Arkadaslar ben vatandan toshiba bilgisayar aldim 4000 tl ye aslinda msi almak icin gitmistim fakat kalmadigini soylediler bende toshiba laptop aldim fakat alirken oyunlarda donma vs oluyormu programlar hizli acilirmi gibisinden sorular sordum ordaki eleman bana sorunsuz bir pc oldugunu soyledi aldim 5-6 ay kadar kullandim ve cihaz en basindan beri cok ciddi derecede isiniyor isinmaya bagli donmalar meydna geliyor donanim olarak butun oyunlari aciyor fakat isindigi icin donuyor bende yeter 4000 tl vermisim baslarim boyle ise dedim kalktim goturdum vatan a bunlardan dolayi degisimin pek mumkun olmadigini soylediler ama yinede gonderelim servise belki gelecek raporda degisim yazarlar dedi bende dedimki yapilacak sey belli bi format bi fan temizligi yapistir gitsin ama cihazda bide kacak var arkadaslar koselerine falan dokununca carpiyor kacagi bulabilirlermi sizce ben bu cihazi degistirmek icin elimden geleni yapicam klavyenin sag tarafi resmen ates atiyor 1 keresinde ekmek koymustum fan cikisinin oldugu yere kizarmis ekmek oldu 3 dk icinde yemin ediyorum bi akil verin olmadi tuketici haklarina basvurucam o bilgisayari degistiricem 4000 tl yi baba parasi degil alin derimle kazandimda aldim
Son düzenleme: