Bu Laptop U Almayı Dusunuyorum Ne Diyosunuz?

Bu kadar para vereceksen biraz daha kat MSI veya Monster al derim. 3.300e çok güzel bir bilgisayarı vardı MSI'ın 128 gb ssd vardı o bilgisayarda bence SSD önemli yani paraya kıyıp SSD li almak lazım 3-4 kat daha hızlı oluyor bilgisayar. Diğer türlü 8gb ram de olsa hız anlamında bir işe yaramıyor.

- Intel Core i7'ye göre 2.2 GHz çok düşük bir oran,I3 veya I5 lerde zaten hız böyle.
- Ram iyi ama biraz daha araştırırsan daha ucuza 8 GB Ram bulabilirsiniz.
-Toplam hafıza ve Ekran Kartı güzel

Hocam bence tek sorunu hızı,bence kafanızı karıştırmayayım ama biraz daha araştırın.

- Intel Core i7'ye göre 2.2 GHz çok düşük bir oran,I3 veya I5 lerde zaten hız böyle.
- Ram iyi ama biraz daha araştırırsan daha ucuza 8 GB Ram bulabilirsiniz.
-Toplam hafıza ve Ekran Kartı güzel

Hocam bence tek sorunu hızı,bence kafanızı karıştırmayayım ama biraz daha araştırın.

2.2 ghz değil 3.2 ghz. Turbo boost'dan dolayı.
Ram bilgisayar için arka plandadır. Fiyat ram'e göre belirlenmez. Sadece sıradan kullanıcıyı bilgisayarı cazip kılmak için bir göstergedir ooo bu 8 gb 3 bin bile eder.
5600 rpm 1 tb diski ne yapayım 7200 varken ayrıca ssd 8 gb :)) İşletim sistemi sığar mı meçhul. Gerçi hızı hakkında bilgi vermemişler. Ne ram mhz si hakkında ne ekran kartı hakkında ne de disk hakkında bilgi yok ki. Ance hafızalarını yazmışlar

Biz ilkokuldayken bu mantıkla pc alırdık oo ram 8 gb ekran kartı 2 gb süper pc. Ekran kartı 2 gb ama bir gtx serisi değil. Giriş seviyesinde bir ekran kartı.

2.2 ghz değil 3.2 ghz. Turbo boost'dan dolayı.
Ram bilgisayar için arka plandadır. Fiyat ram'e göre belirlenmez. Sadece sıradan kullanıcıyı bilgisayarı cazip kılmak için bir göstergedir ooo bu 8 gb 3 bin bile eder.
5600 rpm 1 tb diski ne yapayım 7200 varken ayrıca ssd 8 gb :)) İşletim sistemi sığar mı meçhul. Gerçi hızı hakkında bilgi vermemişler. Ne ram mhz si hakkında ne ekran kartı hakkında ne de disk hakkında bilgi yok ki. Ance hafızalarını yazmışlar

Biz ilkokuldayken bu mantıkla pc alırdık oo ram 8 gb ekran kartı 2 gb süper pc. Ekran kartı 2 gb ama bir gtx serisi değil. Giriş seviyesinde bir ekran kartı.

RAM bilgisayar için arka planda değildir.2 GB RAM li bir bilgisayar alacaksın 2 yıl sonra aa bu neden kasıyor diyeceksin.Ayrıca özellikleri sıralamak gerekirse RAM ve Ekran kartı herzaman işlemci ve anakartın arkasından gelir...

Bende vatandan almıştım acer 18.4 :D bende bi sorun çıkmadı.Bir arkadaş vatandan pc alınmaz yazmışta nedenki?

RAM bilgisayar için arka planda değildir.2 GB RAM li bir bilgisayar alacaksın 2 yıl sonra aa bu neden kasıyor diyeceksin.Ayrıca özellikleri sıralamak gerekirse RAM ve Ekran kartı herzaman işlemci ve anakartın arkasından gelir...

6 gb ram in altına düşmemek yeterlidir şimdilik. Zaten işlemcisi ekran kartı sağlam bir bilgisayara 2 gb ram takıldığı nerede görülmüş. Bana bu bilgisayarın ekran kartı ve işlemcisinden iyi bir bilgisayar gösterip 2 gb ram li bilgisayar bulun eyvallah derim. Ayrıca 2 gb ram alsa 2 yıl sonra değil aldığı dakika kasıyor der .
Ayrıca ben zaten ram arka planda diyorum kendi kendinizle çelişiyorsunuz )

Arkadaşlar Merhaba Bu Laptop'ı Almayı Dusunuyorum Haftasonları %30-40 ındırım oluyo yaklasık 1800-1900tl ye Alıcam Sizce Nasıl Sızede Sormak Istedım Akıl Akıldan Ustundur Ne dusunuyosunuz:)

VATAN COMPUTER - LENOVO - Z510 NOTEBOOK INTEL CORE İ7 4702MQ 2.2GHZ-8GB-1TB+8 SSD-15.6-2GB-W8 BILGISAYAR - Notebook

NOT: GHZ TURBO İLE OYUNLARA GİRİLDİĞİNDE VB. 3.20 ye kadar çıkıyor zaten özelliklerde de yazıyor bu.

Herkes bir yorum yazmış ancak sanırım seni en iyi ben bilgilendirebilirim. Bu modeli kullanıyorum öncelikle şu oyunların hepsini oynadım ve daha da yüklemeye devam ediyorum bakalım doyamadık oyuna :D
x9rD5k.png

Gta 4 black flag ve gördüğün bir çok oyunu highte oynayabiliyorum. Onun dışınnda cihazda ps6 after effects gibi programlarda yüklü ısınma sorunu yok diyebilirim.

Sesi en güzel özelliği sanırım fan sesi falansa hiç yok daha doğru düzgün kapanmadı bilgisayar youtube oyun vs derken geceleri de torrent için açık bırakıyorum. Onun dışında ben bu ürünü aldığımda bir kaç oyun oynayım yeter diyordum ancak şuan video çekmeyi düşünüyorum yakın zamanlarda.

Alt kasa tasarımı çok hoş ve siyahını tercih etmeni öneririm. Ancak kusuruda var tabi ki ekranın çerçevesini sevemedim ben tasarımınıı ancak dediğim gibi onun dışında şık bir bilgisayar.

Benim test ettiklerim bu şekilde zaten 2000 tl nin altında bulursan hiç kaçırma kaçırılacak bir ürün değil bu.

Ayrıca şuda var ben laptopu rahatlığıma düşkün olduğum için aldım ancak dolu oyun oynadım oynuyorumda video çekmeyi de düşünüyorum. Msi monster da çok takıldım sonradan vazgeçtim o kadar para vermek istemedim açıkcası oyun oynamak için masaüstü çok daha uygun olucaktır.

Kısacası 2 gün düşünüp aldığım bir üründe en ufak bir pişmanlığım yok. Ancak fenalıkta gelmedi değil 15 gündür bilgisayarın kurcalamadığım yeri kalmadı.Msi monster dışında y510p modeli var lenovonun ben bütçem olduğu halde onla bu arasından param cebimde kalsın deyip bunu seçtim.

Donma kasma gibi sorunları bu bilgisayarda göremezsin. Performans düşüklüğü yaşayacağını da sanmıyorum ben bilgisayarın anasını belletip yaşamadıysam. Kısacası f/p ürünüdür rahat şekilde dolu oyun oynatır.

Zaten aşırı oyuncuysan da gidip laptop alma şuan bu ihtiyacımı fazlasıyla görüyor ancak belki 2 sene sonra falan birde masaüstü dizerim masaüstününde laptopunda tadı başka :D Bu ürünü de garantisi bittikten sonra benim ki max 16 gb ram olduğu için ramı 16 ya çıkartıp ssd takarım diye düşünüyorum ne olur bilinmez tabi o zamana

Bende istiyorum bu notebooklardan. :) Oyun kayıt ederken ve bunları sony vegasta affer efectte düzenlerken kasma yapmaz değil mi :) bir de hızlı render yapması önemli (: ve render yaparken chrome de 6 7 tane ytpara.com sekmesi açık olması lazım. (: benim için bu yeterli. :)

Battlefield 4 Multiplayer Ultra Ayarlarda Oynuyorum :cool:

o fiyata 1366 x 768 bu çözünürlükte laptop alınmaz kesinlike full hd çözünürlüklü alın

Arkadaşlar ben de inşallah ayın 24 unde bu bilgisayari siparis verecegim.

Bu site güvenli mi? www.guvenliticaret.net/lenovo-z510-59-405839-notebook?ref=akakce&v=1.59,9

böyle bir olaya konu olmuş internet sitesi.

" dolandirildim.
arkadaşlar Gvenliticaret.net adresli siteden 19'' led tv aldım 3 kuruş daha ucuz diye diğer sitelerden.başıma gelemeyen kalamadı. ürünün dvb-t dvb-c dvb-s özellikleri var die aldım. herneyse ürünüm geldi servisi aradım kutusundan çıkarsın die kırık hasarlı çıkarsa direk değiştireyim diye.kurulum zaten bişey değil servis benden 70 tl para istedi belli ebat tv lerde servis parası varmış.bende çok fazla olduğunu söyledim.iyiniyetli serviz bize siz getirin ücret almayız dedi.elime aldım tv yi servise gittim oda ne servis kutuyu açtı dvb-s (uydu alıcısı) çıkmadı üründen. bu ürünün böyle bir özelliğinin olmadığını söyledi. kurulumu yapmayalım ürünü iade et istersen dediler. bende bana gelen irsaliyedeki firmayı aradım ürün ile birlikte gelen. çok başka bir firma çıktı sonradan farkettim ki güvenliticaret.com burdan temin ediyormuş ürünü bana ürünü direk onlar yolluyormuş. bana aldığım firmanın nosu verip orayı ara dediler.firmayı aradım firma ürünü geri almak için servisten rapor tuttur dedi. servis böyle bişeyin olamıyacağını söyledi.firma bu ürünü sadece servis raporu ile geri alacağını söyledi.sonra firma ile servisi görüştürdüm aynen konuşma şöyle geçti.

servis :ürünün kurulumunu yapmadık müşterinin istediği özellikler yok ürünü geri vermek istiyor müşteri.
firma : ürünü geri almamız için rapor tutmanız gerekiyor.
servis : ürün kusurlu değil sadece müşterinin aradığı özellikler yok.
firma: ürünü geri alamayız.kutusu açıldı.
servis : ürünü biz açtık fişe dahi takmadık.
firma :kutu açıldımı geri alamıyoruz.
servis : müsterinin ürünü kullansa daha 7 gün içinde yasal iade hakkı var.
firma : ürünü tearikçiye yollasın ozaman. ürünün yolladığı adrese...

arkadaşlar satın aldığım ürünün dvb-s özelliği olduğu yazıyordu sitede ama hemen düzelttiler yanlışlarını. ve bana siz yanlış okumuşunuz dediler.bende kabul yasal hakkımı kullandarak ürünü iade etme istiyorum dedim. ürünü yolladım. ürün geri döndü bana kargodan evde bulmadık notu gördüm. gittiğimde ürünü hiç almayıp geri çevirmişler. anladımki burdaki amaç 7 günlük süreyi geçirmekmiş. ürünün hala faturası yok gelmedi hiç bana. firmayı arardım yapacakları bişey olmadığını tedarikçi üründe kargo etiketi var bunu başkasına satamam diye ürünü almamış.iade süreside geçmiş, bana nereye şikayet edersen et bizimde avukalarımız var gibisinden birsürü şey söylediler.... 7 lira daha ucuz olsun die alışveriş yaptığım 500 tl değerindeki ürün elimde kaldı... şimdi tüketici haklarına gitmiycem.savcılığa gidip dolandırıldım die dilekçe verecem.fatura içinde maliye ye durumu bildirecem. aman arkadaşlar alacağınız yere dikkat edin. 5 10 lira ucuza gelsin diye sinirlerinizi bozmayın. "
ALINTIDIR!!

o fiyata 1366 x 768 bu çözünürlükte laptop alınmaz kesinlike full hd çözünürlüklü alın

bahsedilen fiyata bu özelliklerde ısınma sorunu olmayan bir laptop öneriniz varmı ? çünkü bahsedilen fiyata alınabilinecek en iyi laptop buda ondan söylüyorum.

Ancak şunu kabul edelim ekran mat bu yüzden panel herkesi tatmin etmeyebilir. Lakin + ları eksilerini silmeye fazlasıyla yetecek bir ürün olduğu için tercih ediliyor. Performansı harika ve tabi ki f/p ürünü

bahsedilen fiyata bu özelliklerde ısınma sorunu olmayan bir laptop öneriniz varmı ? çünkü bahsedilen fiyata alınabilinecek en iyi laptop buda ondan söylüyorum.

Ancak şunu kabul edelim ekran mat bu yüzden panel herkesi tatmin etmeyebilir. Lakin + ları eksilerini silmeye fazlasıyla yetecek bir ürün olduğu için tercih ediliyor. Performansı harika ve tabi ki f/p ürünü

Bu urunu tavsiye edermisiniz hocam. Kesin almayı düşünüyorum

hocam nerdeyse her laptopda ısınma sorunu vardır bu konu hakkında fazla bilgim yok ama size şunu söyliyeyim full hd nin altında almayınız kesinlikle fiyatının düşük olmasıda ondan dolayıdır diye düşünüyorum şuan cep telefonları bile full hd çözunurlukteyken bence o çözunurlukteki bir laptopa o kadar para verilmez bu benim görüşüm

hocam nerdeyse her laptopda ısınma sorunu vardır bu konu hakkında fazla bilgim yok ama size şunu söyliyeyim full hd nin altında almayınız kesinlikle fiyatının düşük olmasıda ondan dolayıdır diye düşünüyorum şuan cep telefonları bile full hd çözunurlukteyken bence o çözunurlukteki bir laptopa o kadar para verilmez bu benim görüşüm

ben aldım kullanıyorum hocam tavsiye üzerine ve oldukça mutluyum evimde full hd televizyonda var ancak full hd alın dediğiniz ürünler bundan en az 500 tl daha pahalı. Ayrıca bu laptopta ısınma sorunu yok denilebilecek kadar az sadece 1-2 oyunda çok hafif ısınıyor. Dediğim gibi bütçe kullanıcıya bağlı birşey ancak pek birşey kaybettiğime ve alacaklarında kaybedeceğine inanmıyorum.

Bu urunu tavsiye edermisiniz hocam. Kesin almayı düşünüyorum

Dediğim gibi ihtiyacınıza bağlı performansı harika bir ürün bunu kendi ürünüm olduğu için demiyorum benim bu ürünü alırken okuduğum görüşler bu yöndeydi ve açıkcası pişman olacağınızı düşünmüyorum. Benim aklıma lenovoyu sokanda forumdaki arkadaşlar oldu.

Her neyse donanımhaberde kullanıcıların paylaştığı bilgiler oyun videoları vs var orayıda inceleyebilirsiniz. Bu arada benimkisi i7 li olan.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri