Bu şartlara uyan ucuz güzel vds önerisi

• Kullanıcı zyjo1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - WebHosting Vds-Vps-Server

zyjo1

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.google.com
Merhaba arkadaşlar,
Ben vds arıyorum,vds de yapacağım işler bunlar olucak :
spam kanal bulma programlarını barındıracak 7/24 spam kanal bulacak toplu arama yani yapacak kanallarımın toplu takıbını her 1 saatte 1 yapacak donmayan hızlı vds arıyorum özellıkle suan elım sıkısık o yuzden ucuz önerilerinizi beklemekteyım tesekkurler arkadaşlar Hayırlı Ramazanlar

tr lokasyon alırsan donma olmaz uygun fiyata netdc bakabilirsin

daha ucuz bır sey arıyorum

---------- Spam Engelliyici 13:08 ---------- Önceki Mesaj 12:31 ----------

forumda vds kulanan yok galıba :D

mehmet hocam sımdılık pahalı gelıyor 15 tl lık felan varsa ondan arıyorum herkez zengın degıl unutmayın.

mehmet hocam sımdılık pahalı gelıyor 15 tl lık felan varsa ondan arıyorum herkez zengın degıl unutmayın.

Merhaba,

Aslında Mehmet bey doğru söylemiş, 15TL'yi ana donanım kirası network ve ip giderlerini hesap ettiğinizde, bu tutar anlık gelir fakat aylık gider'dir. yani satıcı eğer böyle ufak meblalarda, VDS hizmeti sağlayabiliyor ise,

4 Çekirdek işlemcili bir ana node'ye 15 tane VDS açması gerekir ki; ( AÇILIR ) o zaman size bu hizmeti aylık olarak verir, ama 1 ay kullanabilirmisiniz, oda tartışılır.

Çünkü iyi bir VDS arıyorum demişsiniz, unutmayın "kaliteyi ucuza alamazsınız"

Zenginlik ile alakalı bir durum söz konusu değildir, burada tamami ile, aradığınız kriterlere ve bütçenize uygun bir sanal sunucu hizmetidir.

Markete gidip, 1 kilo ezine peynirin kilosu 35TL'iken benim bütçem 15TL' derseniz. belki peyniri alabilirsiniz, ama Tarihine bakmalısınız.

Umarım talep ettiğiniz şekilde, bir servise sahip olabilirsiniz, İyi forumlar, hayırlı ramazanlar dilerim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri