Bu nasıl oluyo anlamadım

• Kullanıcı ScaLare
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

ScaLare

Kayıtlı Üye
youtube ye video yüklediğimde videoda parakazanmayı etkinleştiriyorum.
''Videonuz üçüncü taraf içeriğiyle eşleştiği için şu an para kazanmaya uygun değil. Seçtiğiniz para kazanma ayarları şu an etkin değil.''

Fakat videoyu izlerken adsens reklamları çıkıyo. Benim şimdi videodaki para kazanmam etkin mi yoksa değilmi

Ciddimisiniz.
Benim indirdiğim yabancı bi şarkı
Ama ben videoyu orjinal haliyle indirmedim
youtube mp3 converter programı ile videonun sesini aldım. daha sonra movie markerde sesin üzerine alakalı bi resim ekledim. nasıl oluyoda videonun asıl sahibine gidiyo anlamadım.

Ciddimisiniz.
Benim indirdiğim yabancı bi şarkı
Ama ben videoyu orjinal haliyle indirmedim
youtube mp3 converter programı ile videonun sesini aldım. daha sonra movie markerde sesin üzerine alakalı bi resim ekledim. nasıl oluyoda videonun asıl sahibine gidiyo anlamadım.

Youtube sesi de görüntüyü de tanıyabiliyor hocam keşke herşey dediğiniz kadar kolay olsa :)

Tşk Ederim yardımlarınız için.
Benim anlamadığım olay şu;
Şimdi youtube de bi şarkı arıyorum diyelim. O şarkının onlarca videosu var. Demekki aynı şarkıyı defalarca yükleyenler bu adsensten para kazanıyoki yüklüyo. Üstelik aynı video baya kayde değer bi izlenim oranıda alıyo.

Tşk Ederim yardımlarınız için.
Benim anlamadığım olay şu;
Şimdi youtube de bi şarkı arıyorum diyelim. O şarkının onlarca videosu var. Demekki aynı şarkıyı defalarca yükleyenler bu adsensten para kazanıyoki yüklüyo. Üstelik aynı video baya kayde değer bi izlenim oranıda alıyo.

herkes para için yüklemeyebilir. hit çekmek için de şarkı yüklüyo olabilir

Arkadaşlar yardımlarınız için çok tşk ederim. Ben bu işe yeni başladım. Yani youtube'den para kazanma olayına henüz 7-8 tl.lik komik bir kazancım var. Asıl yaptığım iş affiliate marketing işi. Onu da .adwords clickbank kombinasyonuyla yapıyorum. Bu youtube'den adsens ile para kazanma mantığını kısa sürede çözdüm diyebilirim. Tek sorunum özgün video sıkıntısı. Yotube bakınca genel olarak en çok izlenimi yabancı müzikler alıyo. Benim sorum bu yabancı müzik videolarını nasıl özgünleştirebilirim. Ya da özgünleştirebilirmiyim desek daha doğru olur. Bir video dan birden fazla mevcut çoğunluğu da adsensten para kazanmak amaçlı yüklenmiş videolar arada birkaçı hit amaçlı yüklenmiş. Ben bu işi nasıl çözebilirim. Bu konuda bi fikri olan varsa lütfen yardımcı olabilir mi

Arkadaşlar yardımlarınız için çok tşk ederim. Ben bu işe yeni başladım. Yani youtube'den para kazanma olayına henüz 7-8 tl.lik komik bir kazancım var. Asıl yaptığım iş affiliate marketing işi. Onu da .adwords clickbank kombinasyonuyla yapıyorum. Bu youtube'den adsens ile para kazanma mantığını kısa sürede çözdüm diyebilirim. Tek sorunum özgün video sıkıntısı. Yotube bakınca genel olarak en çok izlenimi yabancı müzikler alıyo. Benim sorum bu yabancı müzik videolarını nasıl özgünleştirebilirim. Ya da özgünleştirebilirmiyim desek daha doğru olur. Bir video dan birden fazla mevcut çoğunluğu da adsensten para kazanmak amaçlı yüklenmiş videolar arada birkaçı hit amaçlı yüklenmiş. Ben bu işi nasıl çözebilirim. Bu konuda bi fikri olan varsa lütfen yardımcı olabilir mi

sesin güzelse o hit olan şarkıyı seslendirebilirsin bu özgüne giriyor youtube gözünde ve para kazanabiliyorsun..

kafa bulmuyorsun dimi :)

gayet ciddiyim ama belki uykusuzluk yüzünden aklımdakini tam olarak anlatamamış olabilirim diye tekrar okudum,yine bi sorun görmedim cümlemde :) hiç denemedim ama müzikten yinede telif gelebilir diye düşündüm hep.

Son düzenleme:
gayet ciddiyim ama belki uykusuzluk yüzünden aklımdakini tam olarak anlatamamış olabilirim diye tekrar okudum,yine bi sorun görmedim cümlemde :) hiç denemedim ama müzikten yinede telif gelebilir diye düşündüm hep.
Hocam istersen FL studio da şarkıyı yeniden yap sorun yok.

mobil mesaj

Hocam istersen FL studio da şarkıyı yeniden yap sorun yok.

mobil mesaj

olayın aslında benle alakası yok hocam.üniden bi arkadaş sordu 10 gün kadar önce,bi müzik grupları var ve gayette güzel çalıyorlar.bana sordu işte videolarda reklamları açıp,para kazanabilirmiyiz diye bende büyük ihtimal müzikten telif gelir dedim.

olayın aslında benle alakası yok hocam.üniden bi arkadaş sordu 10 gün kadar önce,bi müzik grupları var ve gayette güzel çalıyorlar.bana sordu işte videolarda reklamları açıp,para kazanabilirmiyiz diye bende büyük ihtimal müzikten telif gelir dedim.
Hocam orjinal parçadan bölümleri alıp üstüne sen yaparsan ses eşleşen e girer. Sıfırdan sen digital ortamda yaparsan sorun olmaz. Mesela ben geçen world Cup 2014 ola ola yi FL ile yaptım ve yükledim sorunsuz dolar yandı. ..orjinal parçayı kullanmadım çünkü.

mobil mesaj

Hocam orjinal parçadan bölümleri alıp üstüne sen yaparsan ses eşleşen e girer. Sıfırdan sen digital ortamda yaparsan sorun olmaz. Mesela ben geçen world Cup 2014 ola ola yi FL ile yaptım ve yükledim sorunsuz dolar yandı. ..orjinal parçayı kullanmadım çünkü.

mobil mesaj

+ olarak eşleşen çıksada "bu parçayı ben seslendirdim" direyerek para kazanma açılıyordu en son.. sanırım hala aynıdır..

burada mantıklı düşününce zaten olması gerekir eğer şarkıyı siz çalıp söylerseniz takılmaz ama karaoke tarzında olursa eşleşen direk gelir ;)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri