Bu Soru İşareti Kesin Çözüm Yok Mu ?

• Kullanıcı grcn37
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

grcn37

Kayıtlı Üye
1. ismi A yap acıklamayı sil etiketleri sil kaydet sonra tekrar aynı yere gel para kazanmayı kapat kaydet
2. kaydettikten sonra video yöneticisine gel para kazanma ( yani $ olan yere tekrar tıkla)
3. para kazanmayı aktif et kaydet
4 video yöneticisine gel f5 yap 2 3 kere
5. yesil ısık aktif olacak
6 tekrar acıklamalara gir baslık etiket vs ayarla

bunu yapıyorum bazı vıdeolarda para kazanma olmuyor herseyi bana ait olan video bunu nasl para kaznma işartıne dondurebilrm ?

Para kazanmayı kapat etiketleri ve açıklamayı sil video başlığını aaaa yap 2 dk bekle doları yakmaya çalış yanmazsa para kazanmayı kapat video başlığını ggggg yap 2 dk bekle para kazanmayı aç ben hep böyle yapıyorum hepde yanıyor.

Video kategorisini eğlence komedi falan yap

Para kazanmayı kapat etiketleri ve açıklamayı sil video başlığını aaaa yap 2 dk bekle doları yakmaya çalış yanmazsa para kazanmayı kapat video başlığını ggggg yap 2 dk bekle para kazanmayı aç ben hep böyle yapıyorum hepde yanıyor.

O yöntem kısıtlı videolarda işe yarar. Her videoda işe yaramaz. Yakında çoğu videoda yaramayacak gibi ) Eskiden lig tv videolarında işe yarardı artık yaramıyor malesef. Ayrıca arkadaşın yaptığı ile senin yazdığın aynı şey )

ismi A değilde içinde Türkçe karakter içeren ünlü birinin ismi yapıyorum ben yanıyor dolar genelde. (Mesela Kıvanç Tatlıtuğ)
Şans mı yoksa işe yarıyor mu bilmem ana deneyin bence.

O yöntem kısıtlı videolarda işe yarar. Her videoda işe yaramaz. Yakında çoğu videoda yaramayacak gibi ) Eskiden lig tv videolarında işe yarardı artık yaramıyor malesef. Ayrıca arkadaşın yaptığı ile senin yazdığın aynı şey )

Ben nasıl böyle yapıyorum hepsindede yanıyor kısıtlı falan değil bence :)

maç videolarında görüntüyle oynamadın mı zor

özgün videomun dolar ışığını yakabilmek için bir sürü detay/ bilgi vermem gerekti youtube'a :)
2014'le gelen yeni bir olay sanırım, artık öyle kolay kolay dolar ışığını yakamayacaz.

ne yaptıysam olmadı patlıcak bı klıp yüklemstm tamda tüh.

özgün çalısıyorsanız kanalınızı partnere tasıyın ,$ yakma derdiyle ugrasmazsın.

yok usta partnerlıkten anlamadıgım ıcın bulasmak ıstemıyorum.

O videolar tehlikeli ben biraz ugraşıyorum olmayınca siliyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri