Bu Laptop Fiyatına Göre Sizce Nasıl ?

Ne amaçla kullanmayı düşünüyorsunuz? Bir de bütçeniz nedir ?

Video yapım & Web sitesi için. Bütçem uygun . Laptop 0 A101 e gelıyor :)

Video yapım & Web sitesi için. Bütçem uygun . Laptop 0 A101 e gelıyor :)

Video render vb alacaksanız eğer biraz daha render için uygun olan bir pc düşünebilirsiniz. Laptop olunca iş değişiyor tabi ki. Grafik vb de yapıyorsunuz sanırım bu model işinizi görmez görürde görmez işte. Biraz daha iyi bir model bakabilirsiniz. En üst bütçeyi yazarsanız ona göre birşeyler önerebiliriz belki. :)

Anladım hocam. Bütçen şuan buna tam uygun alırsam pişman olurmuyum diye düşündüm ve öneri için yazdım foruma. iyikide yazmışım. :) dediğiniz gibi biraz daha biriksin bütçe..

Anladım hocam. Bütçen şuan buna tam uygun alırsam pişman olurmuyum diye düşündüm ve öneri için yazdım foruma. iyikide yazmışım. :) dediğiniz gibi biraz daha biriksin bütçe..

Serkan ustanın bir lafı var :)

Ucuz mal alacak kadar zengin değilim.

Biraz daha biriktirip şöyle i7 li bir sistem düşünebilirsiniz.

Hocam video render için güçlü gpu gerekli.O Yüzden bu işler için laptop uygun değil.Sürekli uzun videolar dönüştürecekseniz masaüstü almanızı öneririm.Hatta ikinci el 850 liraya güzel denebilecek bir sistem kurabilirsiniz ama monitör hariç.

850 TL gibi bir parayı bu pcye vereceğine hocam net üzerinden freedos yani işletim sistemi yüklü olmayan 4gb ram 500 hd'li 1 gb ekran kartlı hd, ve acer'a göre daha sağlam bir lenovo alabilirsin. Size tavsiyem lenovo almanızdır, özellikle İBM ile birleşmeden sonra daha kaliteli bilgisayarlar üretmeye başladılar. kendim b590 kullanıyorum photoshop cs6 full + farcry 3 tarzı herhangi bir oyun oynuyorum sıfır kasma ve öyle aşırı bir ısınma problemi de yok.

acer almanı tavsiye etmem krdsm , ısınma problemi yüksek. video editleme yapıyorum bende . camtasia felan işine yaramaz . arkadaşların dediği gibi bütçeni az daha biriktir .Sağlam rami yüksek bir pc almanı işlemcinin yüksek performanslı olanı almanı tavsiye ederim.

lenovo da gelmıstı 805 tl 4 GB RAM , AMD 4 , 1 GB EKRAN KARTI ama kaçırdık işte :) Deve bir akçe deve bin akçe hesabı :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri