Bu saat nasıl

Spor Servisi

Kayıtlı Üye
fiyatı ve şekli hoşuma gitti kullanan var mı?

201408271630

Son düzenleme:
"Üzgünüz, aradığınız sayfayı bulamadık..."

Böyle bir sayfa karşıladı beni :)

Konuda resimde bulunan saatse eğer. Bence çok basit ve itici. Nasıl bir giyim tarzın var bilmiyorum ama bence alma. :)
Ayrıca PayPal üzerinden ücretsiz kargo ile 2$'a falan bu tarz saatlerden getirebiliyorsun.

Konuda resimde bulunan saatse eğer. Bence çok basit ve itici. Nasıl bir giyim tarzın var bilmiyorum ama bence alma. :)
Ayrıca PayPal üzerinden ücretsiz kargo ile 2$'a falan bu tarz saatlerden getirebiliyorsun.
nerede 2 dolar hocam :D ticarete dökelim hemen işi :D

Bak mesela bu saat bence gösterdiğinden daha şık. Ayrıca çok daha şık saatleri 5-10$'a bulabilirsin. Benzeri japon ve çin büyük alışveriş sitelerinden de yararlanabilirsin. :)
Edit: Link eklemeyi unutmuşum. :)

Son düzenleme:
paypalden mi alınıyo hocam bu sitede

bunlardan bikaç yıl önce getirip satmışlıgım,kullanmışlıgım var.gerçi bu saatten degil ama ebayden aldıgım bi saati kullanıyorum hala,2008de almıştım :) bu resimde ekledigin saati ben 1$ civarında alıyordum,tarsusta yaşıyordum o zaman ve pili bittiginde anladım ki yenisini almak pilinden ucuza geliyor.pili bitti,yolda seyyar saatci gördüm işte pil degiştirelim dedim adam 5tl dedi almadım.normal bi dükkanda,saatcide sordum o da 5tl dedi.demekki bunlar kullan at saati olacak dedim ve pili degiştirmedim 10 tane sipariş ettim o zaman yeniden :p ben seviyordum bu arada resimdeki saati,güzeldi.

edit : paypalla ödeme yapılır buralara ama paypala kredi kartı ekli degilse alamazsınız.çünkü yurtdışı alışverişlerinde paypal hesabımızdan ödeme yapmıyor,hangi siteden alırsanız alın karttan çekiyor parayı.

bunlardan bikaç yıl önce getirip satmışlıgım,kullanmışlıgım var.gerçi bu saatten degil ama ebayden aldıgım bi saati kullanıyorum hala,2008de almıştım :) bu resimde ekledigin saati ben 1$ civarında alıyordum,tarsusta yaşıyordum o zaman ve pili bittiginde anladım ki yenisini almak pilinden ucuza geliyor.pili bitti,yolda seyyar saatci gördüm işte pil degiştirelim dedim adam 5tl dedi almadım.normal bi dükkanda,saatcide sordum o da 5tl dedi.demekki bunlar kullan at saati olacak dedim ve pili degiştirmedim 10 tane sipariş ettim o zaman yeniden :p ben seviyordum bu arada resimdeki saati,güzeldi.
Nereden aldin hocam 1 $a :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri