Bu Konuda tavsiyeleriniz nedir

• Kullanıcı reklam_34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi
[MENTION=57473]reklam_34[/MENTION] bu tarz şeyler hala kazandırıyormu bilmem ama illaki haber çalışmak istiyorum diyorsan farklı diller farklı keyword lerle google da arama yap yada buraya yansıyan haberleri farklı dil vs kombinasyonlarla arattır illaki bir çok site bulursun bu sitelerin videolarına bak youtube ta varmı diye, olmayanları at telif veriyormu diye ne yt de olan ne de telif veren bir çok siteye denk geleceksin onları kaydet bir yere, bu sitelerin bir çoğu yt ile ilgilmez bir yere kaydet o siteleri günlük olarak siteleri takip et yeni videoları at direk makaleyi de açıklamaya yapıştır illaki patlayan haberlerin olacak 3 yıl önce bu şekilde kazandığım kanallar vardı ama biraz uğraş zaman vs ister

imleme vs bence zaman kaybı ama fece +google+ tan falan iyi dönüşler alınabilir tabi zaman ve emek ister

[MENTION=57473]reklam_34[/MENTION] bu tarz şeyler hala kazandırıyormu bilmem ama illaki haber çalışmak istiyorum diyorsan farklı diller farklı keyword lerle google da arama yap yada buraya yansıyan haberleri farklı dil vs kombinasyonlarla arattır illaki bir çok site bulursun bu sitelerin videolarına bak youtube ta varmı diye, olmayanları at telif veriyormu diye ne yt de olan ne de telif veren bir çok siteye denk geleceksin onları kaydet bir yere, bu sitelerin bir çoğu yt ile ilgilmez bir yere kaydet o siteleri günlük olarak siteleri takip et yeni videoları at direk makaleyi de açıklamaya yapıştır illaki patlayan haberlerin olacak 3 yıl önce bu şekilde kazandığım kanallar vardı ama biraz uğraş zaman vs ister

imleme vs bence zaman kaybı ama fece +google+ tan falan iyi dönüşler alınabilir tabi zaman ve emek ister

teşekkürler hocam

Arkadaşlar

http://www.ytpara.com/youtube-kazan...n-dostlara-1-2-tuyo-buyrun-dostlar-iceri.html

linkteki çalışmayı yapan birçok usta vardır heralde. Acaba bu çalışmayı yaptıktan sonra neler yapıyorsunuz. Öylece atıp videonun izlenmesini mi bekliyorsunuz. Yoksa imleme falan mı yapıyorsunuz. Yardımcı olursanız sevinirim.
iyi forumlar.

hocam ben fikir olması açısından şunu diyim. evet denedim ve denemeye devam edeceğim. izlenim ortalaması çok düşük /0.50 saniye gibi. buda sıkıntı zaten. yapacağın videolar maksimum 2 dk olur.

ama kaliteli intro ve zemine normal bir haber sitesinin gümbürtülü alt zemin ses efektleri ile daha cezbedici hale getirebilinir.

üzerine düşülürse kısa vadede olmasa bile uzun vadede mutlaka ekmek gelir.

hocam ben fikir olması açısından şunu diyim. evet denedim ve denemeye devam edeceğim. izlenim ortalaması çok düşük /0.50 saniye gibi. buda sıkıntı zaten. yapacağın videolar maksimum 2 dk olur.

ama kaliteli intro ve zemine normal bir haber sitesinin gümbürtülü alt zemin ses efektleri ile daha cezbedici hale getirebilinir.

üzerine düşülürse kısa vadede olmasa bile uzun vadede mutlaka ekmek gelir.

hocam onlar halledilir de videoyu yükledikten sonra asıl önemli olan :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri