Bu Ne Kadar Gerçekçi???

askbahcesii

Kayıtlı Üye
arkdaşalr böyle bir siteye denk geldim denk gelmem facebook üzerinden oldu adamlar facebook üzerinden reklam yapıyorlar.site çok güzel kar oranları vaad etmiş ama bana gerçi gelmedi pek.youtube gibi bir sistem var saınırm reklam tıklama mantığıyla çalışıyor. ana sayfada şirketle ilgili pek detaylı bilgiler de yok açıkçası.aradım telefonla uyuklayan bi kadın çıktı telefona ödemeleri ne zaman yapıyorsunuz diye sordum 6 ay sonra dedi beni sisteme sokmak için de hiç çaba göstermedi. sistemde bir sıkıntı yok sıkıntısız ilerliyor dedi üye olabilirsiniz dedi ben de fazla kurcalamadan kapattım site şu:

Kumbara Kutum

sizin de fikirlerinizi öğrenmek isterim ne dersiniz sisteme girip yatırım yapılır mı?

Son düzenleme:
10 tl yatıran da 10 bin tl yatıran da aynı işi yapıyormuş. O zaman neden yatırım adı altında ücret alıyorlar. Herkes bedava üye olsun reklamlarına tıklasın günlük ne kadar kazanılıyorsa kazansın. Her zamanki gibi yine kasa kazanıyor.

Bireklam vardı o da bu gibiydi sanırım ancak bunlar hem reklam tıklicaksınız reklam alcaz diyor,hem de ,bir zamanların popüler ponzisi empirefinance gibi forexten kazancaz uzman ekiple demişler bir de :D , çelişkili geldi.Dikkat edin böyle işlere .

arkdaşlar bu kumbarakutum olayını biraz daha araştırdım facebook gruplarına üye oldum herkes ödemelerini alıyor sıkıntısız herkes ekran alıntısıyla paylaşıyor kazançlarını.4aylık yatırımlar iyi görünüyor yatırım ne kadar artrsa o kadar kar artyor tek tük şikayet edenler var sanırım onlar da işi pek bilmeyenler.tabi şuan ödemelerin yapılıyor olması bir kaç ay sonrasına da garanti vermez şahsen nakitim olsaydı 10binlira falan ile girerdim sisteme belki sistemi denemek isteyenler olabilir diye güncelledim konuyu.bol kazançlar

Site kapalı ��

Site kapanmış zaten. :)

sitede bir iki gündür çalışma olduğunu söylediler facebook grubunda

---------- Spam Engelliyici 13:16 ---------- Önceki Mesaj 13:13 ----------

https://www.youtube.com/watch?v=RY3kTrfnCJI

adam iyi sallıyor vallahi helal olsun, azcık kodlama mantığı bilen varsa dinlesin, adam cahilleri kandırıyor

bu kim bilmiyorum ama işyerinde olduğm için videoyu izleme şansım yok ama yatırım yapanların çoğu sinan beyle(şirket sahibi) rahatlıkla görüşebildiklerini paralarının üstüne yatmalarının çok zor olduğunu söylüyorlar aksi durumda hapsi boylar diyorlar

HTTP Error 503.0 - Service Temporarily Unavailable :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri