Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Eşleşeni kabul ediyor para kazanması mümkün değil
Hocam eşleşeni kabul edince kanalımıza herhangi bir zararı dokunuyormu ? Artı koyduğum videoyu kaldırırmısınız ben mobil olduğum için göremiyorum
Hocam dediklerinizden hiç birşey anlamadım ben öyle youtubede gezerken gözüme çarptı ve baktım reklam çıkıyor ama video ona ağit değil deneme amaçlı kanalıma attım ve eşleşen verdi ve video doğan tv ye ağit bu işte acemi olduğum için de buraya konu açtım başka bir niyetim yok
Niyetinizle alakali birsey demedim zaten
simdi bakin siz dediniz ki o adam yuklemis reklamda var bende eslesen verdi o nasil yapti ?
bende dedim ki onda eslesen vermediginin kanaatine nasil vardiniz.
biraz dolanbacli oldu ama cevabi aldimdediniz ki onda reklam cikiyor.
diger mesajlarimda belirttigim gibi.
Reklam cikmasi onda eslesen vermedigi anlaminiza gelmez.
onda da vermistir esleseni kabul eder etmez ilerde ihtar gelir gelmez bunlar cok alakasiz birsey suan icin ama eslesende reklam cikar.
simdi siz bende niye eslesen verdi onda vermiyor dediniz diye sizin bu kaniya varma fikriniz ne ki o dogrumu yanlismi onu soyleyim demek icindi.
yani teshisi yanlis yerden koyuyorsunuz. Reklam cikacagini ilk mesajimda da belirttim bunun disinda ki fikriniz ne sizi onda eslesen vermiyor bende veriyor dusuncesine sokan seyin ne oldugunu ogrenmek icin sormustum.
[MENTION=2384]Tural Abiyev[/MENTION] dedigi gibi ondada eslesen var ve aciklama kisminda bunu gorebilirsiniz.
Erdal benim en cok merak ettigim bu kanallarin durumu degil KanalD, TRT gibi kanallarin kanallarindan gelen reklam paralarinin nereye gittigi. Bugun ne trt , ne de KANALD yt'den gelen paraya ihtiyaci yok.
Aldigimiz sikayetler sonucunda bizde yakinda bu kanallarin (hele ki devlete ait Trt) ust duzey yoneticilerinden birine ulasip sadece kendilerine buralardan gelen gelirlerden haberiniz var mi diye soracagiz ! (Soramasak bile kendilerini bilgilendirecegiz)
Ben sanmiyorum ki Trt , Kanal d gibi kanallarin yoneticileri yukleyin videolari para kazanin diyecegini. Yoneticilerin soyle bir talimati olabilir, iceriklerimizin korunmasini saglayin. Cok merak ediyorum Trt gibi bir devlet kanalinin yt da cikan reklamlardan gelir amaci olabilir mi ?
Eger yaniliyorsak ve boyle ise vay bizim kanallarin haline.
Erdal benim en cok merak ettigim bu kanallarin durumu degil KanalD, TRT gibi kanallarin kanallarindan gelen reklam paralarinin nereye gittigi. Bugun ne trt , ne de KANALD yt'den gelen paraya ihtiyaci yok.
Aldigimiz sikayetler sonucunda bizde yakinda bu kanallarin (hele ki devlete ait Trt) ust duzey yoneticilerinden birine ulasip sadece kendilerine buralardan gelen gelirlerden haberiniz var mi diye soracagiz ! (Soramasak bile kendilerini bilgilendirecegiz)
Ben sanmiyorum ki Trt , Kanal d gibi kanallarin yoneticileri yukleyin videolari para kazanin diyecegini. Yoneticilerin soyle bir talimati olabilir, iceriklerimizin korunmasini saglayin. Cok merak ediyorum Trt gibi bir devlet kanalinin yt da cikan reklamlardan gelir amaci olabilir mi ?
Eger yaniliyorsak ve boyle ise vay bizim kanallarin haline.
Ben Star ve ATV ile konustum.
Diziler zaten kanallar disinda olusan birsey tamamen yapaimciyi alakadar ediyor. Ama Star ve ATV bana sunu soyledi, yayinlarla alakali konuya deyinmediler bile Logolari icin bir calisma konusma yapildigini soylediler her iki Televizyonda ama bana pek inandirici gelmedi.
Kanal D, Star seklinde ayri ayri TV degilde dogan grubu olarak CMS kullaniyorlar .
yani cok karisik bir is, dogan grubu butun TV lerin yayinlarini koruya bilir eslesen tarziyla. ama sadece kendi KanalD de yayinlanan bazi diziler eslesen veriyor.
her iki kanaldanda net bir bilgi almadim bu yuzden digerlerini arama gereyi de duymadim zaten cok ciddiye almiyorlar.
sizi niye alakadar ediyor, bu konuda sizene, cikariniz nedir gibi sorular soruyorlar. Bu nedenle digerlerini aramadim ama bu konunun en derinine inmek gerekir diye dusunuyorum cun ki youtubenin sundugu sartlar verdigi yetkiler hafife alinacak yetki degil gercekten. Bir cok kisinin haklari resmi temsilcisiymis gibi ihlal edilebilir diye dusunuyorum bende
Kanal D ve Trt nin Cms 'i var bunu biliyorum. Beni meraklandiran bunlar degil. Meraklandiran Cms 'te reklam cikmasini istiyor isen cikar ve reklam cikiyorsa sen para kazanmak istedigin icin senden adsense pub code ister. Kisacasi bu kanallar bunlardan para kazaniyor ve BENCE yetkililerin bundan haberi yok kanallarda ki....
Sana sizi ne ilgilendiriyor, size ne , cikariniz nedir tarzi soru soran kisinin tavri , tavuguma kis dedirtmem tarzindadir
Yakinda kanal yetkilerinin hepsinin haberi olacak ama![]()
Kanal D ve Trt nin Cms 'i var bunu biliyorum. Beni meraklandiran bunlar degil. Meraklandiran Cms 'te reklam cikmasini istiyor isen cikar ve reklam cikiyorsa sen para kazanmak istedigin icin senden adsense pub code ister. Kisacasi bu kanallar bunlardan para kazaniyor ve BENCE yetkililerin bundan haberi yok kanallarda ki....
Sana sizi ne ilgilendiriyor, size ne , cikariniz nedir tarzi soru soran kisinin tavri , tavuguma kis dedirtmem tarzindadir
Yakinda kanal yetkilerinin hepsinin haberi olacak ama![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.