Yok hocam guncellemeden degil ilk aldigimdada bu sekildeydi[MENTION=10572]jackjones53[/MENTION] Kusura bakma ama belki alakası olmayabilir. Windowsunu güncelledin mi? Benim Laptop hiç ısınmazdı Kapagı kapatıncada uyku moduna geçerdi. Güncellemeden sonra leptopu kucagımda kullanamıyorum çok ısınıyor .. ne olduysa guncellemeden sonra oldu
Ya iste gonderdik bakalim umarim cözemezler gerci ben aynisini vermelerinide istemiyorum cunku ayni sorunlarla yine karsilasicamhocam çarpma oluyor ve aşırı derecede ısınma sorunu var ısındıktan sonra da kasıyor diye ver servise ya düzeltirler yada yenisini verirler. vermezlerse de pek yapabileceğin birşey yok çünkü çok geç kalmışsın sen. böyle satıcıların lafına bakmamak gerek.
Valla hocam umarim benim lehime bir sonuc cikarda kurtulurumFabrikasyon hata olduğunu ispatlayabilirsen bir ürünü 6 ay içinde iade edebiliyorsun ve parasını alıyorsun. Ben 3 tane lanet lenovo teslim ettim son bir kaç ay içindeen son canım sıkıldı paramı aldım ama seri hatalıymış. En dandik seriye almışız. Tümünde ethernet kablosu takılan bölge arızalıydı
Aynen isinmasina lafim yok hatta arkadaslarim diyodu isinir oyun bikgisayari falan dedimki eger sorunsuz işimi gorucekse isinmasi hic problem degil ama gel görki isiniyo isinmadan dolayi kasma oluyo sinirlenip kapatiyorum oyunu hani cok ufak donma yapar 5-6 saat oynayinca dersinki ulan bu kadar kusur da olcak kul yapimi ama 2 saat ac crysis farcry assasins creed her 2 dakikada bir takiliyo geciyo takiliyo geciyo insana kafayi yedirtiyoee oyun laptopuysa ısınması gayet normal altına ekstra bi fan koyarsın 20 tl falan çözersinde o ekmeği kızartacak kadar olan durum ciddi bir şey bence