Bu kritik dönemde Bankamı/ yastık altımı

• Kullanıcı ApeX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

ApeX

Kayıtlı Üye
Malum kritik bir süreç içinde türkiye.
heran savaş, kriz vs gelebilir bu dönemde para bankadamı kalmalı yastık altınamı.
yüksek meblağ yastık altındada sorun oluyor, bankadada sorun oluyor ne yapılabilir?

Malum kritik bir süreç içinde türkiye.
heran savaş, kriz vs gelebilir bu dönemde para bankadamı kalmalı yastık altınamı.
yüksek meblağ yastık altındada sorun oluyor, bankadada sorun oluyor ne yapılabilir?

Bitcoin i araştır.

Bankada ne gibi bir sorun oluyor?

Ne felaket senaryoları yazılmış öyle. :)

Kuveyttürk'te altın hesabı açtırdım , oraya atıyorum.
Eskiden evde saklardım ama bir şekilde harcadım o yüzden banka daha mantıklı.Fakat yüksek miktarları gram altın yaparken dikkat edilmeli, şuan altın yüksek kar-zarar durumunu iyi tespit etmek gerek.Kuveyt bankası olacağı için sorun olacağını sanmıyorum.

Son düzenleme:
Başlamışlar yine, Dolar yükseldiğinde kriz senaryoları vardı 1 hafta içinde ülke gitti diye şimdide savaş çıkarmışlar. Yakında atom saldırıları sonrası banka mı yastık mı soruları alırız .

Bankada ne gibi bir sorun oluyor?

bankanın batması gibi sorun mesela.
veya savaş durumunda el koydu.

---------- Spam Engelliyici 14:06 ---------- Önceki Mesaj 14:05 ----------

Kuveyttürk'te altın hesabı açtırdım , oraya atıyorum.
Eskiden evde saklardım ama bir şekilde harcadım o yüzden banka daha mantıklı.Fakat yüksek miktarları gram altın yaparken dikkat edilmeli, şuan altın yüksek kar-zarar durumunu iyi tespit etmek gerek.Kuveyt bankası olacağı için sorun olacağını sanmıyorum.

bende şuan kuveyt var zaten ama endişeliyim o konudada :)

---------- Spam Engelliyici 14:07 ---------- Önceki Mesaj 14:06 ----------

Başlamışlar yine, Dolar yükseldiğinde kriz senaryoları vardı 1 hafta içinde ülke gitti diye şimdide savaş çıkarmışlar. Yakında atom saldırıları sonrası banka mı yastık mı soruları alırız .

belliki bankada paranız yok veya varsada önemsiz bir rakamdır bukadar rahat olduğunuza göre :)

belliki bankada paranız yok veya varsada önemsiz bir rakamdır bukadar rahat olduğunuza göre :)

Emin ol ki çok riskli rakamlar var hocam, ama alışmışız millet olarak herşeyi oldu bitti'ye getirmeye. Savaş vs.. çıkacağı yok. Biraz ülkeye güven ve arkasında durmak yeterli

cidden hiç gülceğim yoktu krizmiş bu mille bu çalışmayla ne kriz görür ne başka kötülük ALLAHın izniyle

Emin ol ki çok riskli rakamlar var hocam, ama alışmışız millet olarak herşeyi oldu bitti'ye getirmeye. Savaş vs.. çıkacağı yok. Biraz ülkeye güven ve arkasında durmak yeterli

ülkeme tabikide güveniyorum, kaldıki savaş geldikten sonra o para feda olsun ülkeme savaş olayı yazmam saçmaydı ama iki basiretsiz siyasetçi yüzünden gelen krizin bedelini ödemek istemem.

ülkeme tabikide güveniyorum, kaldıki savaş geldikten sonra o para feda olsun ülkeme savaş olayı yazmam saçmaydı ama iki basiretsiz siyasetçi yüzünden gelen krizin bedelini ödemek istemem.

Hocam işte diyorum ya artık alıştım her gün kriz geliyor 1 aya, 1 haftaya diye yüzlerce yazan çizen var internet ortamında.

Sen çalışmaya devam et allahın izni ile savaşda çıkmak krizde. Tek söyleyeceklerim bunlar :)

Allaha emanet :)

İhtiyacın kadarı cebe, ihtiyacın olmayan ihtiyacı olanlara ;)

o dediğin senaryo kemal sunal film'lerinde oluyor :)
ihtiyac sahibine zekat, sadaka veriliyor merak etmeyin :)

Böyle imza mı olur koptum süper :D

çok paranız var ve korkuyorsanız harcamaya başlayın rahatlarsınız...boş verin felaket senaryolarını.

:))))))))

cidden hiç gülceğim yoktu krizmiş bu mille bu çalışmayla ne kriz görür ne başka kötülük ALLAHın izniyle

siz öyle sanın 10 sene daha ayakta durabilirse bu ülke iyidir. içte, dışta 10 karca düşman varken.

banka batsa ne olacak 100kya kadar devlet güvencesinde 100k+ için bişey diyemem

hepsini harca rahatlarsin 2 günlük dünya :D

ApeX' Alıntı:
bankanın batması gibi sorun mesela.
veya savaş durumunda el koydu.

Batma durumuna karşı 100bin tl'ye kadar devlet güvencesi var. Birikiminiz daha fazlaysa aile bireyleri arasında 100 100 bölüştürebilirsiniz.

Savaş için endişelenmenin mantıksızlığını zaten yazmışsınız :) .

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri