Merhaba arkadaşlar videonun türünü öğrenmek istiyorum . Stop motion olarak söyleniyor ama çok farklı bir tür edit leme var bulamadım bilen gören duyan varsa 
Black Widow Gone Wild - YouTube
Black Widow Gone Wild - YouTube
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ne tür bir video olduğunu bende öğrenmek isterim açıkcası harika yapmış adam.. Eğer bu işten sağlam kazanmak isteyenler varsa bunları yapabilen programları zaman geçirmeden öğrenmeli bence.. Boş zamanım olsaydı youtube için after effect kursuna gitmek isterdim mesela..
slow motion
Slow motion ? Slow motion yavaşlatma değil miydi hocam ? Burada adam tek tek ayarlamış hareketleri.
Stop motion hocam. Ancak efektler vs. Adobe After Effects türü yazılımlarla yapılmış olabilir.
Ne tür bir video olduğunu bende öğrenmek isterim açıkcası harika yapmış adam.. Eğer bu işten sağlam kazanmak isteyenler varsa bunları yapabilen programları zaman geçirmeden öğrenmeli bence.. Boş zamanım olsaydı youtube için after effect kursuna gitmek isterdim mesela..
pardon pardon stop motionikisini çok karıştırıyorum hocam
aradığımı buldumMaking of Bboy Joker - YouTube
Patrick Boivin - YouTube abi kanalı incele IRON BABY - YouTube bu videosu çok hoşuma gitti
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.