Bu ne anlama geliyor?

F
  • Kullanıcı fth
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
F

fth

Guest
Arkadaşlar kanalı kontrol ediyim dedim. Ama kanala giriş yapmadım. Baktım böyle bir şey çıktı karşıma ve google+ sayfası kapalı. Videolarda da herhangi bir sorun yok. Kanalda telif yok ve videolar açık. Ama kanal resmi böyle oldu.. İlk defa karışılaştım daha önce konuşuldumu bilmiyorum bu durum. Google+ sayfası kapatıldı diye sanırım. PEki youtube kanalını etiklermi bu durum?
5obyrd.jpg

bu durumu yasayan arkadasların kanalları spamdan ucmustu sonra öyle hatırlıyomm

plus sayfası askıya alınmış ismi değiştirebiliyorsanız değiştirin kendi isminiz yapın google a mail atın.

plus sayfası askıya alınmış ismi değiştirebiliyorsanız değiştirin kendi isminiz yapın google a mail atın.

Peki böyle kalsa ne olur ki? Kapanır mı ki daha sonra.. Kanal girip google + bağlantısı kesip değiştirsem mi ki? Böyle garip şeyler beni bulmazsa şaşarım zaten..

tel no girmeyi dene ama kesin uçar kaçış yok

Peki böyle kalsa ne olur ki? Kapanır mı ki daha sonra.. Kanal girip google + bağlantısı kesip değiştirsem mi ki? Böyle garip şeyler beni bulmazsa şaşarım zaten..

bağlantıyı kesebiliyorsan kes o sayfayı sil yeni sayfa oluştur o sayfaya bağla eskiden çok yapıyorduk böyle ama kesme seçeneğini hiç görmüyorum bayadır.

bağlantıyı kesebiliyorsan kes o sayfayı sil yeni sayfa oluştur o sayfaya bağla eskiden çok yapıyorduk böyle ama kesme seçeneğini hiç görmüyorum bayadır.

Ne olursa olsun artık giriyim bir kanala bakıyım tel no isterse kanal bitiktir o saatten sonra.. Verecek tel no kalmadı..

Kanala girip telefon doğrulaması yaptım düzeldi. Google+ sayfasıda açıldı.. :) Dur bakalım hayırlısı daha neler çıkacak..

Son düzenleme:
Arkadaşlar kanalı kontrol ediyim dedim. Ama kanala giriş yapmadım. Baktım böyle bir şey çıktı karşıma ve google+ sayfası kapalı. Videolarda da herhangi bir sorun yok. Kanalda telif yok ve videolar açık. Ama kanal resmi böyle oldu.. İlk defa karışılaştım daha önce konuşuldumu bilmiyorum bu durum. Google+ sayfası kapatıldı diye sanırım. PEki youtube kanalını etiklermi bu durum?
5obyrd.jpg

Bugün Bir Başkasının Başına Daha Gelmişti.

http://www.ytpara.com/youtubeda-ihlal-uyari-nedenleri/62877-google-nin-askiya-alinmasu-durumu.html

Sanırım onaysız kanalları partnere bağlayınca bu durum ortaya çıkıyor.. Az önce kontrol ettim 6 kanalımda daha bu durum mevcut ve hepsi onaysız mailler. Hadi hayırlısı :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri