Bu sorun gerçekten kafamı ağrıtmaya başladı!

ne kadar kazanmışım bugün mesela bu konuda bilginiz varmı?

---------- Mesaj saat 22:52:58 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:51:35 civarında gönderildi. ----------

o işin şakasıydı kendime ait sitem var paylaşımlarımda düzenli olarak o kitleye hitap ediyor. Günlük 5000 izleyici kitleye sahibim tek yol site kurmak ve onun hitini artırmak oda biraz zahmetli ben biraz eskiden açmıştım hepsi bu.

11TL civarlarında.

inş lafta kalır bu karşılığında birşey verme olayı.Çünkü bazı forumlarda artık herşey birşey verene başka bişey veriyorlar forumun tüm herşeyi ticaret için oluyor.Forumlarda karşılıksız paylaşım yapmayı öldürüyorlarTabi sözüm bu arkadaşa değil.Ama burda karşılıksız tüm bilgiler mevcut nasıl tbm artacağı nasıl t.o artacağı sadece biraz araştırmak lazım forumda.

teşekkürler kardeş

---------- Mesaj saat 22:59:32 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:58:52 civarında gönderildi. ----------

inş lafta kalır bu karşılığında birşey verme olayı.Çünkü bazı forumlarda artık herşey birşey verene başka bişey veriyorlar forumun tüm herşeyi ticaret için oluyor.Forumlarda karşılıksız paylaşım yapmayı öldürüyorlarTabi sözüm bu arkadaşa değil.Ama burda karşılıksız tüm bilgiler mevcut nasıl tbm artacağı nasıl t.o artacağı sadece biraz araştırmak lazım forumda.

olay konunun dışına taştı konu kilit lütfen

teşekkürler kardeş

---------- Mesaj saat 22:59:32 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:58:52 civarında gönderildi. ----------

olay konunun dışına taştı konu kilit lütfen

k.bakmayın size değildi lafım bir çok forumda olayın dönüştüğü noktayı söylemek istedim bu sizle alakalı değildi

k.bakmayın size değildi lafım bir çok forumda olayın dönüştüğü noktayı söylemek istedim bu sizle alakalı değildi

Sadece şunu söyleyim kardeşim buraya gelip karşılıksız nidaları atan herkesin diğerlerinden sakladığı büyük bilgiler var tabi onlar sadece karalamaya çalışsın neyse tbm artırmak için bilgi verecek kimse yokmu?

[MENTION=4628]sezar0742[/MENTION] kategori değiştir dostum , her ne yüklüyorsan kazancı çok düşük olmalı , yeni yeni video türleri yeni kategoriler dene
Bu işte deneme yanılma yapmadan ekmek yiyemezsin.

kategorini değiştirme sayfa to gider. kategori aynı kalsın ama yuklediğin videoları değiştir. Karışık oldu açık söyleyeyim çizgi film yukluysun buyuk ihtimal yoksa bu sayfa to yu elde etmen cok zor. abd de izlenen çizgi filmleri yukle bak tbm nasıl artıyor 2 katına o zaman.

Sayfo to %10 olduğuna göre sen tbm yi 10 la çarp kardeş..Bazı şeylerede şükretmek gerekir.:D

Sağol kardeşim hakkını yemişim :) Gerçekten mantıklı ve nokta atışı tespitler yapıyorsun çok sağol.

---------- Mesaj saat 22:13:40 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:03:15 civarında gönderildi. ----------

Turkcell i kaldırayımmı

yok o kalsın cop sıtelerı kaldıracaksın

Senin tık var tbm yok benim tbm ve izlenim var tık yok :) birde tık sayısı artsa
+16 içerik DEĞİL ama yinede tıklanmıyor :)

uq4zk.jpg

hocam insaf bu +16 degilde ne:D

hocam insaf bu +16 degilde ne:D

dostum gerçekten ne +16 ne +18 normal içerik :D :D bende şaşkınım bu izlenime neden bu kadar az.Reklam ayarlarında mı birşey var ama herşey normal anlayamadım henüz.

yenisi de bu.Ama izlenim gelsin tık elbet gelir güzel abone geliyor.Yani +16 içerik olmadığı için tık olsa daha da güzel olacak :)

uqf7n.jpg

dostum gerçekten ne +16 ne +18 normal içerik :D :D bende şaşkınım bu izlenime neden bu kadar az.Reklam ayarlarında mı birşey var ama herşey normal anlayamadım henüz.

yenisi de bu.Ama izlenim gelsin tık elbet gelir güzel abone geliyor.Yani +16 içerik olmadığı için tık olsa daha da güzel olacak :)

uqf7n.jpg

hocam bende aynı sorunu yasıyordum gunde 5 6 tl gelıyordu sonra forumda baya arastırdım .etıketlerımı degiştirdim bi gün.aynı günde reklam cıkmayan butun vıdeolarımı sildim. günde 20 tık gelıyodu sımdı 250 yi buldu hergun artıyor. sana tavsıyem reklam cıkmayanları sil.etiketlerini degiştir.

hocam bende aynı sorunu yasıyordum gunde 5 6 tl gelıyordu sonra forumda baya arastırdım .etıketlerımı degiştirdim bi gün.aynı günde reklam cıkmayan butun vıdeolarımı sildim. günde 20 tık gelıyodu sımdı 250 yi buldu hergun artıyor. sana tavsıyem reklam cıkmayanları sil.etiketlerini degiştir.

Benim videolarımın bazılarında reklam işareti var ama reklam çıkmıyor. Acaba etiketleri düzenlersem reklam çıkar mı??

Benim videolarımın bazılarında reklam işareti var ama reklam çıkmıyor. Acaba etiketleri düzenlersem reklam çıkar mı??

hocam bence o senden kaynaklanıyo cok fazla geziniyosun belki youtube kullanıcıları bunalmamak icin cıkarmıyo reklam.bendede var o sorun.arkadasa baktırıyorum aynı sey. sarı çizgi var reklam cıkmıyor 10. sn de.ama bi saat sonra cıkabiliyor reklam.ben artık sarı çizgi 10. sn de gözüküyorsa hiç ugrasmıyorum nasıl olsa bi süre sonra reklam cıkıyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri