Bu Niche de Var mı iş?

• Kullanıcı uykusuz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💵 Para Kazanma, Adsense ve Alternatif Gelir Modell
tbm de yaklaşık %35 gibi bir sonuç çıkıyor bu da iyi bir rakam gibi

Yüksek
550.000
27.100
-
-
-
3,88 TL

Tesekkürler Sahtecennet..Simdi oran olarak herzaman tutmaz tabiki ama , 3,88 TL = 2,15 $ diyelim , bu sekilde adwords kw tool da gözüken tbm li kelime, yt de size ortalama 0,77 $ kazandirmis.. yani 0,77 / 2,15 ~ 1/3 diyelim kaba bi yaklasimla..Eger bu sekilde titiz calisma yapabilecek baska arkadaslar varsa , yaklasik olarak genel bir oran bulabiliriz belki (yeterli veri toplandiktan sonra).

Yani özetle suan bu calismadan alinacak ders : Adwords kw aracinda gördügümüz tbm nin 1/3 ü yansimis, yt e..

Edit : Uykusuz benden önce davranmissin :d evet bende yuvarladim 1/3 gibi..

Tesekkürler Sahtecennet..Simdi oran olarak herzaman tutmaz tabiki ama , 3,88 TL = 2,15 $ diyelim , bu sekilde adwords kw tool da gözüken tbm li kelime, yt de size ortalama 0,77 $ kazandirmis.. yani 0,77 / 2,15 ~ 1/3 diyelim kaba bi yaklasimla..Eger bu sekilde titiz calisma yapabilecek baska arkadaslar varsa , yaklasik olarak genel bir oran bulabiliriz belki (yeterli veri toplandiktan sonra).

Yani özetle suan bu calismadan alinacak ders : Adwords kw aracinda gördügümüz tbm nin 1/3 ü yansimis, yt e..

ben bu durumu sizin anlatımınız kadar ekledigim diger taglar ve cıkan reklamlara baglıyorum.

maglumunuz bazen youtubede videolar üzerinde gercekten cok alakasız reklamlar cıkabiliyor. ve alakasız reklamların getiriside gercekten az olabiliyor. muhtemelen onunla alakalıdır diye düşünüyorum.

sunuda eklemekte fayda var smdi bu videoyu tamamen niche üzerine yogun bir calışmayla yayınlamadık. dedigim gibi hemen bir iddaalaşma oldu aramızda ve 3 tane tag 2 satırdan oluşan acıklama ve 2 kelimelik bir başlıkla yayınlandı video:)

Edit:videodaki diger 2 tag benim ısrarım üzerine izleyici cekebilmek adına eklenmiş aranma hacmi maximum taglardır.

hocam sakıncası yoksa video linki p.m atabilir misin?

Tamam sahtecennet arkadas ile, konustuktan sonra durum aydinlandi arkadaslar bu video tam istedigimiz gibi olmamis.Kendisi sagolsun o videoyu silip yeni baska bir deney yapacak bizler icin, sonrada bizi bilgilendirecek , sonuclarini beraberce tartisiriz veriler gelince..

sahte cennet kardeşim şu sorumu da cevaplarmısın
genel aylık aranma kaç ila kaç aralığında olmalıdır
yerel aylık aranma kaç ila kaç aralığında olmalıdır
sana göre

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri