Bu sorun gerçekten kafamı ağrıtmaya başladı!

o videon neyse kalsın ama yabancılara çalış ... ben yabancılardayım.. 0.10 altına düşmedi maşallah... normali 0.12 yada 0.18 o civarda geziyor.. temiz ve kesın iş..yerlılerde diplerde gezersin. izlenme alıcam diyede bir sürü iş... telif ve ciddi sıkıntılarda yok yabancılarda yerlilerde bu durum hep var... yabancılarda kultur farkı var yerlıler gibi deıl yanı kişiler....

15 den fazla etiket girme. ama bu hiti azaltacaktır bunu göze alarak yap.

Niche kelime koysam bir tane fahiş bir artış olsa ban yermiyim?

bence niche kelimelerle filan hiç uğraşma. youtube kelime aracından 5 tane tbm si yüksek, 10 tane de düşük olanlarından gir. bence artış olacaktır. niche kelimen sahte olmadığı sürece ban yemessin.

bildiğin 5-6 dolarlık niche kelime var mı?

hocam niche kelimelerle pek alakam yok benim. o yüzden yanlış bilgi vermek istemiyorum. ama niche kelimeleri paylaşan arkadaşlar vardı forumda. arama yaparsan bulabilirsin. ama youtube işinde nichenin yaramadığınu okumuştum çok kez. sen yine de araştırarak deneme yanılma yöntemiyle test edebilirsin.

uq4mv.bmp

Değerli bilenler bakın ne yapsam ne tutsam olmuyor araştırıyorum yapıyorum olmuyor.

Türkçe yayınlarımın hepsini yabancı yaptım. Etiketler açıklama hepsi değişti ama tbm değişmiyor arkadaş. 200 ü geçen tıklamam var ancak hala sap gibi 00.4 tbmlerde geziyorum. Bugün Niche kelimeler koydum 3 tane videoma 50$ lık ancak hala düzelmedi. Her videoyamı koymalıyım??

Muslera hocanın paylaştığı etiketleri koyuyorum. reklama ankara arkadaslık sitesi cıkıyor. Gerçekten çaresizim lütfen yardım edin ya.

TBM artınca TO düşücek.Boşuna uraşma bence şuanki haline şükret.

Bu forumda ne zamandan beri karşılıklı bir iş yapılıyor?
Ben sana TBM'ni nasıl arttıracağını söyleyeyim.T.o arttırma felan da istemez

Reklam engellemeye gir yukarda bi arkadaş tarif etmiş.Şu url'leri engelle.
google.com
google.com.tr
Google
Google
facebook.com
facebook.com.tr
www.facebook.com
www.facebook.com.tr

4 5 gün sonra tbm 0.8 0.7 sularına çıkacaktır.

İşte olay budur.Herşey karşılıklı mı...

Ne kadar almam mümkün derken ?

ne kadar kazanmışım bugün mesela bu konuda bilginiz varmı?

---------- Mesaj saat 22:52:58 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:51:35 civarında gönderildi. ----------

sankı eski devirlerdeki takas yöntemini kullanıcaz forumda arkadaş.

o işin şakasıydı kendime ait sitem var paylaşımlarımda düzenli olarak o kitleye hitap ediyor. Günlük 5000 izleyici kitleye sahibim tek yol site kurmak ve onun hitini artırmak oda biraz zahmetli ben biraz eskiden açmıştım hepsi bu.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri