Bu nasıl oluyor arkadaşlar

Kiyoshi

Yasaklanmış
içeriği kendisine aittir. yada izni vardır. yada onun gibi bişey.

Sanmıyorum tv tokyo kanalının bu arkadaşa al yayınla diye izin vereceğini vermiş olsa bile son 5 bölümü yüklemezdi :)

bizim arkadaşda yapıyo çizgifilmerli ama solemıyor. kalaından kopyalıyorum bened telfiv yada dunya genelı engelli diyo..... ama öğretecek işte... ama söz verdirir soyleme diye o ayrı :D

Benim bildiğim kadarıyla bunlara özel bir ID tanımlıyor youtube ve bu ID ile bu tarz videolar inidirilip tekrar atılığında o tanımlanan ID numarası devreye giriyor ve böyle bir hata ile karşılaşmamıza sebep oluyor ben böyle düşünüyorum.

Deneyip yazıcam hacı inş olur

Cevap: Bu nasıl oluyor arkadaşlar Dünya geneli engelli videolar ile para kazanıyor

Merhaba Naruto animesinin bölümlerini paylaşıyor reklamlı kendisinden alıp yukleyince dünya geneli veriyor yada orjinalini yükleyince

Naruto Shippuden episode 329 English Sub - YouTube

Kanal bu yapa bilecek varsa yapsın paraya para demez :)

İngilizce bişeyler yazmış burayada paralı video editliyor galiba kendisi

https://docs.google.com/document/d/1v1Bu9pd6ryuqBtEgCzJI7bdcMNFkR4R3XaupgY3jQ-0/pub

bu anime günlük mü cıkıyor hacı ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri