flyx
Süper Moderatör
Arkadaşlar 2 telif yedim kanal gitti gidecek. herif bugün videoya yorum atmış "bu benim telifli videom, videolarımı kopyalayıp durma, kaldır demiş ve sözde gerçek videonun linkini eklemiş sanki doğru gibi geldi ama bende cevap verdim. herif diyorum çünkü kızdırdı beni
dedim ki kopyaladığım için özür dilerim hangi videolar sizinse hepsini sileyim dedim (ispat istemedim)
sonra cevap vermiş 200 dolara telifi sana verebilirim demiş ve telif atmış elin gavuru. ulan zaten 25 kere izlenmiş video ne diye telif gönderiyorsun.
telifi attıktan sonra şimdi dedim ben bugün sana sordum sileceğimi söyledim neden telif attın dedim al videon senin olsun dedim
şimdi acaba geri bildirim göndersem mi? ki nasıl olacak onuda bilmiyorum bir sürü bilgi istiyor muhtardan ikametgah alıp göndersem yine yetmez
siz nasıl geri bildirim gönderiyorsunuz? ve adamın gerçekten hakkı varsa başım belaya girer mi? adsense hasar görür mü?
kanal 1 aylık falandı tam iş yapmaya başladı gitti gidecek..
fikirlerinizi bekliyorum..
sonra cevap vermiş 200 dolara telifi sana verebilirim demiş ve telif atmış elin gavuru. ulan zaten 25 kere izlenmiş video ne diye telif gönderiyorsun.
telifi attıktan sonra şimdi dedim ben bugün sana sordum sileceğimi söyledim neden telif attın dedim al videon senin olsun dedim
şimdi acaba geri bildirim göndersem mi? ki nasıl olacak onuda bilmiyorum bir sürü bilgi istiyor muhtardan ikametgah alıp göndersem yine yetmez
kanal 1 aylık falandı tam iş yapmaya başladı gitti gidecek..
fikirlerinizi bekliyorum..