Bu Laptop U Almayı Dusunuyorum Ne Diyosunuz?

lenovo her daim alınır emin olun i5 serisi gibi i7 seriside çok şık ve hatasız eskisi gibi değil artık lenovo çok başarılı

Arkadaşlar Merhaba Bu Laptop'ı Almayı Dusunuyorum Haftasonları %30-40 ındırım oluyo yaklasık 1800-1900tl ye Alıcam Sizce Nasıl Sızede Sormak Istedım Akıl Akıldan Ustundur Ne dusunuyosunuz:)

VATAN COMPUTER - LENOVO - Z510 NOTEBOOK INTEL CORE İ7 4702MQ 2.2GHZ-8GB-1TB+8 SSD-15.6-2GB-W8 BILGISAYAR - Notebook

Orda satın alan birisi 7 saattir ısınmadıgını söylemiş bir konuya deyinmeden geçemicem. 7 saat oyun oynamazsanız sadece İnternet işlemelerini yaparsanız ısınma olmaz.. Ancak ekran kartı devreye giridiği vakit çok ısınır haberiniz olsun oda normaldır. alına bilecek en iyi Notebook diye düşünüyorum.. bence alacaksanız bunu alın.. ama oyun ve çok ram iyiyen programlar kullanmayacaksanız bence bunuda almaya gerek yok i3 veya i5 4 gb ram 2 gb ekran kartı ideal bir internet makınası alabilirsiniz okadar Para baglamaya gerek yok yani..

NOT: GHZ TURBO İLE OYUNLARA GİRİLDİĞİNDE VB. 3.20 ye kadar çıkıyor zaten özelliklerde de yazıyor bu.

Herkes bir yorum yazmış ancak sanırım seni en iyi ben bilgilendirebilirim. Bu modeli kullanıyorum öncelikle şu oyunların hepsini oynadım ve daha da yüklemeye devam ediyorum bakalım doyamadık oyuna :D
x9rD5k.png

Gta 4 black flag ve gördüğün bir çok oyunu highte oynayabiliyorum. Onun dışınnda cihazda ps6 after effects gibi programlarda yüklü ısınma sorunu yok diyebilirim.

Sesi en güzel özelliği sanırım fan sesi falansa hiç yok daha doğru düzgün kapanmadı bilgisayar youtube oyun vs derken geceleri de torrent için açık bırakıyorum. Onun dışında ben bu ürünü aldığımda bir kaç oyun oynayım yeter diyordum ancak şuan video çekmeyi düşünüyorum yakın zamanlarda.

Alt kasa tasarımı çok hoş ve siyahını tercih etmeni öneririm. Ancak kusuruda var tabi ki ekranın çerçevesini sevemedim ben tasarımınıı ancak dediğim gibi onun dışında şık bir bilgisayar.

Benim test ettiklerim bu şekilde zaten 2000 tl nin altında bulursan hiç kaçırma kaçırılacak bir ürün değil bu.

Ayrıca şuda var ben laptopu rahatlığıma düşkün olduğum için aldım ancak dolu oyun oynadım oynuyorumda video çekmeyi de düşünüyorum. Msi monster da çok takıldım sonradan vazgeçtim o kadar para vermek istemedim açıkcası oyun oynamak için masaüstü çok daha uygun olucaktır.

Kısacası 2 gün düşünüp aldığım bir üründe en ufak bir pişmanlığım yok. Ancak fenalıkta gelmedi değil 15 gündür bilgisayarın kurcalamadığım yeri kalmadı.Msi monster dışında y510p modeli var lenovonun ben bütçem olduğu halde onla bu arasından param cebimde kalsın deyip bunu seçtim.

Donma kasma gibi sorunları bu bilgisayarda göremezsin. Performans düşüklüğü yaşayacağını da sanmıyorum ben bilgisayarın anasını belletip yaşamadıysam. Kısacası f/p ürünüdür rahat şekilde dolu oyun oynatır.

Zaten aşırı oyuncuysan da gidip laptop alma şuan bu ihtiyacımı fazlasıyla görüyor ancak belki 2 sene sonra falan birde masaüstü dizerim masaüstününde laptopunda tadı başka :D Bu ürünü de garantisi bittikten sonra benim ki max 16 gb ram olduğu için ramı 16 ya çıkartıp ssd takarım diye düşünüyorum ne olur bilinmez tabi o zamana

Bu Modelı Kullanıp Bu Oyunları Rahatça Oynuyorsan Benım Icın Olay Kapanmıştır :D Ben O kadar Oyun Yuklemem Bıle Genellıkle After effect , photoshop , league of legends, knight, arada cs yeterli :D

Lenovo iyidir vatandan alma :)

Bende Lenovo Y570. i7 işlemci. Gayet memnunum. Lenovo sağlamdır.

Yinede masaüstü tecihimdir.(:

Hocam bi Lenovo kullanıcısı olarak gerçekten çok memnunum ne ısınma var ne performans kaybı.. Çok güveniyorum ben Lenovoya adamlar koskova İBM'i satın aldı dev adımlar için ve şimdi yeni atakları telefon piyasasında yayınlıcakları Lenovo K900 ve şimdide Google'dan Motorola Mobilityi aldı. Yani adamlar el attıkları her alanda kaliteli iş yapma peşinde :) [MENTION=2883]jackjones53[/MENTION]

suanda 2100tl ama dedıgım gıbı tanıdık oldugu ıcın 1700-1800e alıcam ve bu fıyata o laptop u bır daha bulamam salı gunu alıyorum buyuk bır ıhtımal. Hepinize çok teşekkür ederim yorumlarınız ıcın gerçekten iyi yol gösterici oldunuz.

sen karşıma 20 gün önce çıksaydın ya :D yazık oldu bizim 200 tlye gerçi ben siyahını aldım siyahı daha hoş bence vatanda varsa siyahı siyah al derim ben.

Birde şu var vatandaki 8 gb ve max 8gb bendeki 8gb max 16 gb 2 sene sonra 8 gb ram + ssd takmayı düşünüyorum. Ayrıca 3 oyun dabklendi batman l.a noire metro last night. 1 oyun silindi call of duty black ops rezillik terbiyesiz herifler güya oyun yapmışlar kopya ondan mıdır nedir ancak nette de görüntü ile ilgili bir dolu şey duydum zevk vermiyodu sildim :D

sen karşıma 20 gün önce çıksaydın ya :D yazık oldu bizim 200 tlye gerçi ben siyahını aldım siyahı daha hoş bence vatanda varsa siyahı siyah al derim ben.

Birde şu var vatandaki 8 gb ve max 8gb bendeki 8gb max 16 gb 2 sene sonra 8 gb ram + ssd takmayı düşünüyorum. Ayrıca 3 oyun dabklendi batman l.a noire metro last night. 1 oyun silindi call of duty black ops rezillik terbiyesiz herifler güya oyun yapmışlar kopya ondan mıdır nedir ancak nette de görüntü ile ilgili bir dolu şey duydum zevk vermiyodu sildim :D

ram eklenebılır olması cok ıyıymış ya
sen nerden aldın peki ?

Arkadaşlar Merhaba Bu Laptop'ı Almayı Dusunuyorum Haftasonları %30-40 ındırım oluyo yaklasık 1800-1900tl ye Alıcam Sizce Nasıl Sızede Sormak Istedım Akıl Akıldan Ustundur Ne dusunuyosunuz:)

VATAN COMPUTER - LENOVO - Z510 NOTEBOOK INTEL CORE İ7 4702MQ 2.2GHZ-8GB-1TB+8 SSD-15.6-2GB-W8 BILGISAYAR - Notebook

ben bunun i5 turbo boost ile 3,2 ye çıkan 17,3 inc ekranlısını aldım şuan kampanyada 1750 gold bilgisayarda çok memnunum 17.3 ekran çok iyi....

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri