imparator
Yasaklanmış
- Web sitesi
- www.saniyeanneyemekleri.com
onlarda spamcımı acaba 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Video koyun video iyi izlenir bak bu. Ah şu üşengeçlik olmasa bende.
[MENTION=13277]Javazbekk[/MENTION] uyanık adamsın çok güzel olmuş. bana bir kahve borcun var![]()
Koskoca evrende, belkide parelel evrenlerin birisinde bir toz parçası gibi gözüken dünyada yaşıyoruz. 18000 alemden bahsediliyor. Bu 18000 alemi kimse tam açıklayamıyor. Ya 18000 tane canlı olan gezegen varsa? Ben koskoca evrende yalnız olduğumuzu sanmıyorum. Ama aklıma takılan kısım şu; Dünyadan önce 13000 milyar yıl önce oluşan devasa gezegenler var, eğer bunlardan birisinde hayat olmuş olsaydı ışık hızına erişip Dünyamızı çoktan ziyaret etmezlermiydi?
Evrene fazla takılmayın kafayı çizersiniz sonra.![]()
[MENTION=13277]Javazbekk[/MENTION], sen bana ışık hızına ulaşacak bir araç yap ben iki milyon ışık yılı uzakta ki andromeda galaksisine 23 yılda gideyimşimdi mantık olarak diyecen ışık hızın da bile 2 milyon yılda gidilecek yere einsteinin görelilik kuramına göre ışık hızın da giden bir cisim için zaman çok yavaş akacağından 2 milyon yılda gidilecek yere 23 yılda gidilir.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.