Bu kazanç başımı belaya sokar mı?

• Kullanıcı mt2465
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
Arkadaşlar bu kazanç başımı belaya sokar mı?
Tahmini Kazanç : 30,88 TL
Sayfa Görüntülenmesi : 1841
Tıklamalar : 113
Sayfa TO : %6,14
TBM: 0,27
Sayfa BGBG: 16,78

Edit: Başım belaya girer mi derken adsense hesabım kapatılır mı demek istemiştim :D :D :D

sayfa to 08:16
görüntüleme :48,000
tık: 3860
tbm : 13
Gerisini Sen Düşün
4 Aydır Bu şekilde 3 gündür birçok video gizli :D

toplam 5 kanal, bak hacı geçen elime sıfır adsense aldım sıfır hiç girmediğim kategoriler 3 günde 3 kanal açtım toplam 2-3 saat filan uğraştım ertesi günden günlük 10 tl kazanmaya başladı 1 hafta oldu günde 20 tl kazanıyor ne kadar uğraştım max 8 saat aylık ne 20 den hesapla (1 hafta sonra 50 olur ama)600 tl telif filan derken hadi taş çatlasın 1 ay devam eder kanallar sonuç bir türk vatandaşı günde 10 saat çalışıyor ayda 1500 tl alıyor bir youtuber ayda 8 saat uğraşıyor 600 tl alıyor sen kendini sık günde 8 saatini harca 3 kanal aç 1 ayda 30 değilde 20 günde açtıkların tutsun diğerleri çöp olsun 600x20=12bin tl temiz para her kanal 1 ay dayansa tekrar tekrar aynı kanalları açsan 30x3=90 tane kategori lazım sürekli bu döngüyü sağlarsan her ay temiz en az 10 kağıt kalır sana ki patlamayan kanalları düşün bide

---------- Mesaj saat 01:03:04 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:02:10 civarında gönderildi. ----------

spam ytde olan bir videoyu tekrar yüklemektir zıttı kişinin kendi içeriğini oluşturup youtube a atmasıdır

Hocam peki adsenselerin banka karti olayini nasil halledionuz kendi uzerinizi yoksa baskalarinin uzerinemi?

Hep derim keyfini çıkarın :)

Uzaydan 220 mil uzaklıktan Tapatalk ile gönderildi.

sayfa to 08:16
görüntüleme :48,000
tık: 3860
tbm : 13
Gerisini Sen Düşün
4 Aydır Bu şekilde 3 gündür birçok video gizli :D

O ne oyle yahu kaldir hocam onu ufo goren masum koylu gibi bakiyorum valla :) saka bi yana herkese allah daha cok versin karli bi hafta sonu olsun

O ne oyle yahu kaldir hocam onu ufo goren masum koylu gibi bakiyorum valla :) saka bi yana herkese allah daha cok versin karli bi hafta sonu olsun

allah herkese versin inan bana allah şahit çok ama çok çok çabalıyorum en basiti dün öğelnden beri uyumadan başındayım pc nin olur olmaz die özgün kanal yapıyorum ilkkez oyun üzerine gayette iyi gidiyor şimdi pc falan aldım birinde bölüm bitirilip birinde pc atılıyor.

allah herkese versin inan bana allah şahit çok ama çok çok çabalıyorum en basiti dün öğelnden beri uyumadan başındayım pc nin olur olmaz die özgün kanal yapıyorum ilkkez oyun üzerine gayette iyi gidiyor şimdi pc falan aldım birinde bölüm bitirilip birinde pc atılıyor.

Helal olsun emeginin karsiligini kat kat alirsin insallah ben su unlemi cozsem gerisi corap sokugu gibi gelecek de iste biraz tikandim ama hissedebiliyorum az kaldi bulmak uzereyim.

hahahahha sabah sabah güldüm yorumlara :D
hocam google dolandırmışsınız bence adsenseyi silip bilgisayarı yakın kesin çözüm :)

Hocam peki adsenselerin banka karti olayini nasil halledionuz kendi uzerinizi yoksa baskalarinin uzerinemi?

akrabalardan veya soyadı farklı oln kişilerin banka hesaplarını kullanıyorum

---------- Mesaj saat 10:54:41 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 10:51:05 civarında gönderildi. ----------

Hocam bu ise baslarken senin çalışmanı okuyup ona göre bir strateji belirlemiştim kendime ama bu son 15-20 gündür deli gibi ünlem geliyor videolarıma videoyap botu kullanıyorum çerçeve de işlemiyo artık. Kısacası tam adapte olup seri çalışmaya baslayacakken adsensedeki çalışmalarım neredeyse tamamen durdu partnere yöneldim ama orda da parayı alır mıyız almaz mıyız belli olmaz.Şimdi sana sorum camtasia gibi programlarla uğraşıp adsensede mi kalmak mantıklı yoksa partnerle mi devam etmek lazım? (parnerde de bu ara bolca eşleşen gelmeye başladı nisan başladığından beri)

ytde olmayan videoyu atarsan ünlem gelmez adsense daha iyidir ben partnerlere tövbe ettim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri