Bu konu herkesi ilgilendiriyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam böyle arkadaşlara takılmamak lazım aslında ama dokunuyor insana farkındayım. Aslında daha ağır olacak ama foruma bile almamak lazım. Bu tipler çünkü yapamaz edemez ve millete saldırır..

beyler bi yanlış anlaşımla oldu ve halledildi gereksiz yorumlar atmayın arkadaş tanıdığımdır konu sahibi ile de konuştuk sıkıntı yok

Bunları yazan arkadaşın fazla birşey bilmediği belli kardeşim, ben seni biliyorum, uzun zamandır senin makinaları kullanıyorum ve içim rahat rahat kefil olurum. Takma bunları boşver :)

lan kanala bi bu pcden bi makineden giriyorum çok aşırı spam basmadıkça niye kapanmıyo bizim kanallara niye bişey olmuyo

Bunları yazan arkadaşın fazla birşey bilmediği belli kardeşim, ben seni biliyorum, uzun zamandır senin makinaları kullanıyorum ve içim rahat rahat kefil olurum. Takma bunları boşver :)

Teşekkür ederim başkan :)

Not: İlgili arakdaş ile görüştürm, kendi saygıdeğer benden yaşca büyük bir abimiz, Helalliğimi aldım. Konuya ilgi gösteren Herkese Teşekür ediyorum. Bol şans ve kazançlar diliyorum.

Yetkili Arkadaşların konuyu kapamalarını rica ediyorum. [MENTION=14214]doganuzun[/MENTION] [MENTION=10033]fsever[/MENTION] [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION]

Son düzenleme:
Teşekkür ederim başkan :)

Not: İlgili arakdaş ile görüştürm, kendi saygıdeğer benden yaşca büyük bir abimiz, Helalliğimi aldım. Konuya ilgi gösteren Herkese Teşekür ediyorum. Bol şans ve kazançlar diliyorum.

Yetkili Arkadaşların konuyu kapamalarını rica ediyorum. [MENTION=14214]doganuzun[/MENTION] [MENTION=10033]fsever[/MENTION] [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION]

Sorun neymiş onuda yazaydın bari

bence kişinin ismini karalayarak konuşmayı deşifre etseydin daha güzel olurdu.mesajını o şekilde de verebilirdin.

çok kişiyle çalışınca derdin de çok olacak ve kişinin kanalları kapanmış ve o üzüntüyle sana sarmış.bunlar gibi daha sonrada sorunlarla karşılaşabilirsin.ticaret yapacaksan alışacaksın.

genelde botlar hakkında bu şekilde suçlamada bulunurlar ve bot yayıncıları bu kelimelerle daha çok karşılaşır.bir kere olsun da bir bot sahibinin kişiye özel konu açtığını ve özelde konuşulanı deşifre ettiğini de görmedim.

ne olursa olsun bana etik gelmedi bu hareketin.bence olağan bir durum ve dediğim gibi her zaman karşılaşabileceğin bir olay.

bence kişinin ismini karalayarak konuşmayı deşifre etseydin daha güzel olurdu.mesajını o şekilde de verebilirdin.

çok kişiyle çalışınca derdin de çok olacak ve kişinin kanalları kapanmış ve o üzüntüyle sana sarmış.bunlar gibi daha sonrada sorunlarla karşılaşabilirsin.ticaret yapacaksan alışacaksın.

genelde botlar hakkında bu şekilde suçlamada bulunurlar ve bot yayıncıları bu kelimelerle daha çok karşılaşır.bir kere olsun da bir bot sahibinin kişiye özel konu açtığını ve özelde konuşulanı deşifre ettiğini de görmedim.

ne olursa olsun bana etik gelmedi bu hareketin.bence olağan bir durum ve dediğim gibi her zaman karşılaşabileceğin bir olay.

İlgili kişin ismini başta yazdım sonradan ilgili kişi kaldırmamı isteği için kaldırdım, kişini mesleği açısından riskli bir durum olduguna en azından inandığım için kaldırdım. Doğru etik bir davranış değil ama en azıdan kanal kapanamsnın tek suçu vds olmadığını dile getirmekteki anatema, yoksa amacım kesinlikel kişi ismi karalamak ve kişi üstünden reklam yapmak kesinlikle değildi.

Zaman ayırıp yorum yazdığın için teşekkür ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri