Bu Nasıl Yapılır ?

astalawista

Kayıtlı Üye
arkadaşlar 3 saattir uğraşıyorum olmuyor sadece allta önerilen bir video çıkıyor çalma listesi oluşturamadım .. bunu bilen biri varmı acaba ?
RESMİ GOOGLE DAN BULDUM !!!!
edit: çalma listesi oluşturdumda alttaki gibi çıkmıyor liste.....

Hocam banada lazim bu sorunun cevabi bilen arladaslari her daim beklerim

Bunu bende merak ediyordum. deneyeceğim kanunsuz kardeşim...

urlyi ne yapıcaz hocam onu anlamadım ?

KqrJaR.png

Kanalına girdikten sonra Buradaki user/ 'dan sonraki yazan senin kanal adresin yani onu KANAL ADRESİN yazdığım yere yapıştır.

yada kanalına girdikten sonra Oynatma Listerleri diye sekme olacaktır. oraya girsende olur

videoyu açıp urlsini alıyorsun oraya ekliyorsun hocam, normal bir video seyrekerden link penceresindeki url oluyor kendi videoları aç oradaki urlleri al

örnek : http://www.ytpara.com/youtube-hakkinda-soru-ve-sorunlariniz/26359-bu-nasil-yapilir.html#post317354

bu bulunduğumuz url ytpara.comdaki sizde videonuzun youtubekini alacaksınız.

hocam onu biliyoruz .. normal urlyi al yapıştır çalma listesi oluşuyor ama üstteki resimdeki gibi açılmıyor videolarda altta küçük bir video açılıyor önerildi diye ben üstteki pencerelerden bahsediyorum

---------- Mesaj saat 00:39:17 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:38:02 civarında gönderildi. ----------

video içi programlamadan herhalde.
abi ben anlatamadım yaw :D

hocam onu biliyoruz .. normal urlyi al yapıştır çalma listesi oluşuyor ama üstteki resimdeki gibi açılmıyor videolarda altta küçük bir video açılıyor önerildi diye ben üstteki pencerelerden bahsediyorum

---------- Mesaj saat 00:39:17 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:38:02 civarında gönderildi. ----------

abi ben anlatamadım yaw :D

hocam o arkadaşımızın dediği gibi playlisttir attığı linkten oluşturacaksınız, Playlits yani oynatma listesi sizin dediğiniz ile bizim anlattığımız aynı şey

hocam o arkadaşımızın dediği gibi playlisttir attığı linkten oluşturacaksınız, Playlits yani oynatma listesi sizin dediğiniz ile bizim anlattığımız aynı şey
hocam ben playist oluşturdum yalnız videolarda pencereler içinde sıralı halde çıkmıyor sağ tarafta onu soruyorum

---------- Mesaj saat 00:43:19 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:41:59 civarında gönderildi. ----------

arkadaşın dediği playlisti yanda görünmüyor..
sonunda anlayan biri çıktı :D playist listesi var ama playistteki videolardan birini açtıgım zaman sağda o pencereler yok hocam

hocam ben playist oluşturdum yalnız videolarda pencereler içinde sıralı halde çıkmıyor sağ tarafta onu soruyorum

---------- Mesaj saat 00:43:19 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:41:59 civarında gönderildi. ----------

sonunda anlayan biri çıktı :D playist listesi var ama playistteki videolardan birini açtıgım zaman sağda o pencereler yok hocam

hocam sanırım video oynatıcıyı geniş oynatıcıya almışsın ?

Aslında ben de merak ediyorum. Oynatma listesine eklediğim video normalde playlistte çıkıyor. Oynatma listesini açınca tüm videolar içinde. Ancak son yüklenenlerde gözüken bir videoyu tıkladığımda oynatma listesinin içinde değil, ayrı olarak açılıyor. Kullanıcılar diğer videoları göremiyor.

bende bisey dicem eski görünümde yani 20 gün önce fln ters sırala,encok görüntüleneni basa getir,tarihe göre sırala vs seyler vardı.artık ben göremiyorum.nereye kayboldu bunlar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri