Bu nasıl bir zihniyettir !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öyle diyorsun da hocam bu Filistine İsrail'in yaptığı zulüm 3 genç ile mi başladı ?

Hayır olaylar bundan öncede vardı kaç yıldır var zaten ancak İsrail gibi bir devlet en küçük sebepte bile bunu fırsata çevirir.Öldürülme olayından önce durulmuştu olaylar..

IŞID'in öldürdükleri aleviler peki onlar müslüman değil mi yapmayın etmeyin birbirimize düşüyoruz işte hep böyle :)

Alıntılamayın diye rica ettimde anlamadınız sanırım . Işid müslüman mı ? Müslüman Allahuekber diyerek çoluk çocuğu katleder mi ? Camii bombalar mı ? Kabe'yi yıkacağız dermi ?
Bu Dünya'da sadece Müslüman kanı dökülüyor unutmayın ve Müslüman aleminin tek gücü Türkiye'dir . Allah yar ve yardımcımız olsun
Bundan sonra mesajımı lütfen alıntılamayın . Saygılar

3 gencin kaçırılması olayı tamamen mossad'ın işidir. Aslında bu konu çok derindir. 3 gencin kaçırıldığı gün iışid halifeliği ilan etmiştir.Aslında halifelik ilan edildikten sonra 3 genç kaçırılmıştır..

Malesef bu insanlar tek tük değil öyle.. Gördüğüm kadarıyla Türkiye'de sayısal olarak çok ciddi bir kitle israil'e destek veriyor..Sebepleride anti-islam ve anti-arap görüşlerinde olmaları. Ama kendi ülkelerine bir gram değer verseler Türkiye için İsrail'in nekadar tehlikeli olduğunu anlayıp bunu yapmazlar.. Bunlar hep entel geçinirler ama dünya haritasında israil'i göster desen yarım saat ararlar. Allah akıl fikir versin.

Bunun bilinçinde olabilmen ne güzel,bunun farkında olupda dengeler çıkarlar düzenine ruhlarının şevki için ahiretini unutan aslını unutan vatandaşlar gördükçe kahroluyorum...

3 genci falan bir yana bırakalım. Olaylar durulmuştu diyorsunuz da durulunca önceki ölenler ne olacak ?

Hangi dinden olursa olsun ayrım yapmam sadece ve sadece " YAHUDİLERİ İNSAN YERİNE KOYMAM "

Kendine müslüman diyen bir örgüt IŞID emin olun Türkiye'de de aynı zihniyetten epeyce var ki o örgütün arkasından ülkemize alınan bir çok suriyelide gidecek.Ben çok gördüm Türkiyeden IŞID'cilere ayakkabı ya da kıyafet yollayan.

madem konu açılmış bende düşüncelerimi yazayım. satmayacaklardı kardeşim topraklarını. zamanında yahudilere sattılar topraklarını şimdi de çilesini çekiyorlar. bugün vatanını satan yarın anasını bacısını satar. yeri geldiğinde pkknın en büyük kamplarından birini bünyesinde barındırdılar bizi hep ardımızdan vurdular, yeri geldiğinde müslüman olduğunu hatırladılar yardım dilediler. Yahudilerden nefret ettiğim kadar araplardan da nefret ediyorum.

3 genci falan bir yana bırakalım. Olaylar durulmuştu diyorsunuz da durulunca önceki ölenler ne olacak ?

Hangi dinden olursa olsun ayrım yapmam sadece ve sadece " YAHUDİLERİ İNSAN YERİNE KOYMAM "

Güzel ikilem sen bu adamlara öyle yaklaştıkça onlarda "Aaa Mehmet beni sevmiyormuş ya off diyecek hali yok onlar da seni düşman bilecek hep burdan kaybediyoruz."

İsrailde ne kadar siyonist varsa bi o kadar da Türkiye vardır.Bunlar onların evlatları..

çok şey yazardım fakat banlanırım diye yazmayacağım.

Güzel ikilem sen bu adamlara öyle yaklaştıkça onlarda "Aaa Mehmet beni sevmiyormuş ya off diyecek hali yok onlar da seni düşman bilecek hep burdan kaybediyoruz."

Hocam ilk mesajdada dediğim gibi yeni doğmuş bir bebeğe kurşun sıkan bir toplum beni sevmesin.

İsrail olmuyor da ne oluyoruz

Yahudiler - Vikipedi

madem konu açılmış bende düşüncelerimi yazayım. satmayacaklardı kardeşim topraklarını. zamanında yahudilere sattılar topraklarını şimdi de çilesini çekiyorlar. bugün vatanını satan yarın anasını bacısını satar. yeri geldiğinde pkknın en büyük kamplarından birini bünyesinde barındırdılar bizi hep ardımızdan vurdular, yeri geldiğinde müslüman olduğunu hatırladılar yardım dilediler. Yahudilerden nefret ettiğim kadar araplardan da nefret ediyorum.

Her şeye tamam dedik hadi ee peki bunu kabul edebiliyormusun hocam

oppression-in-palestine-katil-israil-killer-israel-kill-israel-baby-kill-kid-.jpg

Kendine müslüman diyen bir örgüt IŞID emin olun Türkiye'de de aynı zihniyetten epeyce var ki o örgütün arkasından ülkemize alınan bir çok suriyelide gidecek.Ben çok gördüm Türkiyeden IŞID'cilere ayakkabı ya da kıyafet yollayan.

hiç sorma hocam,agzından sabah akşam din,iman vb şeyleri düşürmeyen biçok kişi tanıyorum ışid midir nedir onu savunan.neymiş,bu adamlar aslında gördügümüz duydugumuz şeyleri yapmışyormuş,islamı yayıyormuş.sanki kan döktükleri yerdekiler müslüman degil.arkadaş ben müslümanım diyen israilin,bu ışıdcilerin ve tayfasının yaptıklarını hoş göremez.böyle müslüman olmaz...çok şey var aslında söylenecek ama neyse...

Hocam ilk mesajdada dediğim gibi yeni doğmuş bir bebeğe kurşun sıkan bir toplum beni sevmesin.

İsrail olmuyor da ne oluyoruz

Yahudiler - Vikipedi

Ee kardeşim aynı zihniyet IŞID zihniyeti yolda geçen adamı sırf alevi diye öldüren bi zihniyet toplu bebek yakan bir zihniyet.Bu adamlarda ben Müslümanım yazılanları yapıyorum diyor.Bebek öldüren müslümanda olsa hristiyanda olsa yahudide olsa ŞEREFSİZ'dir benim gözümde.

Kardeşim İşid denilen canileri hoş mu görüyoruz da onlardan örnek veriyorsunuz?Allah aşkına şurada hala milliyetçilik yapılıyor ve bize ne canım satmasalardı topraklarını diyorlar ya doğruymuş gibi,,diyecek söz yok. 3:16 daki o ölmüş masum çocuğun gözleri ,yürek dayanmaz.Hangi bahane bunları yapanları haklı kılabilir?

hiç sorma hocam,agzından sabah akşam din,iman vb şeyleri düşürmeyen biçok kişi tanıyorum ışid midir nedir onu savunan.neymiş,bu adamlar aslında gördügümüz duydugumuz şeyleri yapmışyormuş,islamı yayıyormuş.sanki kan döktükleri yerdekiler müslüman degil.arkadaş ben müslümanım diyen israilin,bu ışıdcilerin ve tayfasının yaptıklarını hoş göremez.böyle müslüman olmaz...çok şey var aslında söylenecek ama neyse...

Zaten müslümanız diyip tekbir getirip paso müslüman öldüren radikaller den geçilmiyor bu dünya sözde cihad ediyorlar kendi insanlarına kıyıp bunlar müslümandeğil bunlar abd-israil yada böyle devletlerin köpekleri bunlar kendini kaybetmiş öbür tarafta yanmaya mahkum şeref yoksunları radikal dinci terör grupları :mad::mad::mad:

Kardeşim İşid denilen canileri hoş mu görüyoruz da onlardan örnek veriyorsunuz?Allah aşkına şurada hala milliyetçilik yapılıyor ve bize ne canım satmasalardı topraklarını diyorlar ya doğruymuş gibi,,diyecek söz yok. 3:16 daki o ölmüş masum çocuğun gözleri ,yürek dayanmaz.Hangi bahane bunları yapanları haklı kılabilir?

Çünkü olay o kıvama geldi kimse kusura bakmasın daha geçenlerde aldığımız suriyeliler ülkemizde onlarca kişiyle kavga etti daha bugün yine birini bıçakladılar çıkardıkları olay sayısının haddi hesabı yok biz hep böyle kendi ırkımızı görmeden iyilik meleği kesilirsek sonumuz hayrola.

“Mekke Emiri Şerif Hüseyin’in Hicaz’da bazı Arap bedevi kabilelerini ayaklandırarak 1916′da İngilizlerle işbirliği yaptığı doğrudur. Ancak, Birinci Dünya Savaşı konusunda genel bir bilgisi ve fikri olan herkes, bunun ‘askeri açıdan’ tayin edici bir değer taşımadığını bilir. İngilizlerin daha sonra yerine getirmediği ‘bağımsızlık vaadi’ ile işbirliğine çektikleri Şerif Hüseyin’in ve oğullarının komuta ettiği bedevi kabileleri, Mekke-Maan hattında, yani ‘asıl cephenin gerisi’nde İngiliz kuvvetlerine yardımcı olmuştur.

Asıl cephe’, önce Süveyş Kanalı ve Kanal Harbi’nde Türk-Osmanlı kuvvetlerinin geri çekilmesinden sonra Filistin’de kurulmuştur. Filistin’de tek bir Arap ayaklanmamıştır. Suriye’de, Irak’ta, Lübnan’da Türk kuvvetlerini ‘arkadan vuran’ herhangi bir olay olmamıştır. Arapların ezici çoğunluğu, İstanbul’a yani Türkiye’ye sadık kalmıştır… Arabistan Yarımadası’nın Hicaz bölümünden Akabe’ye kadar olan ‘cephe gerisi’ dışında, Arapların Türkleri arkadan vurduğuna dair tarihte herhangi bir kayıt yoktur...

Bize herzaman batıyı iyi gösterip doğuyu kötü göstermek için yahudi ve avrupalıların uydurduğu şeylerdir bunlar. Araplar hiçbir zaman Türkleri arkadan vurmamıştır. size anlatılan yalan tarihe inanmayın!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri