Merhaba, daha 1 ay öncesine kadar Arkadaş ekleme ile ilgili liseye giden kızların fotoğrafını paylaştığım bir sayfa açtım. Her ne olduysa bundan sonra oldu. Sayfayı açtım ve 5 gün boyunca düzenli resimler koydum. Hiç beklenmedik bir şekilde inanılmaz organik bir hale dönüştü. 1 Ayda 5.228 beğenisi oldu ve günlük en az 300 kişi kendi isteğiyle sayfaya katılıyor. Ne davet yolluyorum ne de başka bir şey. Üstelik hepside organik çünkü bot tarafından atılmadığını kanıtlayan çok bariz yorumlar var. Hatta gönderilere beğeniden çok yorum geliyor. Bu nasıl oluyor hiçbir fikrim yok. Bir gönderiyi attığım andan itibaren 1 saat içinde minimum 100 kişi beğeniyor. Az önce sayfanın satılık olup olmadığıyla ilgili bir soru soruldu ve 150 TL teklif geldi. Sorun şu ki ben ne yapacağımı bilmiyorum bu sayfayı nasıl değerlendirebilirim. Bana fikir verecek arkadaşlara gerçekten çok ihtiyacım var. Üyelerin çoğu facebook'u diğer kesime göre daha az bilen kesimden oluşuyor. Bir uygulama yapıp tüm üyeleri bu panele atmak gibi fikirleri olan arkadaşlar var mı? Bana fikir verecek arkadaşlar Özel mesaj yoluyla irtibat sağlayabilirler. Sayfanın linkini de bu şekilde atabilirim.
---------- Spam Engelliyici 18:46 ---------- Önceki Mesaj 18:03 ----------
güncel
---------- Spam Engelliyici 18:46 ---------- Önceki Mesaj 18:03 ----------
güncel