arkadaşlar asla ama asla spam çalışmıyorum.kanallarım çok kopyalanıyor ama halen kanal kopyalamaya başlamadım.sağdan soldan çinden hindistandan vs topladım derledim kestim biçtim logo ekledim vs.tam kanallar patlıyor kazançlar güzelleşiyor derken bir bakıyorsunuz telif geliyor.hadi onu geçtim çekemeyen aynı kategorilere yönelen zeka kırıntısından yoksun adamlar kanala dadanıyor şikayet ediyor vs bu sefer de topluluktan gidiyor kanallar.(sanki kapanınca yenisini açmayacam)biliyorsunuz yt saçma sapan şeylere ihtar verebiliyor.neyse geçen gün ressam arkadaşlarımla bir araya geldim.kendilerinden rica ettim yaptıkları çalışmaları kayda almalarını istedim.hatta oturup konuştuk ve sonunda 1 arkadaşım karakalem resimler çizecek ve kayda alacak.bir arkadaşım karikatür çizecek ve kayda alacak.yine bir arakdaşım yağlı boya ve bir arkadaşım araba resimleri çizecek.yüksek çözünürlüklü kameralarla bunlar kaydedilecek ve bana haftada en az 5 video sözü verdiler.dahası bu arkadaşlarımdan biri bu aralar heykel yapıyor ve kayda almayada başladı.yukarda belirttiğim her kategori için ayrı bir kanal oluşturmayı ve bunların telif haklarını yt ye işletmeyi düşünüyorum.daha sonra videoları hızlandır kes biç vs çalışmalar düşünüyorum.sizce bahsettiğim bu kategoriler yani bir sanat kanalı tutabilirmi dersiniz yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.artık özgün çalışmalara başlamanın gerektiğini düşünüyorum.