[MENTION=4628]sezar0742[/MENTION] [MENTION=3285]sitting[/MENTION]
[MENTION=4523]Mehmet64[/MENTION]
arkadaşlar hayret bişeysiniz yani, bakın yazdıklarımı iyi okuyun
siz muslera06 nın dediği bu etiketleri niye girdiniz
şunun için girdiniz
yani muslera06 bu etiketleri yabancı videolar için girin dedi
siz kalkmış kimbilir Türkçe videolarada bu etiketler girdiniz
ve kaldıki
zaten siz bu etiketleri yabancı videolarda girmeniz gerekiyodu
ve kaldıki girdiniz diyelim
yabancı videolar sizce Türkiyede mi izlenir, tabiki başka ülkelerde
ve dolayısıyla başka ülkelerde bu e çift reklamı çıkmaz
sizin dert ettiğiniz şeylere bakın
Ayrıca videolarda gözüken reklamlar sizin tarayıcınızdaki geçmişinizle de alakalıdır Atıyorum facebookla giriş yaptınız sonra geçmişi silmediniz
facebook bildiğiniz gibi bir arkadaşlık sitesi ya
youtubda size arkadaşlık siteleri reklamını çıkartır
yani google dan araba fiyatlarına bakın
sonra youtubu açın reklamı olan bir videoyu açın büyük ihtimalle araba reklamı çıkar, tabi eğer o anda araba reklamı veren varsa
yani siteminizi gerçkten anlayamadım
bunda mantık göremedim gerçkten
1-Türkçe videoya yabancı etiket girmişsiniz niye etiketlerle alakalı reklam çıkmıyor diyorsunuz sizce bu mantıklı mı
2- yabancı videolara yabancı bu dediğiniz etiketleri girmiş olsanız bile videoyu açtığınızda size yüzde 90 Türkçe reklam gösterir, Türkiye ipinden girdiğiniz sürece
yani anlatmak istediğim reklam veren birisi konum olarak bir ülkeyi yada bir şehri seçer bu reklam verenin reklamı sadece bu ülkede yada bu şehirde gözükür, yani siz yabancı vdieolara bu etiketleri girdiniz diyelim ve şimdi diyorsunuz ki neden Türkiyeden e çift reklamı çıkıyor, şimdi ben sizlere soruyorum bu yabancı videolarınız Türkiyede mi izlenicek yoksa yabancı ülkelerde mi, yabncı ülkelerde değilmi, o halde bu videolarınızda istediğiniz kadar hangi etiketleri girerseniz girin hiç ama hiç önemli değil, önemli olan bu etiketleri girdiğiniz videolarınızın hangi ülkeden izlendiğidir
yani zannediyormusunuz ki amerikadan videolarınız izlendiği zaman bu e çift reklamının çıkıcağını zannediyormusunuz
yada şöyle söyleyeyim siz zannediyormusunuz ki size atıyorum ''ahmet çukura düştü'' videosunda size gösterilen reklam ile başka ülkede gösterilen reklamın aynı olduğunu zannediyormusunuz
Yani anlatmak istediklerim
1 Her videoya her ülkeden aynı reklam gözükmez
2 ve aynı ülkeden yine farklı kişilere aynı reklam gözükmez
atıyorum Türkieyeden ahmet ve mehmet aynı videoları izlediler
ahmete vds vps hosting reklamı çıkar, mehmete araba reklamı çıkar
burda ahmet daha önce vds fiyatları sitelerine bakmıştır mehmet de araba fiyatları sitelerine bakmıştır yani tarayıcının geçmişi de reklama etki eden en önemli faktörlerden