim biçtim logo ekledim vs.tam kanallar patlıyor kazançlar güzelleşiyor derken bir bakıyorsunuz telif geliyor.hadi onu geçtim çekemeyen aynı kategorilere yönelen zeka kırıntısından yoksun adamlar kanala dadanıyor şikayet ediyor vs bu sefer de topluluktan gidiyor kanallar.(sanki kapanınca yenisini açmayacam)biliyorsunuz yt saçma sapan şeylere ihtar verebiliyor.neyse geçen gün ressam arkadaşlarımla bir araya geldim.kendilerinden rica ettim yaptıkları çalışmaları kayda almalarını istedim.hatta oturup konuştuk ve sonunda 1 arkadaşım karakalem resimler çizecek ve kayda alacak.bir arkadaşım karikatür çizecek ve kayda alacak.yine bir arakdaşım yağlı boya ve bir arkadaşım araba resimleri çizecek.yüksek çözünürlüklü kameralarla bunlar kaydedilecek ve bana haftada en az 5 video sözü verdiler.dahası bu arkadaşlarımdan biri bu aralar heykel yapıyor ve kayda almayada başladı.yukarda belirttiğim her kategori için ayrı bir kanal oluşturmayı ve bunların telif haklarını yt ye işletmeyi düşünüyorum.daha sonra videoları hızlandır kes biç vs çalışmalar düşünüyorum.sizce bahsettiğim bu kategoriler yani bir sanat kanalı tutabilirmi dersiniz yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.artık özgün çalışmalara başlamanın gerektiğini düşünüyorum.

Bence tutar. Hatta bayağı tutabilir. Ama reklam yapman lazım bence. Koy-bekle ile biraz zor.

Bence tutar. Hatta bayağı tutabilir. Ama reklam yapman lazım bence. Koy-bekle ile biraz zor.

imleme yapabilirim.ve twitter face book sayfaları açıp kanna ilişkilendirip profosyonelce çalışabilirim.illaki seo çalışmaları yaparım zaten tamamen ingilizce düşünüyorum.türkçe olarak yayınalamayacağım.konuşmalara alt yazı ekleyebilirim.

---------- Mesaj saat 21:35:33 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:34:20 civarında gönderildi. ----------

bence "good idea +1"

---------- Ekledi ----------

hocam nickinizi görünce aklıma rengar geliyor :D :D

pardon bana yazılmış sandım :)

valla hocam rengar nedir bilmiyorum ancak şimdi googlede arattım fantastik yaratıklar geldi.bir oyunmudur çizgi filimmidir tam çözemedim.

imleme yapabilirim.ve twitter face book sayfaları açıp kanna ilişkilendirip profosyonelce çalışabilirim.illaki seo çalışmaları yaparım zaten tamamen ingilizce düşünüyorum.türkçe olarak yayınalamayacağım.konuşmalara alt yazı ekleyebilirim.

---------- Mesaj saat 21:35:33 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:34:20 civarında gönderildi. ----------

pardon bana yazılmış sandım :)

valla hocam rengar nedir bilmiyorum ancak şimdi googlede arattım fantastik yaratıklar geldi.bir oyunmudur çizgi filimmidir tam çözemedim.

bence facebook'a reklam ver :) bildiğim kadarıyla çok pahalı da değil. Hatta bence videoları al, editleme işlemlerini yap, kenarda dursun. 1-1.5 ay yükleme. o 1-1.5 ay para biriktir. 300-400 tl ile güzel reklam yaparsın. sonra günde 1 video koymaya başla. İmleme ile olmaz bu iş hocam. Bu tarz videolara imleme yapmak pek sonuç vermez. Ve emin ol eğer gerçekten başarılı olursa kanalların kesinlikle ve kesinlikle kazanırsın. Ama bence 2-3 ay sabır da gerektirir. 2-3 ayda her kanalına 10,000 abone yapsan bile yeter sana, sonrası alır başını gider zaten. Eğer başarılı kanallar olursa, youtube ile ilgili tecrüben varsa, arkadaşların da tecrübeliyse 6-7 ay sonra aylık en kötü kazanacağınız miktar 5,000$ hocam. saygılar.

bence facebook'a reklam ver :) bildiğim kadarıyla çok pahalı da değil.

hocam çekimler önümüzdeki p.tesiden itibaren gelecek.ilk etapta videoları düzenleyip biraz yükleme izlenim vs aldıktan sonra faceye reklam verebilirim hatta youtubeye bile reklam verebilirim.zaten kanal tuttuktan sonra kat be kat fazlasını çıkartır.

hocam çekimler önümüzdeki p.tesiden itibaren gelecek.ilk etapta videoları düzenleyip biraz yükleme izlenim vs aldıktan sonra faceye reklam verebilirim hatta youtubeye bile reklam verebilirim.zaten kanal tuttuktan sonra kat be kat fazlasını çıkartır.

yorumumu tekrar oku hocam. düzenledim :)

Şöyle kaliteli HD videolar çekersen çok tutar , yabancılar sanata çok meraklı
Örnek:
'Speed Painter' Takes Stage in 'Anderson's Viewers Got Talent' - YouTube

hocam bu tür çalışmalar yapıyorlar zaten.yaşadığımız bölgede hristiyan nüfus da fazlasıyla ve hz.isa tablolarını sık sık yapıyorlar ve devasa boyutta hz.meryem ve hz isa tabloları da yapıyorlar.ancak tek sıkıntı arkadaşlarım kamerada gözükmek istemiyor.hatta konuşmak bile istemiyrolar sadece çizimi kayda almak niyetindeler.mesela nü çalışmalarıda yapıyorlar ve özellikle onların çok tutacağına inanıyorum.

---------- Mesaj saat 22:03:26 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:54:35 civarında gönderildi. ----------

bence facebook'a reklam ver :) bildiğim kadarıyla çok pahalı da değil. Hatta bence videoları al, editleme işlemlerini yap, kenarda dursun. 1-1.5 ay yükleme. o 1-1.5 ay para biriktir. 300-400 tl ile güzel reklam yaparsın. sonra günde 1 video koymaya başla. İmleme ile olmaz bu iş hocam. Bu tarz videolara imleme yapmak pek sonuç vermez. Ve emin ol eğer gerçekten başarılı olursa kanalların kesinlikle ve kesinlikle kazanırsın. Ama bence 2-3 ay sabır da gerektirir. 2-3 ayda her kanalına 10,000 abone yapsan bile yeter sana, sonrası alır başını gider zaten. Eğer başarılı kanallar olursa, youtube ile ilgili tecrüben varsa, arkadaşların da tecrübeliyse 6-7 ay sonra aylık en kötü kazanacağınız miktar 5,000$ hocam. saygılar.

hocam bahsettiğin parayı bazen günde yt den kazanıyorum.ve 10 aylık yt tecrübem var.çok fazla kanalım yok ama kanallarımla çok ilgilenirim.sırf videolara ait ek açıklamaları kendim ingilizce olarak yazarım.kendim photoshop tan yada benzeri programlardan videoya ait güzel resimler oluştururum.günde 6-7k tık aldığım dahi oluyor yani.ancak eninde sonunda telif geliyor ihtar geliyor vs vs muhakkak bişeyler oluyor ve tekrar düşüyor.bu durumdan tamamen kurtulmak için bu sanat kategorisine girmeyi düşünüyorum.ve hocam konuya ilgin için çok teşekkür ederim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri