Bu Laptop Bu Fiyatı Hakediyormu?

ersan145

Yasaklanmış
Arkadaşlar uzun zamandır laptop almayı düşünüyorum birtürlü alamadım.Yarın şok markete geliyormuş.Acaba alsammı diyorum birikmiş var biraz eskiden kalma altın onları bozdurupta.Sizce değermi?
Intel Celeron olması biraz kafamı kurcalıyor açıkçası olumsuz olarak.

YjPGp2.png

---------- Spam Engelliyici 03:41 ---------- Önceki Mesaj 03:36 ----------

Varmı yardım edecek

Değmez bence, 900 lira vermişken 400 500 daha ekleyip adam akıllı bir tane almaya çalışın.

Değmez bence, 900 lira vermişken 400 500 daha ekleyip adam akıllı bir tane almaya çalışın.

aslında orası öylede 400-500 ekleme imkanım yok malesef. 900 liraya almak bile biraz pahalı benim için bildiğiniz 700 lük felan laptoplar varsa öneri alabilirim.

Değmez Şok,Bim vs. buralara gelen ürünler yerine bütçeyi biraz daha arttırıp bi teknoloji mağazasından felan almaya bakın.

selam bende birine bugün uygun ve performanslı bir bilgisayar araştırması yaptım.hazır bulmuşken sanada tavsiye edeyim.

biraz daha paraya kıy şunu al 1259 tl ye HP G1 250 H6Q72ES Notebook intel core i5 işlemcili uygun fiyatlı hp laptop modelleri, windows 8 işletim sistemi - Laptop, laptop fiyatları, notebook, dizüstü bilgisayar, asus laptop , lenovo notebook, dell dizüstü bilgisayar , hp bilgisayar

sakın bu söylediğin pc yi alma celeron işlemci seni üzer. olaya i3-i5-i7 işlemci seçerek başlayacaksın.

alacağın pc nin yeni nesil işlemcili olmasına dikkat et
inte inside 4. nesik i5 veya i3 yeni nesilleri deneyebilrisin ;)

İşlemciden ve markadan kaybediyor diyebilirim. Alacaksan i5 işlemci ve üzeri al. i işlemciler ilk çıktığında i5 almıştım bundan 5-6 yıl önce. Ve hala kullanıyorum performansı da çok çok iyi. 3-4 yıl daha rahatlıkla kullanabilirim. Bir de Asus tan şaşma.

selam bende birine bugün uygun ve performanslı bir bilgisayar araştırması yaptım.hazır bulmuşken sanada tavsiye edeyim.

biraz daha paraya kıy şunu al 1259 tl ye HP G1 250 H6Q72ES Notebook intel core i5 işlemcili uygun fiyatlı hp laptop modelleri, windows 8 işletim sistemi - Laptop, laptop fiyatları, notebook, dizüstü bilgisayar, asus laptop , lenovo notebook, dell dizüstü bilgisayar , hp bilgisayar

sakın bu söylediğin pc yi alma celeron işlemci seni üzer. olaya i3-i5-i7 işlemci seçerek başlayacaksın.

Para olsa kesinlikle kıyarımda malesef max 900 e kadar çıkabiliyorum hatta 900 bile aşıyor malesef.Teşekkür ederim tavsiye için. 2. el laptoplara baktım sahibinden.com'da gerçekten sağlam laptoplar var aslında ama insanlarlada muhattap olmak istemiyorum pek

Vay anasını klavye ve touchpad özellikli(!) laptop :D Bence bekle, biraz daha biriktir daha iyi bişey al bundan pek hayır gelmez :)

Nedir bu lenovo düşmanlığı anlamadım. Lenovo almayıp casper mı alsın ?

O fiyata (sıfır) celeron işlemciden farklı bir şey alamazsın hocam. Yeni nesil celeron işlemcilerde gayet tatmin edici performans veriyor.. Webde gezicem, video izleyeceğim vs diyorsan sıkıntı yaşamazsın.Tabi low-med ayarlarda yeni sayılabilecek oyunlarıda oynayabilirsin. Ha ben render alıcam diyosan gece bırakırsın artık :D Laptop zorunluluğu yoksa ben sana masaüstü bir sistem toplamanı öneririm. İlerde upgrade edebilirsin en azından.

illa sıfır olacak demiyorsun şu konuyu bi incele
i5 laptoplarını hesaplı verecek arkadaşlar var
http://www.ytpara.com/e-ticaret/56236-laptop-araniyor.html

Sıfır takıntım yok aslında pek sahibindende baya iyi laptoplar buldum ama pek güvenemiyorum garantisi olmadığı için bozulursa felan birsürü para gider.

---------- Spam Engelliyici 04:51 ---------- Önceki Mesaj 04:49 ----------

Nedir bu lenovo düşmanlığı anlamadım. Lenovo almayıp casper mı alsın ?

O fiyata (sıfır) celeron işlemciden farklı bir şey alamazsın hocam. Yeni nesil celeron işlemcilerde gayet tatmin edici performans veriyor.. Webde gezicem, video izleyeceğim vs diyorsan sıkıntı yaşamazsın.Tabi low-med ayarlarda yeni sayılabilecek oyunlarıda oynayabilirsin. Ha ben render alıcam diyosan gece bırakırsın artık :D Laptop zorunluluğu yoksa ben sana masaüstü bir sistem toplamanı öneririm. İlerde upgrade edebilirsin en azından.

Açıkçası oyun oynamayı düşünmüyorum tabiki bu bilgisayardan.Param olsa aslında direk konsol alırım oyun için :D Aslında bu kadar aceleye getirme sebebim evde şuanda bir bilgisayar olması.Bu kullandığımı bırakırım babama o girer işte bende kafa dinlerim biraz o yüzden istiyorum ( zırt pırt geliyor çık facebook'a bakayım diyor iddaa sonuçlarına felan bakıyor :D ) laptop zorunluluğum ise seneye üniversiteye gideceğim için yanımda götürebilmem lazım o yüzden laptop alıyorum.Teşekkür ederim yorumunuz için

Açıkçası oyun oynamayı düşünmüyorum tabiki bu bilgisayardan.Param olsa aslında direk konsol alırım oyun için :D Aslında bu kadar aceleye getirme sebebim evde şuanda bir bilgisayar olması.Bu kullandığımı bırakırım babama o girer işte bende kafa dinlerim biraz o yüzden istiyorum ( zırt pırt geliyor çık facebook'a bakayım diyor iddaa sonuçlarına felan bakıyor :D ) laptop zorunluluğum ise seneye üniversiteye gideceğim için yanımda götürebilmem lazım o yüzden laptop alıyorum.Teşekkür ederim yorumunuz için

Anladım kardeşim sana iyi bi laptop şart o zaman ünide falanda kullanacaksan :D Sahibindende 2. el laptoplara bak ama garantisi devam edenlere bak derim. 6-7 ay garanti olsa bile yeterli :)

Arkadaşlar şu bilgisayar nasıl sizce vatanda gördüm az önce

CASPER N200 ATOM 3735 1.83GHZ-1GB-16GB-10.1'' -W8.1 NOTEBOOK BILGISAYAR - Vatan Bilgisayar

aşağı yukarı nasıldır?

Lenovo G580 Notebook Celeron 1005M 1.9Ghz-2Gb-500Gb-15.6-İntel-W8 Notebook - Vatan Bilgisayar

birde şu

Bu ikisi arasında hangisini tavsiye edersiniz? celeronmu atommu daha iyidir?Bakıyorumda 1000 lira altındaki tüm bilgisayarlar neredeyse celeron hep.Celerondan kurtuluşum yok anlaşılan.

---------- Spam Engelliyici 01:07 ---------- Önceki Mesaj 00:58 ----------

Edit: Şimdi dikkat ettimde casper'in hard diski 16 gb mış ahahaha bunlar bizle kafa buluyor heralde :D

Pek değmiyor. Tavsiyem, bütçeyi 1200-1300 yapmaya çalış.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri