Ustadim ozur dileme.Ozurluk birsey yok aslinda ortada.Tek istedigim eger bir haksizlik varsa bu haksizligi duzgun bir dille duzgun bir uslup ile dile getirip cozumunun saglanmasi.1 kisinin yaptigi hatayi 100 kisiye mal etmemeli.
Ve ustelik kim olursa olsun bende olsam hata yapabilirim yapabiliriz.Onemli olan yapilan hatanin,hata yapmis olan kisi ile o ortamdaki kisilere duzgun bir sekilde anlatilmasidir.
Bu sekilde oldugu surece her ortamda ister sanal ister gercek hayatda hep saygi duyulursun ornek gosterilirsin.
---------- Mesaj saat 01:01:33 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:59:45 civarında gönderildi. ----------
Biliyorum seni alex durumunu ve su songunlerdeki halini ve bu yuzdende zaten fazla ustune varmiyorum.
Ben o kisileri saygi gostererek yendim Alex,saygisizca kelimelerle yenmedim yada alt etmedim,sadece saygi gosterdim ,yasina,ortamdaki adina,evli ise eger esine cocuguna kadar dusunerek kelimelerimi secip oyle konustum ve hep kazanan oldum.Sadece birazcik saygi gerisi geliyor.
İnsanın halinden anlayınca maça 1-0 önde başlıyorsun abi