İyi günler!!
Benim adım Bay Michael Kobina. Ben bir bankacıyım ve burada Gana'da bir bankanın bölgesel müdürüyüm. Yurtdışındaki eşim olarak hesabınıza 7,500,000.00 ABD doları tutarında bir transfer yapmak için yardımınıza ihtiyacım var.
Fon, bankamızın 4 yıldan beri yönetici olduğum şubede kazandığı karın bir parçasıdır. Zaten geçen yıl Accra - Gana'daki banka karargahına yıllık raporu gönderdim ve fazla karları fark etmediler. Herhangi bir izi önlemek için, bunu yararlanıcı olmayan bir emanet hesabında (Anonim) US $ 7,500,000.00 yatırdım.
Bu fona doğrudan bağlanamıyorum, çünkü hala bankayla çalışıyorum. Bu fonları ülkenizdeki hesabınıza aktarmak için yardımınıza ihtiyacım var, paylaşacağım. Bu fonların% 45'ini yabancı ortağım olarak sunuyorum ve% 55'i benim için olacak. Hiçbir risk söz konusu değildir çünkü banka havalesi için bir banka olacaktır. Bu nedenle, fonların yabancı ortağım olarak size devredilebileceği bir yabancı banka hesabı açabilmeniz için bu fonun sahibi olarak kalmanızı istiyorum.
Bu teklifi kabul ederseniz, sizinle ortaklığa hazırım. Nasıl ilerleyeceğiniz konusunda daha fazla bilgi için lütfen bana cevap verin.
İçtenlikle,
Bay Michael Kobina.