B
Bonna
Guest
çöp siteler. forumda konusu vardıevet hatta bi yerde liste vardı forumda biraz araştırılarak bulunabilir düşük tbm li sitelerin adresleri.Tabi bunları yapınca tık ortalaman düşebilir ama yüksek tbm alırsın
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
çöp siteler. forumda konusu vardıevet hatta bi yerde liste vardı forumda biraz araştırılarak bulunabilir düşük tbm li sitelerin adresleri.Tabi bunları yapınca tık ortalaman düşebilir ama yüksek tbm alırsın
çöp siteler. forumda konusu vardı
çöp siteler. forumda konusu vardı
15 den fazla etiket girme.
Neden kardeş fazla etiket fazla kitleye hitap demektir iyi olmaz mı?
evet öyle ama etiketi fullediğin zaman tbm düşüyor. bunu deneme yanılma yöntemiyle test edebilirsin.
Niche kelime koysam bir tane fahiş bir artış olsa ban yermiyim?
bildiğin 5-6 dolarlık niche kelime var mı?bence niche kelimelerle filan hiç uğraşma. youtube kelime aracından 5 tane tbm si yüksek, 10 tane de düşük olanlarından gir. bence artış olacaktır. niche kelimen sahte olmadığı sürece ban yemessin.
bildiğin 5-6 dolarlık niche kelime var mı?
tbm yükseltmemi sağlayacak bilgi verene T.o oranı artırmayı söyleyebilirim
![]()
Değerli bilenler bakın ne yapsam ne tutsam olmuyor araştırıyorum yapıyorum olmuyor.
Türkçe yayınlarımın hepsini yabancı yaptım. Etiketler açıklama hepsi değişti ama tbm değişmiyor arkadaş. 200 ü geçen tıklamam var ancak hala sap gibi 00.4 tbmlerde geziyorum. Bugün Niche kelimeler koydum 3 tane videoma 50$ lık ancak hala düzelmedi. Her videoyamı koymalıyım??
Muslera hocanın paylaştığı etiketleri koyuyorum. reklama ankara arkadaslık sitesi cıkıyor. Gerçekten çaresizim lütfen yardım edin ya.
Bu forumda ne zamandan beri karşılıklı bir iş yapılıyor?
Ben sana TBM'ni nasıl arttıracağını söyleyeyim.T.o arttırma felan da istemez
Reklam engellemeye gir yukarda bi arkadaş tarif etmiş.Şu url'leri engelle.
google.com
google.com.tr
facebook.com
facebook.com.tr
www.facebook.com
www.facebook.com.tr
4 5 gün sonra tbm 0.8 0.7 sularına çıkacaktır.
TBM artınca TO düşücek.Boşuna uraşma bence şuanki haline şükret.
sankı eski devirlerdeki takas yöntemini kullanıcaz forumda arkadaş.İşte olay budur.Herşey karşılıklı mı...
şu taplodan ne kadar almam mümkün?
Ne kadar almam mümkün derken ?
sankı eski devirlerdeki takas yöntemini kullanıcaz forumda arkadaş.
Karşılıksız iş yapana tbm'nin nasıl 0.75 yapılacağını öğretirim.Saygılarımla.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.