Bu Sefer Geliyorlar Herhalde

Bu sefer geliyorlar deyince benim de aklıma Adsense paraları geldi :)

8GaKrr1.jpg

Gelsinler gelsinler, bekar kaldik zaten.. Gorucu usulu oluyomu acaba bunlardada? Yinede bi gorsek iyi olurdu:)

Burdan ödemeleri yatmayan ytpara sakinlerine sesleniyorum abi gidin 1-2 gün kafa dinleyin pc ye dokunmayın internete girmeyin yoksa sonunuz kötü bak :D

Video koyun video iyi izlenir bak bu. Ah şu üşengeçlik olmasa bende.

[MENTION=13277]Javazbekk[/MENTION] uyanık adamsın çok güzel olmuş. bana bir kahve borcun var :)

Video koyun video iyi izlenir bak bu. Ah şu üşengeçlik olmasa bende.

valla hocam sesli anlatım eşliğinde böyle gizem falan filan katarak anlattım artık tutsun inşallah buda :) Özgün kanalım oldugu için pek üşenmedim :D

---------- Spam Engelliyici 02:06 ---------- Önceki Mesaj 02:04 ----------

[MENTION=13277]Javazbekk[/MENTION] uyanık adamsın çok güzel olmuş. bana bir kahve borcun var :)

Eyvallah hocam ne demek :)) Ne zaman isterseniz. :)

onlara neden uzaylı deniyorki onlarda başka dünyanın insanı bizde öyleyiz nasıl ki biz marsı veya diğer gezegenleri rahatsız ediyosak onlarda aynı şekilde bizi rahatsız ediyor ayrıca onlara göre bizde uzaylıyız :)

Koskoca evrende, belkide parelel evrenlerin birisinde bir toz parçası gibi gözüken dünyada yaşıyoruz. 18000 alemden bahsediliyor. Bu 18000 alemi kimse tam açıklayamıyor. Ya 18000 tane canlı olan gezegen varsa? Ben koskoca evrende yalnız olduğumuzu sanmıyorum. Ama aklıma takılan kısım şu; Dünyadan önce 13000 milyar yıl önce oluşan devasa gezegenler var, eğer bunlardan birisinde hayat olmuş olsaydı ışık hızına erişip Dünyamızı çoktan ziyaret etmezlermiydi? :)

Evrene fazla takılmayın kafayı çizersiniz sonra. :)

Koskoca evrende, belkide parelel evrenlerin birisinde bir toz parçası gibi gözüken dünyada yaşıyoruz. 18000 alemden bahsediliyor. Bu 18000 alemi kimse tam açıklayamıyor. Ya 18000 tane canlı olan gezegen varsa? Ben koskoca evrende yalnız olduğumuzu sanmıyorum. Ama aklıma takılan kısım şu; Dünyadan önce 13000 milyar yıl önce oluşan devasa gezegenler var, eğer bunlardan birisinde hayat olmuş olsaydı ışık hızına erişip Dünyamızı çoktan ziyaret etmezlermiydi? :)

Evrene fazla takılmayın kafayı çizersiniz sonra. :)

Atladığınız bir yer var hocam o tarz gezegenlerde ışık hızına ulaşsalar bile dünyamıza ulaşmaları için on binlerce yıl yaşayabilmek gerekli :) Işık hızı çözüm değil ışık hızından kat kat daha hızlı teknoloji gerekmekte. Tabi şu anki araştırmalar bile ışık hızına ulaşmanın mümkün olmadığını söylüyor.

[MENTION=13277]Javazbekk[/MENTION], sen bana ışık hızına ulaşacak bir araç yap ben iki milyon ışık yılı uzakta ki andromeda galaksisine 23 yılda gideyim :) şimdi mantık olarak diyecen ışık hızın da bile 2 milyon yılda gidilecek yere einsteinin görelilik kuramına göre ışık hızın da giden bir cisim için zaman çok yavaş akacağından 2 milyon yılda gidilecek yere 23 yılda gidilir.

[MENTION=13277]Javazbekk[/MENTION], sen bana ışık hızına ulaşacak bir araç yap ben iki milyon ışık yılı uzakta ki andromeda galaksisine 23 yılda gideyim :) şimdi mantık olarak diyecen ışık hızın da bile 2 milyon yılda gidilecek yere einsteinin görelilik kuramına göre ışık hızın da giden bir cisim için zaman çok yavaş akacağından 2 milyon yılda gidilecek yere 23 yılda gidilir.

bide şu var şu an gök yüzüne baktığımız zaman gördüğümüz yıldızlar belki 10 larca yıl önce çoktan sönmüştü ve bizim gördüğümüz yıldızın ışığı daha yeni dünyaya ulaşıyor. yani demek istediğim şu an bilinen uzaklıktaki gezegenlere gidildiğinde orada o gezenin olup olmayacağı meçhul.

thor ile demir adamdır o uzaylı olsa yerinde duramaz

Benim anladığım da şuydu başlıktan " galiba ödeme bu sefer gelecek " :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri