Bu nasıl bir iğrençliktir

mertsen1938

Kayıtlı Üye
https://www.youtube.com/watch?v=oZ6_ke6raEM

Bu kanalı kardeşim izliyor yaşı daha 8, herhalde normal oyun izliyorum sanıyor. Bende rastgele tabletten oyun açta oynayalım birlikte derken videoyu gördüm. Bunun gibi arada hep kanal görüyorum çocuklara yönelik ama videoların başlıkları, içerikleri +18 şeyler. İzleyen kitleden haberi yok mu bu deyyuzların ne peşinde bunlar. Bunun gibi köpekler gidiyor mis gibi çocukların beynini yıkıyorlar LÜTFEN ŞİKAYET EDELİM şunları.

Videoyu gizliye aldı kanal: Ahmet Aga
g8EE2L.png

Son düzenleme:
Sövsen sövdu dıcekler
mesaj atsan kendını fame zannetıgı ıcın takmıcak
ahlak dersı versen dıger kısıler karsı gelecek
ne dersek boş bır sıkayet edebılrız
sonumuz hayrola

---------- Spam Engelliyici 17:47 ---------- Önceki Mesaj 17:46 ----------

https://youtu.be/2uwt705iBy4

bıde cıplak bırısı nasıl soyunuyorsa anlamadım kı :S

8 Yaşında bir çocuğun böyle kanalı takip etmesinde anormallik yokta kanal sahibindemi sorun ? Adam kitlesinin farkında nabza göre şerbet veriyor

Youtuber kitlesi Türkiye'de çoluk çocuktan oluşuyor ve bildiğiniz gibi ülkemizde yeni nesilin hali ortada. Her neyse bizim YouTuber'lar da böyle oluyor işte. Tanıdığım gayet düzgün youtuber arkadaşlarda var tabi.

8 Yaşında bir çocuğun böyle kanalı takip etmesinde anormallik yokta kanal sahibindemi sorun ? Adam kitlesinin farkında nabza göre şerbet veriyor

Günde 1 saat veriyoruz tableti düzgün bir iki kanal buldum açtım az izlesin diye yanda videolarda oyun görsün hemen tıklıyor bugünde böyle bir şeye şahit oldum. Arada görüyordum böyle salaklar şikayet ediyordum ama ilk defa bize denk geldi böyle bir şey.

Youtube nice bu gibi örneklerle dolu, Bazen iğreniyorum video izlemekten orda. Yanda çıkan öneriler de beni çileden çıkarıyor. Saçma sapan başlık içerik uyumsuz ahlaksız geri zekalı videolar. 5 m 10m izlenim 2 gün de almış videolar, yuh diyom. Video izlerken sağda çıkan önerilere ilgilenmiyorum da diyemiyorsun, illa videoya girecen kapatacan saçma kanalı.

Günde 1 saat veriyoruz tableti düzgün bir iki kanal buldum açtım az izlesin diye yanda videolarda oyun görürsün hemen tıklıyor bugünde böyle bir şeye şahit oldum. Arada görüyordum böyle salaklar ama ilk defa bize denk geldi.

Genel olarak Ülkede youtube kullanım yaşı 16'yı geçmez hocam %95 16 yaşlarının altı bu yüzden böyleleri çok var caps lock açmış soyuyor okşuyor amacı reklama tıklatmak şikayet etsekde bişe değişmicek adamın 600 bin abonesi var benimde kardeşim var 9 yaşlarında çok istediği zaman dailymotion u açıyorum çünkü ora daha temiz ve sakin ortam

Birde dizilerde sevişme sahneleri olmasa iyi olcak. Saat 22den once o sekilde sahneler olmamasi lazim.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2-3 yaşındaki çocuğu tablet bağımlısı yaparlarsa ülkemizde sonuç normal bence :)

video yu gizliye aldıysa forumu takip eden belki aramızda olan birisi...

Forumdansa ve bunu okuyorsa o şahısa burdan şunu söylemek istiyorum.
"sen o.... ç....... undan daha aşağısın."

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri