Bu kazanç başımı belaya sokar mı?

• Kullanıcı mt2465
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
dur daha 2 ayın var sonra spamla çok kazanırsın benim spam dediğim deligibi kanal açıp video atıp bırakmak değil o ytyi çöpe çevirmektir gerçek spam adam gibi olur yeri gelir 1 kanaldan 100k kazanırsın ama kanal spam kanaldır

Serkan ustaninda dedigi gibi, herseyi denicem, kanal kapansa da adsense coksede , telifler unlemler gelee de gozumle gorucem hepsini. İnsallah dedigin gibi kazaniriz hayirlisiyla ... benim 100k larda gozum yok, aylik 1000 kazansam fazlasiyla yeter bana

Serkan ustaninda dedigi gibi, herseyi denicem, kanal kapansa da adsense coksede , telifler unlemler gelee de gozumle gorucem hepsini. İnsallah dedigin gibi kazaniriz hayirlisiyla ... benim 100k larda gozum yok, aylik 1000 kazansam fazlasiyla yeter bana

aylık 1000 hiçbişey 5 günde 5 kanal aç 2 ay yat sana 2 ay boyunca 1000er tl getirir

dur daha 2 ayın var sonra spamla çok kazanırsın benim spam dediğim deligibi kanal açıp video atıp bırakmak değil o ytyi çöpe çevirmektir gerçek spam adam gibi olur yeri gelir 1 kanaldan 100k kazanırsın ama kanal spam kanaldır

Peki sana bi soru spam video üzerinde oynamalar yaparak mı yapılır..:rolleyes:

Bende çok uçuk bir rakam çıkacak zannettim :D
Hiç bir sorun olmaz diye düşünüyorum kardeşim..Allah daha da arttırsın

arkadaşlar, muslera bir adsense'de aylık 5000 tl den fazla kazanmayın demişti. siz ne diyorsunuz bu işe ? çıkalım mı 10000 20000 tek adsense de

5 gunde 5 kanal ki 5 er kanal mi ? Yani toplamda 5 kanal mi yoksa 25 kanal mi demek istedin ? Beni cok pis gaza getirdin uyku yok bu gece :))

toplam 5 kanal, bak hacı geçen elime sıfır adsense aldım sıfır hiç girmediğim kategoriler 3 günde 3 kanal açtım toplam 2-3 saat filan uğraştım ertesi günden günlük 10 tl kazanmaya başladı 1 hafta oldu günde 20 tl kazanıyor ne kadar uğraştım max 8 saat aylık ne 20 den hesapla (1 hafta sonra 50 olur ama)600 tl telif filan derken hadi taş çatlasın 1 ay devam eder kanallar sonuç bir türk vatandaşı günde 10 saat çalışıyor ayda 1500 tl alıyor bir youtuber ayda 8 saat uğraşıyor 600 tl alıyor sen kendini sık günde 8 saatini harca 3 kanal aç 1 ayda 30 değilde 20 günde açtıkların tutsun diğerleri çöp olsun 600x20=12bin tl temiz para her kanal 1 ay dayansa tekrar tekrar aynı kanalları açsan 30x3=90 tane kategori lazım sürekli bu döngüyü sağlarsan her ay temiz en az 10 kağıt kalır sana ki patlamayan kanalları düşün bide

---------- Mesaj saat 01:03:04 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:02:10 civarında gönderildi. ----------

Peki sana bi soru spam video üzerinde oynamalar yaparak mı yapılır..:rolleyes:

spam ytde olan bir videoyu tekrar yüklemektir zıttı kişinin kendi içeriğini oluşturup youtube a atmasıdır

Bi arkadasında öyle olmustu.1saat sonra helikopterden sarkan halatlardan fbi ajanları indi.Sonra efendi bir şekilde kapıyı çaldılar.Selam vermek için uğramıslar :)

toplam 5 kanal, bak hacı geçen elime sıfır adsense aldım sıfır hiç girmediğim kategoriler 3 günde 3 kanal açtım toplam 2-3 saat filan uğraştım ertesi günden günlük 10 tl kazanmaya başladı 1 hafta oldu günde 20 tl kazanıyor ne kadar uğraştım max 8 saat aylık ne 20 den hesapla (1 hafta sonra 50 olur ama)600 tl telif filan derken hadi taş çatlasın 1 ay devam eder kanallar sonuç bir türk vatandaşı günde 10 saat çalışıyor ayda 1500 tl alıyor bir youtuber ayda 8 saat uğraşıyor 600 tl alıyor sen kendini sık günde 8 saatini harca 3 kanal aç 1 ayda 30 değilde 20 günde açtıkların tutsun diğerleri çöp olsun 600x20=12bin tl temiz para her kanal 1 ay dayansa tekrar tekrar aynı kanalları açsan 30x3=90 tane kategori lazım sürekli bu döngüyü sağlarsan her ay temiz en az 10 kağıt kalır sana ki patlamayan kanalları düşün bide

İste bana boyle msjlar lazim:) , gazla calsiyorum... Allah hakkimiza hayirlisini versin.

---------- Mesaj saat 01:03:04 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:02:10 civarında gönderildi. ----------

spam ytde olan bir videoyu tekrar yüklemektir zıttı kişinin kendi içeriğini oluşturup youtube a atmasıdır

[MENTION=3312]EmekThoR[/MENTION], iyi güzel diyosunda arkadaşım, bu kanal kapanmalardan adsensenin gitmesinden tırsıyor insan. Az çok getiriyor fakat yeterli değil tabi. kanalın kapanmasını en aza nasıl indirebiliriz? Aç-kapasın-aç-kapansın şeklinde değilde kanalı aç,video yükle aylık sabit getirisi olsun şeklinde nasıl yapılabilir?

[MENTION=3312]EmekThoR[/MENTION], iyi güzel diyosunda arkadaşım, bu kanal kapanmalardan adsensenin gitmesinden tırsıyor insan. Az çok getiriyor fakat yeterli değil tabi. kanalın kapanmasını en aza nasıl indirebiliriz? Aç-kapasın-aç-kapansın şeklinde değilde kanalı aç,video yükle aylık sabit getirisi olsun şeklinde nasıl yapılabilir?

http://www.ytpara.com/youtube-kazan...ine-optimization-duzenli-kanal-calismasi.html
ha bunu risksiz bi kategoride yap paşalar gibi kazanırsın her ay tıkır tıkır paranı kazanırsın

O konunu biliyorum hacı haklısın. Lakin biliyorsun,ünlem,dünya engeli,kıl tüy hoppala gidiyor adsense ondan sonra tırmala,umarım anlatabildim.

Aslında riski severim ama nedense adsense konusunda riske giresim gelmiyor:)

Bu işe yeni başlamama rağmen, kendi tecrübelerimle tam olarak [MENTION=3312]EmekThoR[/MENTION] kardeşimin dediği şekilde çalışıyorum ve doğru yol olduğunu anladım. Gerçekten özenle hazırlanmış 1 kanal özensiz 10 kanala bedeldir.

Bu işe yeni başlamama rağmen, kendi tecrübelerimle tam olarak [MENTION=3312]EmekThoR[/MENTION] kardeşimin dediği şekilde çalışıyorum ve doğru yol olduğunu anladım. Gerçekten özenle hazırlanmış 1 kanal özensiz 10 kanala bedeldir.

1 sıfır daha ekle kardeşim korkma

10-15 kanal botla spam yaptım, belkide ben beceremedim bilmiyorum ama tutturamadım, günde 25 tl yi geçemedim.
Daha sonra 1 hafta botu kullanmadım.
Bu sürede araştırdım araştırdım bir çizgi film buldum.
Günde 200 tl kazandım, yalan yok o parayı sadece 3 gün kazanabildim, daha sonra kanal kapatıldı, alıp almayacağımı bile bilmiyorum, ancak hem insan araştırırken genel kültürü artıyor, hangi ülkede hangi dil konuşulur, dil aileleri vs. bir ton muhabbet.
Ayrıca kazandığınız para bir nebze de olsa içinize siniyor.
Ayrıca kendimize yapılmasını istemediğimiz şeyi başkasına yapmamış oluyoruz.
Bknz. yt'nin çöplüğe dönmesi.

http://www.ytpara.com/youtube-kazan...ine-optimization-duzenli-kanal-calismasi.html
ha bunu risksiz bi kategoride yap paşalar gibi kazanırsın her ay tıkır tıkır paranı kazanırsın

Hocam bu ise baslarken senin çalışmanı okuyup ona göre bir strateji belirlemiştim kendime ama bu son 15-20 gündür deli gibi ünlem geliyor videolarıma videoyap botu kullanıyorum çerçeve de işlemiyo artık. Kısacası tam adapte olup seri çalışmaya baslayacakken adsensedeki çalışmalarım neredeyse tamamen durdu partnere yöneldim ama orda da parayı alır mıyız almaz mıyız belli olmaz.Şimdi sana sorum camtasia gibi programlarla uğraşıp adsensede mi kalmak mantıklı yoksa partnerle mi devam etmek lazım? (parnerde de bu ara bolca eşleşen gelmeye başladı nisan başladığından beri)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri