bu ne perhiz bu ne lahana turşusu

B
  • Kullanıcı Bonna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
B

Bonna

Guest
Merhaba arkadaşlar,
Büyük bi iştahla başladığım bu işte ağustos 10 dan , eylül 3 e kadar 10 dolar bile kazanamadım.Bu sürede hergün 10-12 saat pc başında uğraşıyordum.Facebook,twitter ve video yüklemeyle.Eylül 3'te üniversiteye kayıda gittik.Yurtta pc olmadıgı için bu işi bırakmam gerektiğini anladım.O günden sonra bi video bile atmadım nerdeyse hiç kanallarımı bile kontrol etmedim.Bakın bu 3 eylüle kadar olan adsense.
slu2l.jpg

Ne hikmetse 4 eylülden 11 eylüle 7 8 gün boyunca tıklar artmaya başladı bakın bu da 3 eylülden 12 eylüle kadar olan adsense.
slu4r.jpg

Hele bugun sayfa to %10 olmuş 2 saatte dedim ne oluyor,Hergün girip 11-12 saat uğraş, video yükle, facebookta paylaş ,twitterda paylaş, onu yap bunu yap 30 40 tık al.
Ondan sonra kanallara bile girme gelen tık sayısına bak.
Şimdi yurda gidince günde 1 saat 2 saat belki vakit bulurum.(Arkadaşlarımın bilgisayarından) Manuel olarak sizce devam mı etmeliyim? Yoksa zaten derslerim felan da başlayacak.Bazen belki hiç giremeyeceğim,bıraksam mı diyorum.Benim bu işte anladıgım kadarıyla kafa yormak ,uğraşmak ne bileyim bot almak vps,vds almak felan lazım.Bunları yapamayacagım için günde 1 saat bazen hiç girmeyip oluruna mı bırakayım bilemedim.

hacı ne yaptın sen :)

zaten en güzel şeyler hep beklenmedik anlarda olur tebrik ederim

TBM ni düzeltmeye bak

---------- Mesaj saat 03:06:01 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 03:04:02 civarında gönderildi. ----------

Bu işin temeli:

çok ince düşünüp kendini yormamak sallayacaksın videonu arkana bakmayacaksın, kendini yıpratmayacaksın, o zaman kazançlar artıyor cidden.

Ama yok facete paylaşayım, dur bakayım videom kaç izlenmiş oley 3 kişi daha izlemiş olaylarına girersen yıpranırsın.

relax ol salla videoyu aç para kazanmasını arkana yaslan

Bu işin bence en güzel yanı da bu, bazen işim gücüm oluyor veya bilgisayardan uzak kaldığım 3-5 gün oluyor ; bir bakıyorsun ki kanallarından 2-3 video hit patlaması almış o kadar uğraştığın günler bile kazanmadığın parayı alıyorsun :)

aynen arkadaşlar fazla kasmayın akışına bırakın.baktınız olmuyo başka sektörlere göz atın

Cevaplar için sağolun arkadaşlar,Hakkaten Alex'in de dediği gibi fazla kafa yormayacaksın o zaman,ama hâla kararsızım,bilemiyorum.Bırakınca biraz da kafam rahatlamadı değil yani :)

yeni başladığın için bu işin zaman ile alakalı olduğunu anlamışsındır. videoyu yükleyip ertesi gün kaç bin dolar kazandım deme ki ilk ayın olmasına rağmen iyi kazanmışsın. facebookta resim beğeneceğine vakit buldukça at bir-iki video zarar gelmez ;)

yeni başladığın için bu işin zaman ile alakalı olduğunu anlamışsındır. videoyu yükleyip ertesi gün kaç bin dolar kazandım deme ki ilk ayın olmasına rağmen iyi kazanmışsın. facebookta resim beğeneceğine vakit buldukça at bir-iki video zarar gelmez ;)

Aynen haklısın kafayı yormamak lazım o zaman fazla,millet şu kadar kazanıyo , bu kadar kazanıyo felan diye.Hakediyo kazanıyo demek ki.Şuan tekrar baktım sayfa to %7 tık 157 olmuş :rolleyes: hangi kanalın,hangi videosunu,kim izleyip tıklıyor acaba :D

Valla açıkçası ben 2 3 video yükle bırakırım bugün bakayım dedim dün attığım videolar 300 400 izlenme almış :D zamanında 5 6 saat uğraşırdım birşey vermezdi şimdi günde 1 saat bile ayırmıyorum eski sistemi yakaladım sayılır :D yükle bırak yükle bırak gerisi kendiliğinden gelir yok vps vds yada bot fln boş hikayeler.

Vallahi içimi rahatlattın :) günde 10 saat uğraştığım zamanlar diyordum kendi kendime bu kadar uğraşıp 1 dolar kazanıyorum gözlerime yazık diye :D ama benden bi tavsiye türkiyede telif vermeyen dandik diziler var.Belki Karadayı,muhteşem yüzyil gibi 100k izlenim almaz ama video ortası reklamlarla iyi kazançlar elde edilebilir bu dizilerden.

Tek kanal üzerinden devam et. Yurtda kalıyormuşsun bak. Orada ne ortam olur şimdi. Ne kaynak çıkar. Ben de yurt hayatı yaşadığım için oradan biliyorum. Günde bir tane video çekemiyon mu be kardeşim. Mesela abartmamak kaydı ile şaka yapabilirsin birine kamera şakası. Ve ya tiyatro oynayın aranızda o da olmadı doğal çek arkadaşların kağıt oynarken. Tabi samimi isen sonra da gel kanalına yükle.Günde böyle bir video çeksen bir zaman sonra abonen artar. Sonra kanalına ne koyarsan izlenir.Günde tek video zor değil.

valla arkadaşın dediği gibi indirip yükleyeceğine malzeme bul arada bir iki tane çıkar böyle adam :) sende kaçırma :)

sayfa to çok iyi ne tür videolar yüklüyorsun ki ?
Sayfa to iyi olsada tbm düşük olduğu için herşey nötrleniyor bu durumda.

arkadaşlar bu arada problemimiz spamden ban değil problemimiz toplu spam ban

yanlış yere yazdım pardone

bu kanalları bırak yenı kanal aç hafta sonları ınternet cafe falan işte.. her hafta yenı kanal aç kendı halıne bırak sadece kontrol ve reklamlar çıksın onlara bak... telif uyarı felan onlar yanı... organık olsun senın olsun... hele kedı kopek eglence video felansa onlar kanallard akalırsa devamlı gelırın olur... haftada bir gun ınternet cafe...

Bir sürü kanal açtım her çeşit video var bugunde sayfa to %10 du ben de anlamadım valla.Yurtta video çekip atmakta mantıklı aslında.Bakalım zaman ne göstereecek.Ağustosta kesinleşen kazanç 10 $ olmadıgı için.Eylül'ün kazancı ekim 12 de kesinleşecek.Ekim 12 de pin çıkacak Artık aralığa belki gelir :D

bende bunu yaşadım hemde normal 5 6$ kazanırken girmediğim zaman 25 30$ çıktığını gördüm en iyisi ilgilenip akışına burakmak.

bu kanalları bırak yenı kanal aç hafta sonları ınternet cafe falan işte.. her hafta yenı kanal aç kendı halıne bırak sadece kontrol ve reklamlar çıksın onlara bak... telif uyarı felan onlar yanı... organık olsun senın olsun... hele kedı kopek eglence video felansa onlar kanallard akalırsa devamlı gelırın olur... haftada bir gun ınternet cafe...

hocam mesajını yeni gördüm de internet kafe felan sakat olmasın adsense için?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri