Bu sefer kızımda söyledi :)

cosgunum

Kayıtlı Üye
Yaklaşık 15 gün kadar önce "kızımla beste yaptık çaldık söyledik" başlıklı bir konu açmıştım...O konuya sağolsun bir çok arkadaşım yorum yapmıştı...Yorumlardan bazılarında kızımın da söylenen parçaya eşlik etmesini önerir ifadeler vardı ki çok haklılardı...İşte şimdi kızımı ikna ettim ve bana eşlik etti (Bilmiyorum belki de ben ona eşlik ettim :) ) Gece gece sizlerle paylaşmak istedim...
https://www.youtube.com/watch?v=PDoBJwp7Sbs

Tebrik Ederim İyi Çalışma Olmuş Beğendim..

İzindeyiz ATAM...

devam devam tüm videolarınızı izliyorum maşallah diyorum.ayrıca burdanda söz veriyorum kızınız tamam ben daha profesyonel gitarla devam etmeliyim yoluma dedigi an gitarı benden olsun.

bu mesajımı saklayın o gün bana hatırlatın.

bu arada fiat reklamı cıktı tık yaptım:)

başarılarınızın ve videolarınızın devamını diliyorum.

Emeğe saygı artık herkes özgün olsun kendi yapsın hem daha zevkli hem kafan daha rahat oluyor. Bu işte sabır önemli tabiki bu sabrı gösterenler ilerde meyvesini alır diye düşünüyorum

Emeğinize sağlık gitar ve saz kullanmanız da ayrı bir hava katmış videoya yeni nesil eski nesil ortak bir noktada buluşuyor gibi :)

Bir Tokat'lı olarak bu türküyü çok severim abi çok güzel olmuş, saygılarımla

İyi yaptın hocam. Ağzınıza sağlık. Yeğenime maşallah. Güzel gidiyorsunuz abi..
Edit: Ayrıca buda çok hoş olmuş abi.
Hey Onbeşli - Tuncay & Gökçe Naz COŞGUN - YouTube

Teşekkürler Kaanım...ilk mesaj senin olduğuna göre eminim videolara ilk beğeni de senden gelmiştir :) sağol varoll...
Tebrik Ederim İyi Çalışma Olmuş Beğendim..
İzindeyiz ATAM...
Beğendiğinize sevindim...
devam devam tüm videolarınızı izliyorum maşallah diyorum.ayrıca burdanda söz veriyorum kızınız tamam ben daha profesyonel gitarla devam etmeliyim yoluma dedigi an gitarı benden olsun.
bu mesajımı saklayın o gün bana hatırlatın.
bu arada fiat reklamı cıktı tık yaptım:)
başarılarınızın ve videolarınızın devamını diliyorum.
Valla sıkı takipçi olduğunu biliyorum...Bunun için ayrıcaa çoook teşekkür ederim...Bu arada kızımla beraber okuduk mesajınızı çok şaşırdı "Bana gitar mı alacakmış şimdi" dedi :) Kendisi bu aralar akustik gitar merakında ama ben öncelikle temelini iyice oturtmasını istiyorum..Hatta kızım gelecek sene 8. sınıfa gidecek İnşaallah...Malum Lise yaklaşıyor ve kafasındaki alternatifler arasında Güzel Sanatlar Liseside şekillenmeye başladı...HAYIRLISI BAKALIM...Gitar sözünüz için teşekkürler, ama size yük olmak istemeyiz :) Şaka bir yana düşünmeniz bile yeter...Teşekkürler..
Yüreğine sağlık abi başarıların devamını dilerim..Kardeşimize de selamlar..
Teşekkür ederim kardeşim...Bu konudaki tüm mesajları kızımda merakından okuyor..Selamınız iletilmiştir :D
Emeğe saygı artık herkes özgün olsun kendi yapsın hem daha zevkli hem kafan daha rahat oluyor. Bu işte sabır önemli tabiki bu sabrı gösterenler ilerde meyvesini alır diye düşünüyorum
Doğru tespit ve düşünceleriniz için teşekkürler...
Emeğinize sağlık gitar ve saz kullanmanız da ayrı bir hava katmış videoya yeni nesil eski nesil ortak bir noktada buluşuyor gibi :)
Aynen dediğiniz gibi oluyor ve biz bunu yaparken çok eğleniyoruz :)
Bir Tokat'lı olarak bu türküyü çok severim abi çok güzel olmuş, saygılarımla
Desenize damardan girmişiz :) Saygılar bizden...
Teşekkürler...Mertcan kardeş...

Tebrikler hocam iyi bir çalışma çıkartmışsınız ortaya :)

ETİKETE GÖRE İYİ REKLAM :)

v8dv2.bmp

üstad ağzınıza sağlık.Bu türküyüde çok severim ayrıca.Bende sık sık çalarım bağlamamda ...

Çok iyi tebrik ederim çok anlamlı şarkı olmuş

Bu arada ben Bursa/Mustafakemalpasa da yaşıyorum :)

Şarkı bana özel gibi oldu

ETİKETE GÖRE İYİ REKLAM :)

Ne diyeyim youtube bize torpil geçiyor herhalde :D
v8dv2.bmp

üstad ağzınıza sağlık.Bu türküyüde çok severim ayrıca.Bende sık sık çalarım bağlamamda ...
Teşekkür ederim beğendiğinize sevindim...Bir ara sizide ben dinlemek isterim...Ya da ne bileyim belki bir gün karşılıklı çalıp söylemek nasip olur :D

Çok iyi tebrik ederim çok anlamlı şarkı olmuş

Bu arada ben Bursa/Mustafakemalpasa da yaşıyorum :)

Şarkı bana özel gibi oldu
Teşekkür ederim Alex...Öyle görünüyor ki parça her türlü senin duygularına dokunmuş, buna sevindim...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri