Bu sebeplerden dolayı değişim olurmu

[MENTION=10572]jackjones53[/MENTION] Kusura bakma ama belki alakası olmayabilir. Windowsunu güncelledin mi? Benim Laptop hiç ısınmazdı Kapagı kapatıncada uyku moduna geçerdi. Güncellemeden sonra leptopu kucagımda kullanamıyorum çok ısınıyor .. ne olduysa guncellemeden sonra oldu
Yok hocam guncellemeden degil ilk aldigimdada bu sekildeydi
hocam çarpma oluyor ve aşırı derecede ısınma sorunu var ısındıktan sonra da kasıyor diye ver servise ya düzeltirler yada yenisini verirler. vermezlerse de pek yapabileceğin birşey yok çünkü çok geç kalmışsın sen. böyle satıcıların lafına bakmamak gerek.
Ya iste gonderdik bakalim umarim cözemezler gerci ben aynisini vermelerinide istemiyorum cunku ayni sorunlarla yine karsilasicam
Fabrikasyon hata olduğunu ispatlayabilirsen bir ürünü 6 ay içinde iade edebiliyorsun ve parasını alıyorsun. Ben 3 tane lanet lenovo teslim ettim son bir kaç ay içinde :) en son canım sıkıldı paramı aldım ama seri hatalıymış. En dandik seriye almışız. Tümünde ethernet kablosu takılan bölge arızalıydı
Valla hocam umarim benim lehime bir sonuc cikarda kurtulurum
ee oyun laptopuysa ısınması gayet normal altına ekstra bi fan koyarsın 20 tl falan çözersinde o ekmeği kızartacak kadar olan durum ciddi bir şey bence
Aynen isinmasina lafim yok hatta arkadaslarim diyodu isinir oyun bikgisayari falan dedimki eger sorunsuz işimi gorucekse isinmasi hic problem degil ama gel görki isiniyo isinmadan dolayi kasma oluyo sinirlenip kapatiyorum oyunu hani cok ufak donma yapar 5-6 saat oynayinca dersinki ulan bu kadar kusur da olcak kul yapimi ama 2 saat ac crysis farcry assasins creed her 2 dakikada bir takiliyo geciyo takiliyo geciyo insana kafayi yedirtiyo

Fabrikasyon hata olduğunu ispatlayabilirsen bir ürünü 6 ay içinde iade edebiliyorsun ve parasını alıyorsun. Ben 3 tane lanet lenovo teslim ettim son bir kaç ay içinde :) en son canım sıkıldı paramı aldım ama seri hatalıymış. En dandik seriye almışız. Tümünde ethernet kablosu takılan bölge arızalıydı
B560 modelleri mi :-D

[MENTION=36738]othr[/MENTION] yok hocam g5070 i7 serisiydi bence lenovo ve toshiba bir halta yaramaz.. Asus Msi yada monster almayacaksanız direk casperin en yüksek versiyonunu alın derim.. Casper dan memnun olduğum kadar hiç birinden memnun olmadım. Hemde diğerlerinden çok daha uygun fiyat olarak. Geçen yumrukladım hardiski gitmiş valla garanti karşıladı çakmadılar manzarayı :)

Ah hocam keske almadan once biraz arastirma ylsayfiniz.Vatandaki elemanlar cok kalitesiz ve satmak icin herseye olumlu cevap veriyorlar ama malasef sattiktan sonra ilgi alaka bulamiyorsunuz ayni sekilde.4 bin tl ye oyun icin monster,msi tercih edilmeli cunku kasa yapilari sogutmaya daha yatkin oluyor.

[MENTION=36738]othr[/MENTION] yok hocam g5070 i7 serisiydi bence lenovo ve toshiba bir halta yaramaz.. Asus Msi yada monster almayacaksanız direk casperin en yüksek versiyonunu alın derim.. Casper dan memnun olduğum kadar hiç birinden memnun olmadım. Hemde diğerlerinden çok daha uygun fiyat olarak. Geçen yumrukladım hardiski gitmiş valla garanti karşıladı çakmadılar manzarayı :)

Yazdıkların çok ilginç geldi. Benim laptop toshiba ve gayette memnunum. Ayrıca bir halta yaramaz dediğin lenovo'yu da kardeşim kullanıyor şimdiye kadar memnuniyetsizlik adına tek kelime duymadım. Bir dönem pc teknik servis işi yapmıştım ve şunu kesinlikle net bir şekilde söyleyebilirim ki alınacak en son bilgisayar gerek masaüstü gerek laptop olsun kesinlik uzak durun derim casper'dan. 100 tane bilgisayar geliyorsa arızaya bunların en az 35-40 tanesi casper.

Sanmayin ki cakmadilar iyilik yapıp degistirmisler.
Buyuk ihtimalle ilk arizasiydi.

Nexus 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

[MENTION=23323]GonulAdami[/MENTION] Casper kullan anlarsın hocam ama hafif fan sesi alıyorsun o kadarda olsun :) 7/24 bilgisayar başındayım. Son 6 ayda 4 adet Toshiba ve 3 adette lenovo elimden geçti. Ki evimde 8-9 senelik casper masaüstü var daha arıza yapmış değil.. Çok para verip verim alamamaktansa biraz daha az verip çok daha güzel performans alıyorsunuz.. Tabiki bu işler birazda şans işi ben memnunum çok şükür..

[MENTION=14933]bilyoner[/MENTION] hocam dediğin olabilir.. Bu ramazan ayında bi hayır yapalim demişlerdir :)

Benim çocuklar biraz haylaz o yüzden ben ürünlerimi sigortalı alıyorum yapmasalarda sigorta hallederdi meseleyi.. Böylelikle geçenlerde düşüp ekranı kırılan hardiski pert olan toshibayı full yaptırdım..

[MENTION=23323]GonulAdami[/MENTION] Casper kullan anlarsın hocam ama hafif fan sesi alıyorsun o kadarda olsun :) 7/24 bilgisayar başındayım. Son 6 ayda 4 adet Toshiba ve 3 adette lenovo elimden geçti. Ki evimde 8-9 senelik casper masaüstü var daha arıza yapmış değil.. Çok para verip verim alamamaktansa biraz daha az verip çok daha güzel performans alıyorsunuz.. Tabiki bu işler birazda şans işi ben memnunum çok şükür..

[MENTION=14933]bilyoner[/MENTION] hocam dediğin olabilir.. Bu ramazan ayında bi hayır yapalim demişlerdir :)

Benim çocuklar biraz haylaz o yüzden ben ürünlerimi sigortalı alıyorum yapmasalarda sigorta hallederdi meseleyi.. Böylelikle geçenlerde düşüp ekranı kırılan hardiski pert olan toshibayı full yaptırdım..

Hocam o hatayı 1 kere yaparım. Elimde cafe işletirken 30 tane casper vardı 10 tane de toplama vardı 2 tane de serisini hatırlamadığım casper laptop vardı. Casperlar saolsun onların sayesinde cafe işini bıraktım. Daha nasıl kullanayım casper :)

Casper markasını karamak değil amacım ama çevremdekileri dahi uzak tutuyorum ne yalan söyleyim. Zaten pek tercih edilmiyor.

Bende casper kullanıyorum fan bölümünün orayı açmıştım leptopa baya işkence yapmıştım. servise götürdüm ramleri felan herşey yanmış. 10 gün kadar bekledim ama sapa sağlam verdiler 1 yıldır format atmadım canavar gibi çalışıyor :D kime söylediysem hep caspere kötülediler birtürlü anlatamadım adamlara. ama hocam sağolasın benim gibi casper kullanıp memnun olan birini gördüm ya ölsemde gam yemem :)

Bende casper kullanıyorum fan bölümünün orayı açmıştım leptopa baya işkence yapmıştım. servise götürdüm ramleri felan herşey yanmış. 10 gün kadar bekledim ama sapa sağlam verdiler 1 yıldır format atmadım canavar gibi çalışıyor :D kime söylediysem hep caspere kötülediler birtürlü anlatamadım adamlara. ama hocam sağolasın benim gibi casper kullanıp memnun olan birini gördüm ya ölsemde gam yemem :)

bende casper kullanıyodum hocam bende çok memnunum.Elimde Casper nirvana CNI.I640-8M45P 15.6 modeli var.Gerçi ana kartı yanık 1 yıldır bi türlü yaptıramadım da bu ay yaptırıcam servis yurt dışından geliceğini bu modelin ana kartı yokmuş türkiyede ( 8-9 tane farklı ilin casper servisine yolladım hepsi aynı şeyi söyledi ) aldığım zaman knight onlineda koxpa bırakırdım live for speedde server açar oyunda bırakırdım onlar alttayken World of Warcraft oynardım. oynamasam bile bu saydıklarım hep açık kalırdı ısınma yok denilecek derecedeydi ama normal olarak fan sesi normalden fazla duyulurdu.diğer laptop o zamanlar HP di ve sadece WoW açıkken klavye kısmına elimi değemezdim

lenova ve samsung laptop kullanıyorum şuan..Lenova'yı 2 sene önce ben kullanıyordum bilgisayara yapmadığım kalmadı en sonunda ekranın menteşelerini kırdım , 2 kere 2-3 metrelik yerden düştü sapasağlam çalışıyor hala..

Aynı yerden samsungu düşürdüm ekran direk kırıldı ALLAH'tan servis ekran değişimi yapıldı şimdi yine aynı şekilde çalışıyor..Ram ve HDD değişiminide araya sıkıştırdım bu arada :) SSD ve ram taktırdım ücretsiz bir şekilde

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri