Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Malum kritik bir süreç içinde türkiye.
heran savaş, kriz vs gelebilir bu dönemde para bankadamı kalmalı yastık altınamı.
yüksek meblağ yastık altındada sorun oluyor, bankadada sorun oluyor ne yapılabilir?
Bankada ne gibi bir sorun oluyor?
Kuveyttürk'te altın hesabı açtırdım , oraya atıyorum.
Eskiden evde saklardım ama bir şekilde harcadım o yüzden banka daha mantıklı.Fakat yüksek miktarları gram altın yaparken dikkat edilmeli, şuan altın yüksek kar-zarar durumunu iyi tespit etmek gerek.Kuveyt bankası olacağı için sorun olacağını sanmıyorum.
Başlamışlar yine, Dolar yükseldiğinde kriz senaryoları vardı 1 hafta içinde ülke gitti diye şimdide savaş çıkarmışlar. Yakında atom saldırıları sonrası banka mı yastık mı soruları alırız .
belliki bankada paranız yok veya varsada önemsiz bir rakamdır bukadar rahat olduğunuza göre![]()
İhtiyacın kadarı cebe, ihtiyacın olmayan ihtiyacı olanlara![]()
Emin ol ki çok riskli rakamlar var hocam, ama alışmışız millet olarak herşeyi oldu bitti'ye getirmeye. Savaş vs.. çıkacağı yok. Biraz ülkeye güven ve arkasında durmak yeterli
ülkeme tabikide güveniyorum, kaldıki savaş geldikten sonra o para feda olsun ülkeme savaş olayı yazmam saçmaydı ama iki basiretsiz siyasetçi yüzünden gelen krizin bedelini ödemek istemem.
İhtiyacın kadarı cebe, ihtiyacın olmayan ihtiyacı olanlara![]()
Böyle imza mı olur koptum süper
çok paranız var ve korkuyorsanız harcamaya başlayın rahatlarsınız...boş verin felaket senaryolarını.
cidden hiç gülceğim yoktu krizmiş bu mille bu çalışmayla ne kriz görür ne başka kötülük ALLAHın izniyle
banka batsa ne olacak 100kya kadar devlet güvencesinde 100k+ için bişey diyemem
100k'ya kadar endişe yoktu100k+
ApeX' Alıntı:bankanın batması gibi sorun mesela.
veya savaş durumunda el koydu.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.