Bu saatten sonra ne yapılır?

Yaşı takmayın bu kadar ya. Yaşla olsaydı bu işler o zaman çoğu insan aç kaldı demektir. Eğer ki niyetiniz çalışmaksa firmalar kolunu açmış bekliyor. Yeter ki çalışmak isteyin.
23-24 yaşında mühendis olunca direk koltuğa mı oturtacaklar zannediyorsunuz. Direkmen sahaya sürerler adamı.
Benim kuzenim var Yıldız Teknik Gemi Mühendisi mezunu ama diyor ki kuzen işçiler gibi çalıştırıyorlar beni. Yok öyle okuduktan sonra seni şah koltuğunda oturtma.
Birde başkasnın yanında çalışıyorsanız zaten oturacak koltuk da bulamazsınız.

2 yıllıkla sakın kalmayın. Maddi durumunuz yeterliyse gidin özelde okuyun. Ben 2 yıllık mezunum 2 yıl bir yerde çalıştım canım çıktı.
İş tecrübesi olmayan kişiler gelmiş burda kelamda bulunmuş. Girin DGS`ye 250 - 260 puan alın yıllık 15 bin civarı üniversiteler var. Birde istanbul`da yaşıyorsunuz. Barınak yemek sıkıntınız da yok.

Yani hayaller kafada kurgulandığı gibi olmuyor. Gidersin ne idüğü belirsiz biri çıkar karşına mühendisliğe lanet okursun. Kaç kişi tanırım bu şekilde. Tek çaresi kendi işinizi yapacaksınız. Oda tabi ki tecrübesiz olmuyor.

Bu işin saati yok ben bu yaşımda yeni ilgi alanları oluşturmaya o işler üzerinden hayatımı devam ettirmeye çalışıyorum. Ben de okudum hatta 2 üni ancak öyle olmuyor. İnsan seveceği işi yapacak animasyonlar ve programları sarmıyorsa başka bir şey bulup sardığı ölçüde devam etmek gerekir. Kendi mesleğini seviyorsan da mutlaka onun için savaş illaki bir yerlerden başlangıç yapacaksın. Yaşında hiçbir şey yok. 23 yaşında birinin bu saatten sonra cümlesi bile çok gereksiz. Bu işler izafi mahalle baskılarına ve yaş kavramına çok takılmayın takıldıkça dibe çeker sizi. Yaşınız 40 bile olsa sağlam sağlıklı insanlar olduktan sonra her şey için vakit var başlamak gerekli.

hocam dersle aram yoktur bu yoktur bu yoktur bu tamamen sizin düşünceniz. Ders kolay değildir oturacaksın başına kafayı yiyecek hale gelsende pes etmeyeceksin bak sonra dersle nasıl alakan oluyor. Okumaktan veya gidip meslek erbabı olmaktan başka çare yok. Youtubeye güven olmaz hiç bir zaman. Hayatta her zaman 2. ci bir işin olmalı. Yani youtube yapıyorsan evet yine yap ancak okumanı tavsiye ederim. Türkiyede neyin ne olacağı belli olmuyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri