Bu sorun gerçekten kafamı ağrıtmaya başladı!

Murat Sarıkaya

Yasaklanmış
uq4mv.bmp

Değerli bilenler bakın ne yapsam ne tutsam olmuyor araştırıyorum yapıyorum olmuyor.

Türkçe yayınlarımın hepsini yabancı yaptım. Etiketler açıklama hepsi değişti ama tbm değişmiyor arkadaş. 200 ü geçen tıklamam var ancak hala sap gibi 00.4 tbmlerde geziyorum. Bugün Niche kelimeler koydum 3 tane videoma 50$ lık ancak hala düzelmedi. Her videoyamı koymalıyım??

Muslera hocanın paylaştığı etiketleri koyuyorum. reklama ankara arkadaslık sitesi cıkıyor. Gerçekten çaresizim lütfen yardım edin ya.

Ustalar cvp verir şimdi ama şu arkadaşlık siteleri falan..adsense reklam ayarlarıyla ilgili bölümden flört kategorisini kaldırmakla başlayabilirsin :) bu arada öyle çok çok yüksek nichelerin hiçbir yararı olmaz orta karar bi umut.

Ustalar cvp verir şimdi ama şu arkadaşlık siteleri falan..adsense reklam ayarlarıyla ilgili bölümden flört kategorisini kaldırmakla başlayabilirsin :) bu arada öyle çok çok yüksek nichelerin hiçbir yararı olmaz orta karar bi umut.

link verirmisin nerden kapatıyorum

Senin tık var tbm yok benim tbm ve izlenim var tık yok :) birde tık sayısı artsa
+16 içerik DEĞİL ama yinede tıklanmıyor :)

uq4zk.jpg

tbm yükseltmemi sağlayacak bilgi verene T.o oranı artırmayı söyleyebilirim

ben bugün hiç video yüklemedim.hatta dün geceden beridir 100 tane video silmişimdir.dün 0,16 da bıraktığım tbm,bugün elimi sürmediğim halde 0,36 da ...bir gün 0,16 diğer gün 0,36 civarı geziyor.

Adsense giriş -> Reklamlara izin ver ve reklamları engelle sekmesi

Ordan Hassas Kategoriler bölümünden istemediğin kategoriyi üzerine tickleyerek engelleyebilirsin

neleri engellemem yararıma olur yada flört para kazandırırmı boşuna engellemeyim mi?

Dostum tbm için özel bi çalışma yapmıyorum benim yerli yabancı karışık zaten yabancı bi tık geliyo 1 tl filan veriyor bazen 0.04 değişiyo yani. tıklama artıracak bi taktiğin varsa güzel olur :D

neleri engellemem yararıma olur yada flört para kazandırırmı boşuna engellemeyim mi?

ya belli olmaz tabi ki her alanda yüksek tbm li kelimeler olabilir ama flört , din , kara büyü , zil sesleri , cinselliğe atıfta bulunma... bu kategoriler bende engellidir hep..

ama sen gidip de bi risale dersi videosu çekiyosan din kategorisini engellemen mantıksız olacak..bilmem anlatabildim mi.

tıklama başına 4 kuruş gelmesi canımı sıkıyor resmen youtube nin ameleliğini yapıyorum. üstümden para kaldırıyor. [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] abicim bir el atsa olmaz mı ??

bir videon ciddi biçimde izlenıyor. reklamda tamda videonudaki esrarloı noktayı gizliyor, k,i tıklama gelıyor şansın varmış...
10 kişiden 1 kişi tık atıyor videona..ama reklam dandık...
o videondaki reklam ya facebook yada abuk subuk bir google reklamıda olabilir.. oncelıkle o videonu bul tesbit et.. sonrasından etiketlere guzel bişeler gir. aslında reklam verenlerın reklam vermegıdı kelımeler yazmışsın boş deılde saçma bir şey beleş reklam çıkıyor.. ki kesınleşmedede kayıp olur özellıkle google kendı reklamında... kolay gelsın

tbm yükseltmemi sağlayacak bilgi verene T.o oranı artırmayı söyleyebilirim

Bu forumda ne zamandan beri karşılıklı bir iş yapılıyor?
Ben sana TBM'ni nasıl arttıracağını söyleyeyim.T.o arttırma felan da istemez

Reklam engellemeye gir yukarda bi arkadaş tarif etmiş.Şu url'leri engelle.
google.com
google.com.tr
Google
Google
facebook.com
facebook.com.tr
www.facebook.com
www.facebook.com.tr

4 5 gün sonra tbm 0.8 0.7 sularına çıkacaktır.

bir videon ciddi biçimde izlenıyor. reklamda tamda videonudaki esrarloı noktayı gizliyor, k,i tıklama gelıyor şansın varmış...
10 kişiden 1 kişi tık atıyor videona..ama reklam dandık...
o videondaki reklam ya facebook yada abuk subuk bir google reklamıda olabilir.. oncelıkle o videonu bul tesbit et.. sonrasından etiketlere guzel bişeler gir. aslında reklam verenlerın reklam vermegıdı kelımeler yazmışsın boş deılde saçma bir şey beleş reklam çıkıyor.. ki kesınleşmedede kayıp olur özellıkle google kendı reklamında... kolay gelsın

Turkcell ve Koç holding para kazandırırmı yoksa engelliyim mi? bildiğim kadarıyla Turkcell pek para vermyor

Bu forumda ne zamandan beri karşılıklı bir iş yapılıyor?
Ben sana TBM'ni nasıl arttıracağını söyleyeyim.T.o arttırma felan da istemez

Reklam engellemeye gir yukarda bi arkadaş tarif etmiş.Şu url'leri engelle.
google.com
google.com.tr
Google
Google
facebook.com
facebook.com.tr
www.facebook.com
www.facebook.com.tr

4 5 gün sonra tbm 0.8 0.7 sularına çıkacaktır.

evet hatta bi yerde liste vardı forumda biraz araştırılarak bulunabilir düşük tbm li sitelerin adresleri.Tabi bunları yapınca tık ortalaman düşebilir ama yüksek tbm alırsın

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri