Bu Laptop U Almayı Dusunuyorum Ne Diyosunuz?

Neden ? Biraz Daha Açarmısınız Eğer ciddi Bir Sıkıntısı Varsa Ona Göre Başka Yere Yöneliyim

Fiyat farkına bakarak anlayabilirsin, adamlar gerçekten fiyatlarını çok yüksek tutuyorlar.Aynı bilgisayar başka bir sitede ki bu siteyi bilen bilir sağlam bir sitedir.

NOT: senin verdiğin ve benim verdiğim linkteki bilgisayarların tek bir-iki farkı var oda senin gösterdiğin bilgisayarda 2gb ram'in ve 8gb ssd olmasıdır.

LENOVO ideapad z510 Notebook , laptop , notebooklar , laptoplar , en ucuz laptop fiyatı

kardeş özellikleri ideal
o pc de kasma olmaz her işini görür
ama fiyatı yüksek
1800 1900 tlye aynı ayarda bulursun
bimekse felan bak

Fiyat farkına bakarak anlayabilirsin, adamlar gerçekten fiyatlarını çok yüksek tutuyorlar.Aynı bilgisayar başka bir sitede ki bu siteyi bilen bilir sağlam bir sitedir.

NOT: senin verdiğin ve benim verdiğim linkteki bilgisayarların tek bir-iki farkı var oda senin gösterdiğin bilgisayarda 2gb ram'in ve 8gb ssd olmasıdır.

LENOVO ideapad z510 Notebook , laptop , notebooklar , laptoplar , en ucuz laptop fiyatı

Senin Verdiğinde 1800-1900 Vatandakide %40 İndirim Oldugunda O Civara Düşücek Ve Mağaza Sahibi Babamın Arkadası Oda 3-5 birşey İndirir 1600e fln Alırım Dıye HEsaplıyorum Ve 1600 e bu bılgısayar bence cok ıyı fıyat.

VATAN COMPUTER - LENOVO - Z500 NOTEBOOK CORE İ5 3230M 2.60GHZ-8GB 1TBSSHD-2GB-15.6-W8- NOTEBOOK BILGISAYAR - Notebook

Bu notebook'u 3 ay önce bimeksten 1.640'a almıştım,çok memnunum eğer fazla para saçmak istemiyorsan tavsiye ederim.

Bende istiyorum bu notebooklardan. :) Oyun kayıt ederken ve bunları sony vegasta affer efectte düzenlerken kasma yapmaz değil mi :) bir de hızlı render yapması önemli (: ve render yaparken chrome de 6 7 tane ytpara.com sekmesi açık olması lazım. (: benim için bu yeterli. :)

Sağlam birşey istiyorsan MSI yi araştır derim.Biraz fiyatı tuzlu ama uzun süreli birşey için en iyi marka denilebilir bence.

Ne için alacaksın pc yi ? Oyun içinse koşarak kaç ) 15.6 inch ekranda oyun oynanmaz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri