Bu Kazançlar Nasıl? Adsense de Yeniyim :) 1 TL Kazanmışız

• Kullanıcı suhatuna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💵 Para Kazanma, Adsense ve Alternatif Gelir Modell

suhatuna

Kayıtlı Üye
Youtube da gezerken kafama bir içerik takıldı :)
Hem izlenimi Oldukça Yüksek , Hem dili tahminim İngilizce oluşundan dolayı izlenımler hep ABD , Canada , Birleşik Krallık , vss oldugu için denemek isteidm...

Bir arkadasımızdan Adsense aldım.
Bir arkadaşımızdan da para kazanma açık kanal satın aldım ve bağladım.

Bismillah dedik bakalım :)

Şimdi bugun baktım adsense BGBG ve BGBM şu şekilde ...

Genel olarak sormak istedim nasıl?

Ortalama içerikte 3 - 4 Kanal var ve İzlenimleri gayet güzel ve Videolar hep +10dk şeklinde , bende öyle atıyorum hatta +20dk - +30dk da var.

Şimdi bu kanal ortalama 500.000 yada 1.000.000 izlense ORTALAMA getirisi ne olur?

WDOo9P.png

Çok zor zamanda, geç başlıyorsun. İş bu kadarla kalsa hepimiz trilyonerdik :D Daha firma telif atma, sahte telifler yeme, spamdan kapanma, para kazanman gitmesi, adsense banlanması, sarı pk işareti, ünlemi ıvırı zıvırı tonla engel çıkabilir önüne... Eskiden 2tl ye yeni bir kanalı alır önümüze bakardık ve her kapatılmada bir şey öğrenirdik... Artık bunu yapamaz kimse :D Yöntemini, her şeyini rayına oturtmuş adamlar bile 1 yıldır sıkıntılar çekiyor, bezdirmek gibi olmasın ama yeni başlamayı planlıyanları buz dağının görünmeyen kısmı karşılıyor.

Hocam bu içerik İngilizceyse bgbg'nin ileride 20 TL'nin aşağısına düşmeyeceği düşüncesindeyim. Yalnız [MENTION=12773]Seko[/MENTION]men17 dediklerinde haklı. Şuan özgün içeriğini alıp spam kanalına yükleyip sana sahte telif atanlar olacak. Size önemli bir tavsiyem kanal para kazanmasını açıp bir yerlere getirdikten sonra direk partnere bağlayın ve her içeriğiniz için content id alın ve koruyun onları aksi halde yedirmezler. Bgbg izlenme süresiyle doğru orantılıdır. İngilizce içerik her zaman izlenir sebebiyse dünya dilidir herkes tarafından anlaşılabilir. Önemli olan ne kadar izletebiliyorsunuz. Eğer 30 dk'da 8 dk kadar video izleniyorsa o kanaldan kazanç sağlanır. Reklam olarakta videonuzda ortalama görüntülenme süresi ne kadarsa oraya 2 şer dk arayla reklam döşeyin 0:45,2:45.. gibi geri kalan kısımlarında reklam koymanıza gerek yok. Zaten kimse sonuna kadar izlemiyor. Ama siz ortalama dakikadan parayı kırıyorsunuz :)

ben kendi kanalıma göre hesaplayayım, aşağı yukarı aynı oranlar, beşyüz bin izlenime minimun 5 bin tl bırakır, milyon izlenime ise 7-8 bırakır..

ben kendi kanalıma göre hesaplayayım, aşağı yukarı aynı oranlar, beşyüz bin izlenime minimun 5 bin tl bırakır, milyon izlenime ise 7-8 bırakır..

hocam içerik ingilizce peki kategori ne çok bırakıyor türkçe içeriğe göre

video izlenimi arttıkça o bgbg oranı düşecektir

bu kadar az izlenim ile çıkarımda bulunamaz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri