Bu kazanç kapısı müthiş

anladığım kadarı ile amazondan depo kiralayacaz başka satış sitelerinden ucuz ürün bulup depo adresine yollaycağız , depoda bulunan ürünleride çekici fotograflarla amazondan satmaya çalışacağız.

Evet kardeşim öyle ama çekici fotolar dışında yapılması gereken çok şey var, bunlar kursta ayrıntılı var genel olarak ise Armağan'ın youtube videolarında öğretiliyor.

---------- Spam Engelliyici 21:13 ---------- Önceki Mesaj 20:56 ----------

vergi falan nasıl oluyor o işler fatura falan kesilmiyormu

---------- Spam Engelliyici 21:13 ---------- Önceki Mesaj 21:13 ----------

[/COLOR]
vergi falan nasıl oluyor o işler fatura falan kesilmiyormu

ABD şu anda kendi ülkesinde satış yapanlar dışında vergi talep etmiyor. Fatura vb işlerle siz uğraşmıyorsunuz hepsini Amazon hallediyor. Size şöyle söyleyeyim ürünler amazonun deposuna girdikten sonra sizin yapmanız gereken tek şey hesabınıza girip ne kadar kazandığınızı kontrol etmek.

---------- Spam Engelliyici 21:15 ---------- Önceki Mesaj 21:13 ----------

ABD şu anda kendi ülkesinde satış yapanlar dışında vergi talep etmiyor. Fatura vb işlerle siz uğraşmıyorsunuz hepsini Amazon hallediyor. Size şöyle söyleyeyim ürünler amazonun deposuna girdikten sonra sizin yapmanız gereken tek şey hesabınıza girip ne kadar kazandığınızı kontrol etmek.

---------- Spam Engelliyici 22:24 ---------- Önceki Mesaj 21:15 ----------

Arkadaşlar Armağan şu anda canlı yayında izleyin:
https://www.youtube.com/watch?v=e8Me6nTGyNQ

konuyu detaylı incelemedim ama dün ilkay zamanın videosunu izledim bir arkadaşı pasifgeliriyigelir.com diye sitesimi ne varmış bi adamın gruplarına falan girmiş 10 bin dolar falan verip görüşme yapmış şuan böyle ürün alım satımıyla ilgileniyormuş.bana biraz samimi gelmedi ama orayıda inceleyebilirsiniz

Hocam bişey soracağım yanlış anlamazsan. Bu adam ayda kaç para kazanıyordur tahminen?

Bir ay kadar önce istemeyerekte olsa kazancını bir şekilde paylaşmıştı: Yaklaşık 4000 dolar civarıydı galiba ama şimdi çok daha farklıdır herhalde. Yinede emin olamayız.

benim anlamadigim bu insanlar 10bin dolarlar kazaniyorsa neden 1k dolar için günlerce kurs vermeyi millete anlatmayi vs tercih ediyorlar acaba nedeni kursda herhangi bir mazeme almiyorsun, ve günde 1 kişi kurs alsa aylik 30 kişi 30.000 dolar hesabimi anlayamadim. yani bir tek bu arkadaş için değil youtubeda da günlük aylik 10binlerce dolar kazanan arkadaşlar sonradan nedense hep kurs vermek istiyor bana bu garip geliyor biraz. yinede başarılar.

Bir ay kadar önce istemeyerekte olsa kazancını bir şekilde paylaşmıştı: Yaklaşık 4000 dolar civarıydı galiba ama şimdi çok daha farklıdır herhalde. Yinede emin olamayız.

Hani milyonerdi kardeşimiz. 4000 doların 2000 dolarını biriktire biriktire milyon mu yaptı

Ayda 20k dolara mı böyle yaşıyormuş?:D

Adam bi kursa 10 bin dolar vermiş sırf bilgi almak için ve bu bilgiyi kursiyerleriyle de paylaşmak için adamın kursu 150$

Armağan son videosunda adamın kursuna katıldığını ama yeterli görmediğini falan söylemiş :) rakip çıktı ya neyse....

Son düzenleme:
Kazanmaya başlıyoruz hayırlısı olsun

Arkadaşlar, bu sistemden kazanmaya başlayan arkadaşın 7 günlük kazancı paylaşımları

Son düzenleme:
''Size şöyle söyleyeyim ben bu işe o kadar inandım ki ev kiramı ödemedim ve bu kursu aldım çünkü hayatımı kurtaracak fırsatı yakaladım. Bu fedakarlığı göze aldım.''

ev kiranı ödeyebildin mi peki ? yoksa vaad ettikleri gibi şu an villada mı yaşıyorsun ?

Bi ara saadet zinciri, mega holding modaydı. Şimdi de bu olay moda.

1idi 2 oldu şimdi :D Daha da çoğalacaklar..

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri